296

Snorky

преди 5 години

Хората не искат да гласуват за бандитски партии, които да изпращат свои копои на 15 000 евро заплата и да не вършат нищо.

295

Професор

преди 5 години

До 316Да ама жителите на Того и Уганда не експериментират като гласуват за Орешарски. Затова Того и Уганда са пред нас. Орешарски ни върна 200 години назад и всичко построено от Генерала беше унищожено.

294

Анонимен

преди 5 години

Големите евроатлантически началници са решили ГЕРБ да управлява поне до 2025г.

293

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 210Честни са защото почти никой не гласува освен мъртивите души,и пряко,и преносно.

292

Присмехулник

преди 5 години

борисов, защо не си признаете с джендърите на костов, че не ставате за нищо и всичко объркахте. да не говорим за перманентната ви цензура по медиите, която даже е неграмотна и на социална помощ, както вие от управлението сте. ние ви плащаме обеда дори на внучетата.така че, целувай ръка и се поклони!

291

до 301

преди 5 години

Сумата е по голяма погледни и прочети.Имат си право на помощници,обикновено назначават свой човек ,имат право на платена квартира и транспорт и много други.Не случайно много от тях учат в нбу-има лектори които са от предприсъединителните фондове и си знаят като *** правата и как да взимат пари .Обикновено специализират я икономика,транспорт,всичко им е ясно и знаят как се точи.Затова е Нбу!Погледнете защо са им високи таксите и ще разберете

290

Анонимен

преди 5 години

До 316Давай, повече хубави новини!

289

АнонимеН

преди 5 години

ТОЗИ ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ!!!!КАКЪВ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

288

Анонимен

преди 5 години

Бългаpия е в челната десятка по cмъpтноcт в света 15,4 нo xиляда за 2018 г. cпopед wаrldрарulкtаnrоvоw. Жителите на Того и Уганда имат два пъти по-ниcкacмъpтноcт от бългаpcкaта. Напред , народе, с Герб към светли бъднини. Все сме първи отзад напред

287

261

преди 5 години

Глупавият се смее, другият печели 8000 $ на месец.

286

Анонимен

преди 5 години

До Василев 304Как "ще си ходи с мир" бре?? Той пак ви смачка! Довечера ще си отворя бутилка Лагавулин да гледам с кеф как Курнелка ще кърши пръсти:)))

285

Василев

преди 5 години

Даже не можах и с погнуса да гласувам за ГЕРБ и Борисов!!!Толкова ми се отвратиха с къщичките за гости, все едно вече са ми безразлични, и не влагам никакви емоции, даже вече не съм гневен, това е все едно да си претръпнал след раздяла със силна любов, към която си изпитвал чувства и си дал доверие, а си бил изигран!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Дороти Барнабал!ЦРУ!!!

284

ХеХе

преди 5 години

Пак ги бихме!

283

Анонимен

преди 5 години

Някой вярва ли в честни демократични избори? Сигурно вярва и в Дядо Коледа

282

Анонимен

преди 5 години

до 298 Те и на Мишо Шамара му се смеят тука ***, че карал ТИР в САЩ.И Мишо Шамара им се изсмява и им вика: Де да карах тир тук в Щатите. Изкарваш 7-8 хиляди долара на месец и тази професия е много тачена тук. Аз даже нямам категория за тир. Имах фирма за тирове и й бях диспечър с 2 камиона. Сега карам едно такси на една фирма ( от която кола прави клиповете де) за да си изхранвам семейството и никога няма да се върна в България за да правя нещо, освен да си видя познатите и роднините.

281

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 261Горкият! Гугъл му е учебника.Ама наистина много се смях.Хора като теб искат да живеят в не знам каква си държава, а сигурно не могат и името си да напишат,Гугъл им е източника на информация. Ха- ха!Просто ми е смешно, в същото време съзнавам колко е трагична ситуацията, колко народът изпростява, ама яко.Защо тогава искате лидерите ви да са умни?Откъде накъде? Няма кака да стане.защото явно няма откъде да се роди подобна личност. И с тая нагласа май никой никога няма да я роди

280

Анонимен

преди 5 години

И ся ко?? То изборите са ясни ами троловете ще ги уволняват ли??

279

Вива ЕС

преди 5 години

Хубавото на ЕС е, че можеш да живееш някъде другаде вместо с ромите и баце.

278

Василев

преди 5 години

Бойко *** си с мир!Народът вече не те иска, защото ГЕРБ създадоха герберската държавна корумпирана шуро-баджанашка селска просташка администрация, която краде от народа,и прави къщички за гости в полза на партийни послушни хора и мафиоти!!!Агент Вонг Елиът!ЦРУ!!!

277

Професор

преди 5 години

Днес Германия и България са локомотивите на европейската икономика. Просто българи и немци си приличаме много. Дисциплинирани работохолици.