33

дамн

преди 5 години

*** Василева /автора/,с това заглавие "Все повече кораби на НАТО се натрапват в Черно море и какво търсят тук?", къртиш...ае стига хибридни заглавия, а

32

Анонимен

преди 5 години

Търсят военен конфликт с Русия но тръгне ли мечката ще настане ужас за кук увци натовци и сите джебдар смеча

31

V

преди 5 години

Който иска да разбере чии е Крим да намери карта на Европа от 1919 година точно преди създаването на СССР . На този свят са важни фактите ,а не медиите и американците с техните претенции .Самите сащ са окупатори в Куба ;) Да не говорим че не могат да върнат дълга си и за това вземат нови много по големи дългове ;) Медиите като искат да им вярва някой що не показват географска карта на Европа от преди СССР ??? Хората вече и телевизори не си купуват заради се.де.раски медии

30

@ngny@n-i

преди 5 години

Нато няма работа тук

29

Анонимен

преди 5 години

Щом търсят.Ще си го намерят!-:)

28

До 32

преди 5 години

Браво Соросе, много си умен, няма що!Да си чул, че вчера шефът на стратегическото командване на въоръжените сили на САЩ докладва пред конгреса на САЩ буквално следното:"През последните 10 години съм силно обезпокоен от въоръженията на руснаците, които по всяко време могат да променят посоката си на движение оставайки недосегаеми. С тях ще имаме огромни проблеми. Мога да кажа, че тези, които ще заемат моя пост в бъдеще, няма да могат да ни защитят от тях.А ти си разтягай локума за лакардиите.

27

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се изкъртят зъбите на мечката и да и се *** кожата, това е.

26

Анонимен

преди 5 години

Борисов не си играй с България !

25

Анонимен

преди 5 години

Идват да дадат знак на Путин че е ще го сменят.

24

Анонимен

преди 5 години

Все повече кораби на НАТО се натрапват в Черно море и какво търсят тук? Много просто - търсят си белята.Ръчкат в бърлогата на мечката, като си правят сметката като скочи звярът, бързешката да се изнесат през Босфора, а местните тарикати, дето им прислужват в ръчкането, да отнесат боя.Но им е грешна сметката. Руснаците разполагат с оръжия с които ще ги настигнат където и да е в Черно море, в Босфора и оттатък Босфора.Когато атовете се ритат, най-яките шутове отнасят магаретата, като нас.

23

Гостенин

преди 5 години

До хахаКога това? сигурно пак ще извадиш лакърдията за памперсите и новия екипаж?Другия пък: Да, Турция има по-як флот от Раша! Май си забравил как рушняшки кораб за електронна борба беше потопен от сенегалски овцевоз. Хахахаха....А тази приказка за тайните оръжия на Рша я прихванахте от съюзника ви Хитлер. Но колкото тази лакърдия помогна на Хитлер - толкова ще помогне и на Раша!

22

Честен

преди 5 години

Вън НАТО от Черно море!Не искаме децата ни да са жертви на войнолюбците от НАТО.ГЕРБ обрича все по-сигурно децата ни на смърт.

21

Гостенин

преди 5 години

До интересно 12Споко бе, старшинка.И това ще бъде!

20

Шопо

преди 5 години

Като ни запуцат руснаците че разберете що тражат тука...

19

Гостенин

преди 5 години

Корабите си плуват във натовско море.Какви въпроси задават *** - на никого не е интересно.Техните претенции - у лево!

18

Тръмп

преди 5 години

По добре НАТОвски кораби отколкото Руски голтаци.

17

Osman

преди 5 години

Черно море е на две държави - Турция и Русия. Всяка друга, която предяви и най-малка претенция ще яде голям бой.

16

Анонимен

преди 5 години

нищо няма да стане! по този начин нато си оправдава съществуването и бюджета си! иначе пораженко е много горд, сигурно са му дали да покара кораба! хихи!

15

Жиб.

преди 5 години

60% от акваторията на Черно море е в Натовски води- какво друго искате да ви кажа,да търсим под вола теле и под камилата- хипопотам?

14

ПроСоТо

преди 5 години

безумците отвъд Океана напъват да налапат целия свят....ЩЕ ИМ ПРИСЕДНЕ,бъдете сигурни!!!!!!!Вавилон БЕШЕ и ЩЕ БЪДЕ разрушен!!!!!!"И нищо ново под слънцето".................