126

Цвъки Цветанов

преди 5 години

Аз мога само да лъжа народа и да съм физкултурник, иначе щях да съм кандидатствал за работата.

125

Анонимен

преди 5 години

С 40 лв по-ниска от минималната ? Тия са за глоби !

124

Forever

преди 5 години

Тол-а още не е заработил,може би като заработи и му се даде старта,ще има заплата:)

123

Анонимен

преди 5 години

"ХАХАХАХАААААА!!!! Леле, чудя се как остава хляб за комиците..."Напоследък комиците се изчерпаха и зациклиха. Конкуренцията от държавните служби е убийствена. Опитай се да измислиш нещо по-смешно от тази обява за работа.

122

Ужас

преди 5 години

Никой талантлив системен администратор или програмист да се занимава с тия! Нали се сещате колко ще им пука на админите за мрежата!? :D Не са научиха,че труда на в IT сектора е прескъп.

121

Анонимен

преди 5 години

В банките подобна позиция е 12-15хил. лв. заплата на месец

120

Anon

преди 5 години

Наивници. За този пост вече има човек. Но нали трябва конкурс защото е държавна позиция... е, така е написана позицията, че да сведе до минимум броя на кандидатите... после като наемете нашия човек ще му вдигнеме заплатата както подобава.

119

Lan

преди 5 години

ХАХАХАХАААААА!!!! Леле, чудя се как остава хляб за комиците...

118

Анонимен

преди 5 години

След данъци и осигуровки това прави 390 лв. чисто. Няма и 200 евро.

117

Анонимен

преди 5 години

Овчарската заплата е 1000 лева.

116

Ха ха!!!

преди 5 години

А с 'духовите инструменти' - трябва ли да е добър?

115

гошо тъпото до 122

преди 5 години

чичо ти Цвък хич не е *** за да си уреди дъщерята в МВФ в САЩ при Кристалинка тъкмо завършила висше в Англия и скоро ще има още 6 апартамента.

114

Анонимен

преди 5 години

Ако това е вярно тия са луди за връзване. Тези специалисти почват с 3 000 лв. Заплата .

113

Анонимен

преди 5 години

В България и учител не можеш да започнеш, ако нямаш връзки.Просто са длъжни да пуснат обявата, пускат я, а човекът е назначен преди седмица и вече работи. Заплатата е ниска за да не е недоволен електората и вижте "Санким едвам издържаме това държавните чиновници", а вече колко реално ще взима, няма как да го прочетете в сайтове (български).

112

Анонимен

преди 5 години

Ако някой се навие, искам да ми дадете координатите му, за да си направя снимка с него. Иначе хората няма да ми повярват, като им го разправям.

111

НЯКОЙ

преди 5 години

Още едно потвърждение, че там работят награмотни хора, които не са преценили, че от 01.01.2019 мин. заплата е 560 лв. С парите, които са дадени на фирмата за ТОЛ системата е могло да се направят две системи, които да работят и цял отдел за поддържането. Явно целта е била да се гепат едни пари пък другото каквото стане. Догато не се спре да се краде така ще бъде.

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 105Няма да го държат до края на годината. Търсят някой да им оправи бакиите и ще му духнат под опашката, щото за това място си имат няколко партийни некадърника, техни хора, които чакат да ги назначат на работа на бюро. Понеже са кота нула като потенциал и нищо няма да вършат, ще се съгласят на 510 лв.

109

Курейшио Маями цси

преди 5 години

Какво се възмущавате, това са евтини ку.....ски номера, има избрана калинка за тази позиция, но по закон трябва да се проведе конкурс. При обявена заплата от 510лв, колко и какви специалисти ще проявят интересе към обявената позиция?!?! Колкто и да се явят, едва ли са "по-подготвени" от калинката. След като калинката започне работа, ще има увеличение на заплатата и до няколко месеца ще стигне 5000лв заплата.

108

Анонимен

преди 5 години

Лиляна Павлова е най-подходяща, освен това в момента е без работа.

107

Анонимен

преди 5 години

Пропуснали са нулата на края