87

Анонимен

преди 5 години

За какво ли са им тези летящи щайги. Само ще плашат гаргите с тях.

86

НА ПАСИТО

преди 5 години

преди да му прати лошия ПУТИН руска ракета да го изнанада отзад по-скоро българска цепеница ще го изненада отгоре

85

Анонимен

преди 5 години

Паси ще ни спаси от руската заплаха. Може да нямаме ток и газ, но ще бъдем силни като Северна Корея и ще се пазим с ракети.

84

Анонимен

преди 5 години

А гуд монинг на сенатора.Те руснаците са по *** от вас,дали?

83

Анонимен

преди 5 години

До ФАКТИФашистките организации в България така наречени НПО и крайно десни--фашистка и крайно дясна е олигархичната партия на ченгето пу.тя, гъзпром и луков-ойл са нейните оръжия!сорос е дефакто е социалист и ес е също социално ориентиран, особено германия и франция, макар, че там в момента тръгват да пробиват фашистките подривни елементи на кримският хитлер !

82

Анонимен

преди 5 години

Паси по-бързо да урежда ракетите, че много ни е страх от Русия. Много се бави, не работи за благото на България в нато. Не искаме руски газ и АЕЦ Белене, а американски ракети да ни пазят.

81

УТОЧНЕНИЕ

преди 5 години

Русия ДАРИ Независимостта на България с цената на 60000 жертвиРусия НЯМА НИЩО ОБЩО със селското възстание срещу ПРЕВРАТА на 9.06.1923 Атентата 1925 в църквата Света Неделя е дело на няколко българи като РЕАКЦИЯ на хилядите УБИТИ БЪЛГАРИ в казармите 1923-1925 без съд и присъдаЗлатният резерв на Б-я е в САЩ и ЛОНДОН. Питай БНББОМБИТЕ 10.01.1944 убили ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ СА АМЕРИКАНСКИ

80

Историк

преди 5 години

До 107България и Крим имат близка Съдба - окупирани два пъти от руската империя.България - веднаж при Александър 2 и втория път при Сталин.Крим - веднаж при Екатерина 2 и втория път при Путин.Бог да пази България от рускотурската империя !

79

Анонимен

преди 5 години

Който търси история да прочете за 3-те ястребинчета и за Митко Палаузов и ще разбере как фашистката власт се е отнасяла към народа. По делата им ще ги познаете!

78

ФАКТИ

преди 5 години

Най-активни тук са дисидентите които бяха гонени след свалянето на фашизма в България през 9 септември 1944 година. След преврата на 10 ноември 1989г именно с подкрепата на фашистите в България е установена мутро-олигархична капиталистическа власт-демокрация. 0 години по късно упадъка за БЪлгария е вече ФАКТ. Фашистките организации в България така наречени НПО и крайно десни движения са щедро финансирани от Америка, Гемания, Саудитска Арабия, Катар и др, радетели за демокрация!

77

Анонимен

преди 5 години

ракетните комплекси "Искандер" всеобхватно контролират черноморското крайбрежие по цялото му протежение, включително и Босфора"--те "пепелянките" могат да носят и уран ...

76

Анонимен

преди 5 години

Браво Владимире, само бой по ибонатовските канчета!

75

Анонимен

преди 5 години

военният министър Куропаткин на цар Николай Втори: - Ваше императорско величество! През 18 и 19 век Русия в продължение на 128 години води войни, мирни са едва 72 години. От общо 128-те войни само пет са отбранителни, останалите са грабителски.

74

антисоросоид

преди 5 години

В ранни зори застанали на с ор осо и д на та амбразура дрог и рани дву по лови същества и драскат ли драскат. Заради тех София ще бъде унищожена ори война.

73

ОКРАЙНА СИ Е РУСКА

преди 5 години

покрайнина на ИМПЕРИЯТА. Мрачния царизъм в РУСИЯ до 1917 е довел хората до глад, милиони загинали по фронтовете и само РЕВОЛЮЦИЯТА е спасила държавата от тотален разпад. Макар и под формата на СССР РУСКАТА ИМПЕРИЯ продължава да живее. До разпада 1990 когато местните велможи искаха да станат самостоятелни феодали. Хората не го искаха, имаше референдум, ама както и нас не ни питаха нито за НАТО, нито ЕС разрушиха ВЕЛИКА ДЪРЖАВА. Искаха да разпаднат и РУСИЯ, терористите в Кавказ бяха уж борци

72

Анонимен

преди 5 години

* Русия беше против Съединението!!!* Русия застана срещу Независимостта на България!!!* Русия нападна в гръб България ПСВ!!!* Русия плати за организацията на метежа 1923!!!* Русия плати атентата 1925 в църквата Света Неделя!!!* Русия изнесе златният резерв на Б-я!* 14 октомври 1915 г- ,уски кораби и самолети вероломно нападат Варна и Добрич. Без да се намираме във война със Съветския съюз и без каквато и да било причина или повод, град Добрич е бомбардиран от съветската авиация

71

Анонимен

преди 5 години

Приятели на чичката шорос от сутрин рано са на линия ра работа. Пишете, пишете че зелените гущерчера сега ги печатат за вас

70

A

преди 5 години

Мордор се тресе от страх, което е чудесна новина.

69

Анонимен

преди 5 години

До ФАКТИЕдин път от турско робство и един път от фашизма--ккаво робство ни е асвабадила ве?фашизма отдавна е при тях, че и хитлер си имат, при това - още по луд!

68

РУСКОТО ОРЪЖИЕ

преди 5 години

извоюва СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ. В голяма грешка са тези, които си мислят, че могат да настроят БЪЛГАРИ срещу РУСИЯ ОСВОБОДИТЕЛКАТА. Българо говорящите ТУРЦИ, пишещи по сайтовете са същите като тези проповедници от ТУРЦИЯ и САУДИТСКА АРАБИЯ, дето Иван Костофф и СДС пуснаха да вилнеят тук само и само да победи тогава КОМУНИСТИТЕ на изборите. Да ама както се видя който се съюзи с ДПС УМИРА. Това чака и ГЕРБ. Добре, че Станишев го разкараха, дето се целуваше с мазния МЕСТАН