55

Анонимен

преди 5 години

Да бе мирно седяла, не би в затвора влезнала. Препоръчвам на всички, преди да направят престъпление, да се допитат до условията в затвора, ако смятат, че са поносими за тях нека си го правят престъплението. :)

54

Анонимен

преди 5 години

Бойко настъпи леко мафията и всички другарки, и другари взехте да пищите като прищипани ...Край на далаверите, червени мафиоти !!!Хайде стига сте смукали народна кръв ... вече само червената армия може да ви освободи ... пишете оплакване до товарищ путин !

53

Анонимен

преди 5 години

Очевидно няма доказателства за постановката срещу Иванчева и затова още не не се стига до съд. После като съда я оправдае по скалъпеното от ГЕРБ обвинение, ние ще плащаме за вредите нанесени от държавата, зад която се крие ГЕРБ.

52

Анонимен

преди 5 години

А тея двете какво искат? 5 звезден хотел на Канарите?Това е арест!Ако ги пуснат ще избягат и "куче влачи диря няма"!!!

51

Православен

преди 5 години

Диктатура тип Ердоган и Саудитска арабия!

50

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Бойко настъпил мафията... :)Бойко е самата мафия !Всяка държава си има мафия, но само в България мафията си има държава.

49

Анонимен

преди 5 години

Вървим си към управление тип хунта в Африка...

48

Анонимен

преди 5 години

Заради мафиотското упарвление на ГЕРБ хиляди българи продължават да напускат България. По-добре миячи на чинии в чужбина, отоколото ГЕРБ да те арестува по измисление обвинения.

47

Анонимен

преди 5 години

Ей, няма да ви дойде акъла в главата. До кога ще ви лъжат, лапнишарани!? Какво толкова не разбирате, че всичко е постановка?

46

Анонимен

преди 5 години

Бойко настъпи леко мафията и всички другарки, и другари взехте да пищите като прищипани ...Хайде стига сте смукали народна кръв ... вече само червената армия може да ви освободи

45

Дедо ви

преди 5 години

Лицето на тая излъчва особена наглост ,дързост и цинизизъм. Да беше правила деца в луксозните дестинации които посещаваше редовно. Сега може да ти направи някой надзирател...... хаххаа

44

Анонимен

преди 5 години

По същото време в съседната новина - Ценко Чоков преспокойно си вечеря в елитен ресторант.Добре бе, що едни си излизат срещу 10 хиляди гаранция и спокойно си харчат милионите, пък с други някак не е така?

43

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Абе, как един журналист или фоторепортер не се осмели да покаже къщата на Бойко Борисов от високо ?Само Валя Ахчиева преди години показа от един баир част от огромното имение и толкоз. Летяха с хеликоптери, снимаха с дронове, но къщата на Бащицата така и не видяхме. Иванчева я разкатаха за някакви недоказани и вероятно подхвърлени 500 000, а милиардите на Баце никой не коментира.Не коментират, за да не идат при Мишо Бирата, жена му, Вальо Танов, телевизионната водеща от Русе - Виктория

42

Анонимен

преди 5 години

Мафията ни показа нагледно какво ще се случи с всеки, който не им се подчинява. После защо не сме смеели да протестираме. Те затова, за да не ни се случи това, което мафията направи с Иванчева.

41

Анонимен

преди 5 години

Случката с Иванчева и Петрова напомня на нашумялата преди време афера в Италия - "Калчополи". Тогава всичко се изсипа върху два футболни отбора, а се оказа, че правилата са нарушили всички без изключение.

40

Анонимен

преди 5 години

Много *** на ГЕРБ под статията за Иванчева.Още 1 доказателство, че процесът е политически.

39

Анонимен

преди 5 години

Трябва да внимават много органите на реда и "тайните служби на ГЕРБ"В никакъв случай не трябва да се нараняват нежните души на Иванчева и Петрова!

38

Анонимен

преди 5 години

Виновни са!Ако са крали-защо не са се отчитали на тиквокрацията?Ако не са крали-защо не са, за да се отчитат на тиквокрацията?Не може да заемаш пост, на който се краде и се финансира ОПГ, която е на власт и да не искаш да крадеш! Та това си е чиста загуба!Значи, каквото и да се е случило са виновни!

37

Анонимен

преди 5 години

То ако трябва да се покаже борба с корупцията във властта, трябва да се започне с правителството и премиера, както и с Фандъкова.

36

Калеко Алеко

преди 5 години

Има едни активисти от Орлов мост, които говорят за "смяна на системата" и социални революции и се опитват да ни пробутват улични революционери, подобни на Иванчева ... Напоследък подобна песен за "смяна на системата", запя и Курнелка ... явно тази улична демагогия много се услажда на крадците ... !!!