53

федеРосен

преди 4 години

пак извади услужливия си змийски език и демонстрира завидна лакейска жертвоготовност да замести тоалетната хартия на господарите си.

52

ЕС форевър

преди 4 години

Г-н Плевнелиев има недовършена работа в българската политика. Втората му сесия на политическия манеж ще навреди фатално на предателите-руссофили.

51

...

преди 4 години

Напоследък в Пловдив всеки иска да те "информира" със своята пропаганда. Някои вестници с претенции за обективност излизат в 40 000 безплатен тираж .... ама някой го е платил и от политическия уклон на статиите се вижда. :D

50

ЕС форевър

преди 4 години

Плевнелиев е един истински българин. Продължавайте, г-н Плевнелиев!

49

джо

преди 4 години

Защо толкова малко го хвалите този човек? Той още от десети ноември се бори за демокрацията , даже и транспарант направи за митинга. Беше най - смешния президент,балета и военния парад ги обедини в общ жанр.Изобщо ,толкова допринесе за нашата клета родина, а тука само неблагодарност.

48

Анонимен

преди 4 години

Куклата на конци отново се показва. До кога медиите ще го лансират? Ако е закъсал за пари може да се отбие до околовръстното или да посети някой гей бардак. турците въпреки че е кльощав ще му се зарадват, но не го коментирайте и не му давайте подиум...

47

Анонимен

преди 4 години

A бе тоя за какво ни го показвате?Нито е интелигентен, нито има своя собствена позиция....Само някакви пропагандни лъжи!

46

...

преди 4 години

Кой го активира пак този !?

45

Анонимен

преди 4 години

Росене, кво става с VW?

44

URA

преди 4 години

Да живее нови екип - Слави , Радев и Мая - Плевнелиев в Затвора и да върне заграбеното от България .

43

Анонимен

преди 4 години

Ама защо не са внесли законопроекта по негово време та да не им налага вето щот ако се погледне статистиката сега по незачетено вето бият рекордите на всички парламенти и като рекордьори могат да се кандидатират за ООН да не зачитат там вето,ако пък не и кажат от ООН-О...о,не,то могат да се кандидатират за някоя книга как световни шампиони по отклоняване на вето,а дали имат необходимите гласове за всяко отменено вето,че и приемане на закон,ако ли ветото ги прикрива за броя да се кандидатират за

42

Моята класация

преди 4 години

Най-добрите президенти от 1990 г. насам.1. Първанов - умерен, балансьор, комунист, но по негово време влязохме в НАТО2. Желю - каквото и да си говорим свестен, не се лакомееше за пари, обикновен човек от народа, неговите го използваха.3. П. Стоянов - оратор, добър в аргументовката, много краен и десен.4. Радев - разбира от самолети, комунист, нищо особено като президент.5. Плевнелиев - най-слабият от всички. Изобщо не му отиваше службата, краен, десен, русофоб.

41

да

преди 4 години

тоя е по-гнусен и от Симеончо,а дъртия е много мног гнусен :)смятайте каква м'ърша е

40

Анонимен

преди 4 години

Мантри от типа на "Това е популистко", "това е проява на лош вкус" и други такива, ЛИШЕНИ ОТ СЪДЪРЖАНИЕ, не са аргументи.Изразът "Това е популистко" говори за слабост и немощ при мотивиране.

39

Анонимен

преди 4 години

Докога ще ни занимавате с Плевнелиев? Остана да изкарате Соломон Паси и Каролев.

38

Сократис

преди 4 години

Президента Радев, е напълно наясно с естеството на тази материя, за разлика от Плевнелиев, който е заучил единствено това, което са му поразказали навремето, защото, нито са му казали всичко, нито е запомнил и малкото му дадена информация.Един цивилен, който не е от тази среда, няма да бъде нищо по-различно от едно подставено леце, което нито ще знае за какво е на този пост, нито ще се сработи с оперативните, а именно това, е заплаха за Националната сигурност.Не си играйте с това, опасно е!

37

Анонимен

преди 4 години

Този нали ще ходи на почивка. Да се погрижи за куфара на Деси.

36

русофила

преди 4 години

Президент срещу резидент.

35

Егати баснята!

преди 4 години

Седнал Охлювът да учи Орела как се лети. Та и Плевнелиев седнал да обяснява на Радев кои самолети са по-добри и защо.

34

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 29Хахаха Винаги съм подозирал, че психолевите са се изхомили тотално. Сергей Димитриевич Станишев запознат ли е с този твой аргумент другарю? А първичната партийна организация?Жае, че с тази твоя *** кратуна си разширил готината минджа на майка си!