90

Анонимен

преди 5 години

До До 85Точно ти няма как да дойдеш "у София" защото няма какво да правиш тук. Не се търсят берачи на ягоди, а склададжии и общи работници и сега има предостатъчно.

89

Анонимен

преди 5 години

При Тодор Живков нямаше тениски и котешка храна, а при ЕС и НАТО и демокрацията имаме тениски и котешка храна.

88

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБяхме 30-ата икономика в света, само дето за да си вземеш телевизор се правеха списъци. Същински икономически тигър.Е сега сме членове на ЕС и НАТО, има банани и телевизори в магазините а пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна, 70% живеят под прага на бедността и България е първа по смъртност в света.

87

Анонимен

преди 5 години

Каква българска лимузина използва президентът на членката на ЕС и НАТО и партньорка на САЩ България?Същата като руския, само дето на последния наскоро му я замениха с кофти копие на Ролс-Ройс.А къде се произвежда българската лимузина не руския президент, в Ловеч или в Харманли?

86

Анонимен

преди 5 години

Бяхме 30-ата икономика в света, само дето за да си вземеш телевизор се правеха списъци. Същински икономически тигър.

85

КРИБ

преди 5 години

До АнонименМи не работете за КРИБ бе, като смятате, че са ви ниски заплатите, кой ви кара да работите за КРИБ, вие сами се натискате за работа, ходете някъде другаде да работите на по-високи заплати, ходете на запад, молете се на чужди фирми да дойдат тук да ви плащат големи заплати, защо ранотите за КРИБ?

84

Анонимен

преди 5 години

Каква българска лимузина използва президентът на членката на ЕС и НАТО и партньорка на САЩ България?Същата като руския, само дето на последния наскоро му я замениха с кофти копие на Ролс-Ройс.

83

До 85

преди 5 години

Еми тогава не се чуди като дойдем у София да ти люпим семки пред входа...

82

Циник до 79

преди 5 години

"А днес след 30 години евроатлантизъм, демокрация, американско парнтьорство, ЕС и НАТО какви производства развива България? Или само се моли други да дойдат да открият филиали и българите да работят евтино там?"---------*** , никой не купува вече дървени налъми , гaлoши , и плетени дамаджани за пърцуцаПонял?Даже пияните руснаци се изучиха

81

Анонимен

преди 5 години

До Ама сте злеееНе става въпрос колко ще взима работника. Автомобилостроенето е стока с голяма добавена стойност и държавата ще печели от данъците на произведените автомобили.Произведените автомобили заминават на Запад и там се продават скъпо и там се плащат данъци. Българската държава ще печели само от данъците които плащат българските работници от мизерните си заплати които VW им плащат, и от ДДСто когато работниците харчат заплатите си. Това и е ползата на България.

80

Hanns Gruberr

преди 5 години

Разбира се -- ще сложим огромни мита за тези коли, нищо че са от ГЕРМАНСКА ФИРМА .ЩЕ НАКАРАМЕ ТУРЧАЦИТЕ ДА СИ ПЛАТЯТ ПЪРВО В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ -- ПРЕДИ ДА ВКАРВАТ , ПАК НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ .

79

Анонимен

преди 5 години

Смайваща е простотията която плюе срещу този проект. Моля се да се осъществи. Това ще бъде важна стъпка за доброто на изстрадалата ни Родина.

78

Анонимен

преди 5 години

Каква българска лимузина използва президентът на членката на ЕС и НАТО и партньорка на САЩ България?

77

Анонимен

преди 5 години

А какви български автомобили карат служителите на българските посолства?

76

Лада

преди 5 години

до РусофилЛада вече правят доста добри автомобили. Нямат грандомански претенции да се конкурират с Германия, но имат пазар, печелят и работниците получават добри заплати за Русия.

75

Ама сте злеее

преди 5 години

Не става въпрос колко ще взима работника. Автомобилостроенето е стока с голяма добавена стойност и държавата ще печели от данъците на произведените автомобили.

74

Анонимен

преди 5 години

Дори в руското посолство не карат Лада, сигурно не могат да се доредят на опашката

73

Hanns Gruberr

преди 5 години

ПОЗДРАВЯВАМ БУЛГАРИТЕ С НОВИЯ ХИТ НА РАММЩАЙН !'' ДОЙЧЛАНД , ДОЙЧЛАНД = ЮЮББЕРР АЛЛЕС ! ''ЗАВОДА ЩЕ БЪДЕ ТУРКАЙ .

72

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА днес след 30 години евроатлантизъм, демокрация, американско парнтьорство, ЕС и НАТО какви производства развива България? Или само се моли други да дойдат да открият филиали и българите да работят евтино там?

71

Анонимен

преди 5 години

Фолксваген искат да сме нископлатени роби, а КРИБ искат да сме богати, затова 1000 лева заплата им се виждат много :)