54

Анонимен

преди 4 години

Гърция има Ф16, Турция има, Румъния има. Защо да сме първите на Балканите според Тиквуний?

53

Мен

преди 4 години

Да попитам калеко алеко какво си представя за национална сигурност. Нашите другари за 30 година обезлюдиха държавата без воина 1 самолет не ни нападна обезгамотиха младежите а за здравеопазването няма да коментирам за каква национална сигурност говорим

52

Анонимен

преди 4 години

самолети, оборудване за мисиите, средства за наземно обслужване, въоръжение, средства за обучение на летателен и инженерно-технически състав.Толкова много, за толкова малко пари? - Е те това не може да бъде :О

51

Анонимен

преди 4 години

Руските *** ***

50

анализатор

преди 4 години

Облекчаването в сайта върви спълна сила!Много онаниране,малко мислене,за което трябва ум,който го има!Тези дни САЩ се опитват да пробутат непроизведената щайга Ф-16 под номера на Ф-21!Даже ги къткат,че може да им поверят прозводството на крилата,ама От делхи не желаят да плащат за морално остаряла машина!Номера на индийката от Вашингтон-вземете непроизведената щайга като Ф-21!Ехей за България е 16-70.Четете лъскачи,май сте загубили образа...

49

От 50

преди 4 години

Никой няма и да може да отговори. Затова мълчите като пукали.

48

Един

преди 4 години

ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП! Едни комисионни трябва да се приберат. Продължавайте да гласувате за тях, селяни прости!

47

Анонимен

преди 4 години

Ехаааа, колко ли данъкоплатченца с кръв, пот и сълзи са спомогнали да закупят пръстенчето на нежната и фина депутатска ръчица?

46

Анонимен

преди 4 години

Аре бе не чух нито един отговор на простия въпрос - срещу кого ще се противопоставим с 6 бойни самолета ? Ако и да са най-модерни както разправят.

45

Ванката

преди 4 години

Национален грабеж! Узаконен! Цъфнахме и вързахме, та бедна България прави подаръци на САЩ.

44

Анонимен

преди 4 години

До PilotС фалита на КТБ предизвикан от руския акционер в нея платихме два пъти повече от тази сделка .Със скъпия газ плащаме всяка година по една такава сделка от разлика в цени .С укриването на печалба от Лукойл губиме два пъти по толкова пари .Защо тогава другарю пилот мълчите като женски чатал , а когато е за отбраната на страната -приказвате?

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48Значи който е против сделката е щирлиц и решетниче ? И сигурно се имаш за демократ ?

42

Просто

преди 4 години

Стана ясно, че управлява коалиция ГЕРБ - ДПС.

41

Анонимен

преди 4 години

Хубавото на тези дебати е ,че веднага се разконспирираха всички щирлици и решетничета и се улеснява работата на ДАНС , освен ако и там не е пълно с такива.

40

Pilot

преди 4 години

С тази далавера ГРОБ си плащат такса спокойствие за изборите ! Да му мисли цървула дето остана В *** какви цени ни чакат за да си върнем борча от тази псевдо зделка . А и само да попитам с тези играчки гарантираме ли нац. сигурност на БГ, защото по Тошово имахме над 250 изтребителя !

39

Анонимен

преди 4 години

До МенДокато се надяваш той света взел че свършил.

38

Дядо Къню

преди 4 години

27ми - Навремето обучаваха и виетнамски курсанти в Долна да летят на съветски бръкми като обучението си беше на български. Горките виетнамчета им беше зор дори да напишат едно изречение на български на изпит и хич не искаха да завършат и приберат в роден Виетнам. За това сега съм любопитен относно кой ще плати масрафа за обучението за новите Ефки.

37

Анонимен

преди 4 години

Не се притеснявайте - ще имаме модерна, обновена бойна авиация с 6 бойни най-съвременни стар модел самолети и 2 тренировъчни, с ракети "Сандуиндър" и никакви други. Ако не дай Боже някой ни нападне изхода от битката ще е само един - пълно поражение. Защото армия се създава за това потенциалните противници да не им щукне в акъла да нападат, а не с най-съвременна, но малобройна техника изхода от битката да е предварително известен. Със същия успех можем да се противопоставим и с парапланери.

36

Анонимен

преди 4 години

Днес Валери Симеонов доказа ,че не е интегрална част от евроатлантическото управление ,а ретрограден спомен .Няма изненада като си примомним какви глупотевини сътворяваше неговата телевизия през годините .

35

Анонимен

преди 4 години

супер, много добре, страхотно сега като орязахте насочваемите боеприпаси какъв е смисъла от нов самолет със същите възможности... някой ще налапа стабилната комисионна. Тия пари да ги дадете за свещи...