86

Хмм

преди 5 години

Единственото, което научих е, че нещо, което всички винаги сме подозирали е научно доказано преди повече от 10 години.За новите тоталитаристи това обаче не е ОК и репресират един доказан капацитет в генетиката.Някакси ми е познато от един друг строй....

85

Безпартиен

преди 5 години

И още нещо. Не съм чул да има черен режисьор на филм (предварително се извинявам ако има, ама няма да са много )......

84

Недодялко

преди 5 години

Между другото, един коментар ме сеща за фундаменталния въпрос. Самите анти расисти, са най-големите расисти. Само по себе си въвеждането на квота за черни в университетите в САЩ, каквато квота има, е супер расистко, защото значи "ти влизаш защото си черен" дори и да си умен и прилежен колкото другите. Расизмът е нещо естествено и природно, не говоря да се трепем на расова основа, но биологично имаме разлики. Най-*** пример, дръпнатите азиатците не могат да преработват лактоза, ние можем.

83

Додо cont'd

преди 5 години

И да добавя, професор Уотсън може и трябва само да се гордее, че са му "отнели" Нобеловата награда, защото, уви, откакто взеха да я присъждат по политически коректни и поръчкови, платени причини (както например на лицето-служител на групата Билденберг Барак Хюсеин Обама), самата Нобелова награда е символ на Новия Световен Ред на сатанистите-илюминати и има нулева академична стойност.

82

Горан

преди 5 години

Не съм убеден, че г-н професорът греши, но съм твърдо убеден, че така наречените западни ценности нищо не струват! Тоталитаризъм, цензура, терор, маскирани уж, като демокрация! Много е демократично да отнемаш заслугите на 90 годишен именит учен! Това действително е достойно и за бившия СССР! На ви една демокрация!

81

Анонимен

преди 5 години

Умин ли си интелегентев ли си попаднеш ли не на място и на време. Объркват се нещата.Това за Африка е ясно и без изследване. Това е като нашия беден северозапад. Политиката ги смаза , колко и умни да са.

80

Безпартиен

преди 5 години

Нека някой да напише 5 имена на *** със световен принос към науката не към философията, мира и някаква друга алабалистика.... Също нека да погледнат ВВС на държавите си, дори в ЮАР Повечето пилоти са бели ( не всички са като УИЛ СМИТ)....няма какво да се доказва, Черните имат повече ген като сила и издръжливост, белите като мозък и взимане на рационални решения. Бог дал, бог взел....

79

Victimized

преди 5 години

Истините са такива, азиатците пък са със средно IQ по-голямо от "белите".И дори беше станал скандал в разни университети в САЩ, защото се разбра, че нарочно правят тестовете на китайците по-трудно, а на цветнокожите по-лесни за да могат да "попълват квотите" за расово разнообразие. Което само по себе си е скандално и е отявлен расизъм спрямо азиятци.

78

Додо

преди 5 години

Истината е като водата и винаги най-накрая пробива и излиза на бял свят! Връзката между раса и интелигентност е емпирично доказана и това е материален факт! Друг момент е, че не е нужно човек да си залепи ръката на бумтящия до червено котлон на печката, за да установи, че е горещ! На подобна идиотия напомня самия дебат за това, има ли връзка между раса, гени, интелигентност и научнотехнически постижения! Но, едни хора с големи носове използват тази догма за тяхната си цел - да владеят света!

77

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Чак сега ли? Той го каза това преди повече от 10 години.

76

Анонимен

преди 5 години

Комунистите при сталин и берия пасти да ядат пред днешните либерали...Не знам за днешни либерали, пратили някой да копае с голи ръце радиоактивна уранова руда в ненаселен регион при полярни температури.

75

Анонимен

преди 5 години

Аз не разбрах от тази статия. Черните по-умни ли са или този професор е подложен на сталинистки тип другарски съд?

74

Анонимен

преди 5 години

Аз съм черен търся бял.....

73

Дарвин

преди 5 години

не расизма а ширещия се сталинистки неолиберализъмднешно време ако нямаш някакви отклонения или не си с нисък коефициент на интелигентност има голяма вероятност да попаднеш под ударите на вонстващи фрминистки, вегани и друга паплачIdiocracy + 1984 => това е бъдещето ако това безумие не бъде спряно

72

Анонимен

преди 5 години

Българина е зелен а не бял!!!

71

Явор Х.

преди 5 години

До Анонимен 77Нищо по същество. Само виждам аргумент тип ad hominem, т.е., атака към личността на Нелсън Мандела. Но той не случайно е получил нобелова награда на мира и в цял свят е почитан като герой който е помогнал да се избегне гражданска война в Южна Африка.

70

Горан

преди 5 години

Абе, кои твърдения са истина, и кои не са, винаги е спорно и така ще си бъде, обаче е безспорно съществуването на расите! Следователно, ако признаваш очевидното, а това е съществуването на расите, това не те прави расист! А, тъпият IQ тест е измислен от хора, въобразили си, че са по-умни отколкото всъщност са, и са решили да измерват неизмеримото - човешкият интелект!

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен IQ нищо не значи , това еврейски псевдо-научен метод - колко си умен решава само математиката , логиката и информатиката..

68

Анонимен

преди 5 години

Същия господин твърди, че има връзка между генома и либидото. По памет изказването му е нещо от рода: Всички са чували за "латино любовник" но не и за "английски любовник". Е, не е получил отличие за точно това твърдение, че да му отнемат баш него, но е показателно за двойните стандарти на изкривената либерална политкоректна доктрина и недомислията и откровените глупости, до които тя води.

67

Горан

преди 5 години

Не може да се лишава учен от такъв ранг, и на такава достопочтена възраст от званията му, и въобще от заслугите му! Ами, дали тези дето го лишават така своеволно от постиженията му, си задават въпроса: Ами, ако е прав!?