37

Анонимен

преди 4 години

Руската военна мощ катастрофира тея дни отново. Не че е нещо учудващо. Ама защо непопват да се занимават с неща, които могат. Водка, спирт, балет и тн. Защо трябва да ме заразяват с радиация преди няколко години?

36

Анонимен

преди 4 години

Сега японците се чудят къде да изхвърлят радиоактивната вода.

35

Анонимен

преди 4 години

ГоУЕми привърженици на ядрената енергия има тук.

34

Ф.С.В.

преди 4 години

Няма по продажно племе по Светът от Българското !! Конкуренция му правят няколко Африкански Държави !!

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Абе я не му обръщай внимание та този, той си плещи защото трябва да си заработи 30-те сребърника! Ти по-добре питай КОЛКО са инцидентите с чуждите ядрени централи.......само японската като споменеш и ти настръхва косата! А по света сега 40% от атомната електроенергия се произвежда от РУСКИ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ! И от Чернобил, където укропите имат не малка "заслуга" за аварията, ДОСЕГА НЯМА ДРУГ ИНЦИДЕНТ. укропите са правили експериманти, не разрешени от централното ръководство!!

32

Бау

преди 4 години

"Росатом" може да започнат да си тестват новите оръжия тук ... Няма проблем ...

31

Анонимен

преди 4 години

Аз ти говоря за Росатом, бре, никой не иска да бута Козлодуй.

30

Анонимен

преди 4 години

Ако нашите не бяха правили поклони на американците, досега Белене щеше да е отдавна построен и наполовина да се е изплатил. Само за американските марици годишно плащаме 700 млн. лв. За 20-годишния срок на договора това са 14 млрд. Договора е такъв, че тези пари се плащат независимо дали потребяваме или не ток оттам. А тока е близо десет пъти по-скъп от този на АЕЦ.

29

Анонимен

преди 4 години

До хмХмммммммммм.........че то и краварските ръждиви железа ф-ките един през друг падат, ама си поръчахте тия ковчези нали??? Не знам обаче дали ще се намерят смелчаци да се качат на тях!!!

28

Анонимен

преди 4 години

Нищо добро неочаква тази територия. 2 атомни централи - леле ужас. Росатом = на втори Чернобил.

27

Ф.С.В.

преди 4 години

Дебеланата се облизва и ще получи двоен Каракачански войводски Ф16 кокал !!А България била бедна ??- Не не е ! тя е благородна крава даваща много мляко на няколко стотин човека които са отдавна МИЛИАРДЕРИ! За сметка на това народът е най бедният в Европа и Светът !! Българската Нация е убита не от Чужд Враг - а от БЪЛГАРИ!

26

Анонимен

преди 4 години

Има градове като Варна и Велин град, които са върху геотермални води. Защо не се използват тези води за отопление, а текат в морето десетки години.? Има държава които отдавна ползват такива източници за отопление. Тука само да пълним гушите на тоя и на оня.

25

хм

преди 4 години

Руснаците сътвориха толкова ядрени инциденти че само *** би работил с тях...

24

House M.D.

преди 4 години

При тази диверсификация, кой ще бъде диверсантът?

23

Анонимен

преди 4 години

Абе тая с устатата на кокоше ду, *** много ги разбира тея работи. Не стига че каракачанската овчарка ни зароби с над 2 000 000 000 долара за 50 годишни кошници ами и тая ше ни зароби с тоя гьол както му казваше шефа й. Колко години минаха от както го изкопаха тоя гьол колко милиона потънаха в него. Мислят ли тея сеяндури че тези реактори са годни след толкова години през които стояха на дъжда и студа. Ало сеяндурке не ни заробвай и ти с милиарди че няма кой да ги плаща. Освен да се оду.пиш.

22

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам много, но Росатом е тая фирма дето оня ден им се взриви някакъв "малък" реактор в Северодвинск и там някъде? Тия съшите ли са? Добър избор на нашето правителство, евала Бойко гоуем си.

21

Анонимен

преди 4 години

Аааааа, не им давайте на тия да стъпват в България. Нещо много се взривяват.

20

Анонимен

преди 4 години

Рушки ядрени подводници потъват, реактори гърмят и евават мааата на околните населени места, обаче наШта теменуга е взела вече парата и не и пука за бугарското скотонаселение.

19

:-)

преди 4 години

Е, те не я ли строиха вече веднъж :-)

18

Анонимен

преди 4 години

И преди зелената енергия тока си беше скъп. И като дете пак зимата се внимаваше с тока. Нещо не се връзва с тоя ток. Арабите вадвт петрол и цената им е центове на бензиностанциите. Ние вадим ток и цената ни не е стотинки. Не може апартамент зимата да има 409лв ток...