146

trafalgar

преди 5 години

тоя отново блянове за русия...кви аец, кви руски вляния е сънувал...не им ли стана ясно, че искаме лайф като в германия, франция , а не тъпотиите на руснаците

145

Не на БЕЛЕНЕ

преди 5 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

144

Южен Поток

преди 5 години

България изпълни стриктно всички договорености по Южен Поток. Дори 2 години след като пропадна проекта плащахме на Игор Елкин 30хил лева заплата.Но русия не. Измислиха си няколко оправдания - липса на интерес от страна на Сърбия , отказ на Италия , третият енергиен пакет на ЕС , по-изгодни условия от страна на Турция.На русия не може да се разчита.

143

Анонимен

преди 5 години

ЬЕЦ Белене най-висококорупционен проект от който ще пострадат следващите 5 поколения българи.

142

X

преди 5 години

"...отношенията между България и Русия са хилядолетни."Този човечец освен, че е откровен национален предател е и грубо неграмотен!Срам!

141

България в НАТО и ЕС

преди 5 години

АЕЦ Белене трябва да се построи с американски реактори и немска техника. Така няма да се стигне до Чернобил-2. Какво мисли клепоухото по въпроса?

140

Анонимен

преди 5 години

До ТУРЦИЯКогато Турция построи АЕЦ тогава пиши тия глупости. Никой в момента не строи АЕЦ никъде по света. Умряла и скъпа технология за която не си струва да се харчат пари.

139

Анонимен

преди 5 години

до тука беше с мандатите

138

до 121

преди 5 години

....Самият факт , че изчисляваш някакви други разходи за да обосновеш защо руския тръбен газ ....не са някакви други разходи, а реални такива които се добавят към цената на втечнения, все още терминал на Бг бряг няма. Ти ако смяташ цената в щатите може и наполовина да е. по ниска, но *** со го вземи от там безплатно. Да Русия продава на Германия два пъти по евтин газ, но количествата са десет пъти по големи от нашите. Баце 10 години да се бешеспазарил, амс Роско не спря да плюе ..

137

Анонимен

преди 5 години

Румен Радев: Провалът на Проекта АЕЦ "Белене" е неизбежен, профукани са 3 млрд. лв. народна пара за благото на Путин и неговата ОПГ.

136

ТУРЦИЯ

преди 5 години

си строи руска АЕЦ и показва среден пръст на франсета и каубои. НИЕ ГУБИМ, защото ще стане като с ЮЖЕН ПОТОК. Накрая вместо да изнасяме, ще внасяме ток от ТУРЦИЯ

135

до 147

преди 5 години

г-н Некой си, научи се да пишеш грамотно, защото с правописните си грешки излагаш своя кумир. Хората ще видят, че привържениците му не са особено интелигентни и образовани хора, ами са от тия дето са били мързеливи в училище

134

ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ

преди 5 години

както обикновено е 100% прав

133

АЕЦ или БЕЛЕНЕ 2

преди 5 години

за ГЕРБ. Избирайте ГЕРБАДЖИИ

132

Анонимен

преди 5 години

До просто е че си простНаистина, има и други варианти - САЩ, Русия, Китай, Япония и пр. по-гъзарски държави споделят охотно и безвъзмездно оставащите им ресурси с разните там дребни народи, щото всички сме хора и така трябва; успоредно с това започва добив на ресурси от астероиди и Хелий 3 от Луната; паралелно ЕС пуска реакторите на студен синтез и ни залива с океан от енергия като държава-членка.

131

ИСТИНА ама НЕ

преди 5 години

ИСТИНАТА е , че всеки иска да продава и да прецака другия. НИКОЙ не е забранил руските ядрени технологии, които са НАЙПРОДАВАНИ и НА НАЙ ВИСОКО НИВО в СВЕТА. Френската АРЕВА само гледа да прецака руснаците. Както се убедихме на собствен гръб ЕС е само ПАРАВАН за прокарване на национални интерси. В УНГАРИЯ РОСАТОМ си строи 10 ГВТ ядрена централа и на ОРБАН хич не му пука какво мислят френските монополисти

130

до 115, не не Белене

преди 5 години

хаха и изплува с копи пейст клишето си, което пляска на всякъде където прочете Белене. Хайде поне се старай нещо да добавиш, смешнник.

129

до Зозо

преди 5 години

Германия затваря АЕЦ но отваря СП2...нещо да ти говори

128

Анонимен

преди 5 години

Поредната руска поодлога.

127

Гост

преди 5 години

До АнонименМоля те образовай се малко преди да пишеш такива глупости. Такава технология е дисетилетия, от изобретяване...