86

Анонимен

преди 5 години

СОБСТВЕНИК НА КУЧЕ ИЛИ КУЧЕТА КОЙТО ЗАЩИТАВА КУЧЕТАТА КОИТО СА ВИ НАПАДНАЛИ СЕ ЯВЯВА СЪУЧАСТНИК В ОПИТ ЗА УБИЙСТВО. СЪУЧАСТНИК!!!

85

Анонимен

преди 5 години

Психотест за собствениците на такива бойни породи ***, тормоз, писане на кофи с мастило защо са им, солени такси и затвор за всяка издънка с пострадали хора и нещата ще си дойдат на мястото. Аман с тоя кучешки тормоз! Ако не хапят ще *** като самосвали по детските площадки в пясъка и ще припикават цветята!

84

наказание

преди 5 години

Собственикът на псeтата да го намажат с кучешка храна и да го пуснат на глутницата да го оглозга.

83

Анонимен

преди 5 години

Глутница кучета не напада за нищо друго освен за да убие. Това е инстинкт и кучетата не могат до го преодолеят.Кучето напада за две неща - за да те изгони от територията си, или за да убие. Ако са глутница нападат само за да убият. Кучетата нападат САМО по-слаби от тях жертви - деца, сами хора, слаби животни. ТЕ НЕ НАПАДАТ ВИДИМО ПО-СИЛНИ ОТ ТЯХ ПРОТИВНИЦИ. ТЕ ПРЕЦЕНЯВАТ И НАПАДАТ САМО ПО-СЛАБИ ОТ ТЯХ.

82

Тато

преди 5 години

Нема по-неграмотни жОрналченца от днес.бг!!!Забелязвам, че прогресират сериозно!Ако преди пишеха неправилно отделни думи - то вече стигат до там, че не могат да съставят цяло изречение с правилна подредба на думите. Колкото до кучешкия проблем - държавата спи и не следи за контрол при продажба и регистрация на кучета. Отделно няма изискване за курс Кучешко училище....Анархияяя!!!

81

Petar, NY

преди 5 години

Защо си тръгнах от България...??

80

Пешо

преди 5 години

Хора, осъзнайте се. Пет кучета са глутница. Интелигентни били, сигурно, не виждам някой да е писал, че не са интелигентни. Сигурно много интелигентно са го нападнали и разкъсали човека, а не тъповато. Какво сравняване кучетата с нож, те били инструмент. Какво омесихте нещата? За да имаш пет такива едри кучета пуснати, значи ти не си ок с главата, това пиша през цялото време. Да, дребните породи са по-злобни и нервни, а едрите породи са спокойно, защотго знаят силата си. Сила да убиват.

79

Анонимен

преди 5 години

Само умрелото куче не хапе.

78

Анонимен

преди 5 години

До 75Дрън Дрън Ярина......Пазачи - друг път! Гледате ги за гъзария, за избиване на комплеки и за кучешки боеве, който твърди друго - лъже!

77

Мияч на чинии

преди 5 години

Андрешковци, неуправляеми сте бе !

76

Анонимен

преди 5 години

Няма никакво значение дали те напада куче, човек или нещо друго. Щом те напада значи иска да ти навреди. Щом иска да ти навреди значи трябва да се защитиш.

75

Истанбул

преди 5 години

Млад мъж не е проблем. Ако беше млада жена обаче е проблем.

74

Анонимен

преди 5 години

Забрана за отглеждане на повече от едно куче в имот. Като искат защита да си платят СОТ.

73

Анонимен

преди 5 години

Най- гнусното и долното е, че куче-филите изкарват човека виновен, видите ли бил кофти човек и кучето го усетило......То кучето ако беше такъв психолог първо на стопанина си ще прехапе гръцмуля.

72

Анонимен

преди 5 години

СЕГА ЩЕ СЕ ПОЧНЕ: КУЧЕТАТА НЕ СА ВИНОВНИА СТОПАНИНА НЕ Е БИЛ ТАМ И НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ.ЗАТОВА НАПАДНАН ЛИ ТЕ КУЧЕТА, СТРЕЛЯШ ПЪК ПОСЛЕ СЕ РАЗПРАВЯТЕ ВИНОВНИ ЛИ СА ИЛИ СА ИСКАЛИ ДА ТИ ПОДАРЯТ БОНБОНИ.

71

Анонимен

преди 5 години

Имало кучета в имот наблизо. Е, това не е забранено и е странно защо са ги закарали във ветеринарна клиника? Тези пет кучета може изобщо да не се доближавали човека или трупа му, а може и да са доближили чак след като е починал. Би трябвало собственика да съди държавата за вреди причинени от държавата, които ще платим всички ние с нашите данъци.

70

Анонимен

преди 5 години

До До 71Ако баба беше мъжка.... И ако имаше дръжка......КАТО СИ КУПУВАТЕ БОЙНИ ПОРОДИ *** ЩЕ СИ ГИ ВРЪЗВАТЕ, НИКОЙ НЕВИНЕН НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА Е РЪФАН ОТ ТАКИВА ***.

69

Плъхозащитник

преди 5 години

Ако някой сгази с колата си куче, кучкарите бълват призиви за смъртно наказание.Ако куче нахапе или убие ЧОВЕК, наказват кучкаря с глоба.

68

Анонимен

преди 5 години

Бойни породи кучета няма. "А тогава за какво са селектирани

67

Анонимен

преди 5 години

Стопанина на кучетата ще го глобят за безстопанственост, друго не могат да го осъдят. Затова човек в планината трябва да е въоръжен. Ако го нападнат кучета да ги убие за да не го убият те. Със стопаните ще се разправя по-късно в съда.