14

Баш ме брига

преди 5 години

Абе, тва, журналиститем мислите ли каквото пишете или е по "поръчка" ?!Коя империя е влязла на ново място и го е завзела БЕЗ МАСОВИ УБИЙСТВА ? ***, вие- соросокалинките, верно ли си вервате, че ви верваме? Бацките, силиконките, дето си ги отгледахте, може и да ви верат, ама те не могат да четат, така че - марш при рептила!

13

Анонимен

преди 5 години

Ердоган върви по пътя на Саддам Хюсеин. Саддам се правеше на много силен. Показваше оръжия и мускули. И накрая кво ? Влязоха САЩ и го направиха на мармалад. Смазаха го за 1 месец и Саддам увисна на въжето. Ирак е вече съсипан тотално. Ердоган да си наляга парцалите, защото Турция излезе ли от НАТО ще бъде разкъсана на парчета и унищожена веднъж завинаги. В момента Ердоган и турските националисти правят лоша услуга на себе си и на Турция.

12

Анонимен

преди 5 години

Турция откровено ще напусне НАТО с такива изявления и намерения.Пита се какво ще се случи с нея впоследствие .Ирак на Садам също беше напълнен с оръжия и накрая ги смачкаха като ***.

11

Анонимен

преди 5 години

Загубих 3 минути от живота си да чета това нещо, което няма и 1 вярна дума. Алоо, Днес.бг още една такава статия и ме губите завинаги като читател. Кой болен мозък е автор на този пасквил ?! Лъжа от първата до последната дума. Турците са света вода ненапита, нали ? Всички са лоши, само турците са ангели. Айде, моля ви се. Все едно не сме "съжителствали" 5 века с турците. Много добре ги знаем що за зверове са турците.

10

Хм

преди 5 години

Турция като име е създадена 1923 г. тоест след нашето Освобождение ! Така , че шикалкавенето им минава. Всъщност Османската империя е вършела масови убийства и геноцид , но те се дистанцират от нея...

9

OrientExpress

преди 5 години

Турция е република от поне 100 години. Османската империя е била на три континента, а който го е пуснал този "мат'рял" е на поне три ракии.

8

Урко

преди 5 години

Турците никога няма да бъдат приети като близки в България! https://en.wikipedia.org/wiki/Batak_massacre

7

Само питам

преди 5 години

Автора на статията наясно ли е какво е вършила Османската империя?

6

Анонимен

преди 5 години

До Любен Каравелов турската дефиниция на прогрес е завладяване крадене и асимилиране на чужди народи шериатско законодателство сто жени сред който нито една туркиня разбира се за султана и обявяване на деня на основаване на ИДИЛ за национален празник.Друг такъв прогрес е обявяването на турските русалки с *** краставици за подзащитен вид.Ей това им е прогреса.

5

Анонимен

преди 5 години

Това е един от най-върховните ултрашитни дето съм ги чел.Зае ми челно място в класацията за турбо супер шитни.Почти нито един верен факт няма вътре само лъжи.Турция не правила геноциди нациите и съжителствали мирно в империята, а преди това сигурно и са молели да ги включат в нея.Ама че невероятно тъпоумие Турция не само избивале арменци но и всички не турски народи в империята си в това число и шиитски мюсюлмани защото турците са сунити.А за отвличанията на деца изнасилванията помюсулманчването

4

расате

преди 5 години

Какъв е този психопат? "Турция страната с най-успешен цивилизационен опит, която е имала власт на три континента и не е извършвала никакви масови убийства, и същевременно е имала общности с различни религии, култури и етноси, които мирно са съжителствали". Ха-ха-ха. Дори и комунистите не са изказвали толкова нагла лъжа в тяхната безскрупулна пропаганда. Защо въобще публикувате статия с такова явно безочливо съдържание?

3

Анонимен

преди 5 години

абе нещо много станахте като турска сапункасамо такива матриалчета пускате айде беш към азия

2

МНЕНИЕ

преди 5 години

Ако трябва да си ги Мерим - Сегашната Територия на Турция е била владение на България , даже имаме Нотариален Акт от Историята .Та така с Трите Континента на Турция .

1

бай ганю

преди 5 години

този какво взема и аз искам от същото