106

Анонимен

преди 5 години

Като потомството на Шериф от Страсбург, превземе демографски Европа искам пак да си пускате тези билбордове, да видим колко време ще се задържат.

105

Закари

преди 5 години

До iceblast88Никъде го няма да пишеш с главни букви. Научи се да си градираш изказванията, така че да се получава естествена кулминация на местата, които считаш за важни в твоето изказване. Какво ни замярваш с главни букви!

104

Анонимен

преди 5 години

До ГошоИ за какво да лъжа?Каза ми ,че имала роднина гей и покрай него доста гейове и станали пациенти.И част от тях измрели,други емигрирали,а трети отишли в София.

103

Тъмната страна

преди 5 години

Страна , в която хората живеят масово без брак и имат максимум 2 деца се превърна в най-голямата защитничка на традиционното семейство. Дали различните щяха да ви дразнят толкова ,ако държавата създаваше условия всеки да види резултата от труда си - да има нормални доходи, хубаво жилище , чиста и спретната градска среда и възможност да отгледа колкото деца иска.

102

Анонимен

преди 5 години

И на снимката Крум Зарков и Радев :)

101

Гошо

преди 5 години

До АнонименДобре де, признай си , че сам си го измисли, а личната лекрака я сложи за тежест. Всички сме хора...

100

Чета го така

преди 5 години

Разбирам го по следния начин "Няма страшно, това са психично болни хора. Да потърсят помощ и лечение в NARTH(Национална асоциация за изследване и терапия на хомосексуализма)"

99

iceblast88

преди 5 години

До ЗакариНарушаваш моето право да гледам естетически неща! Нали ревете все за права? Тогава защо нарушавате чуждите права бе? Навирай си каквото искаш у вас! А не пред хората! Когато видиш ние да си навираме нещата в лицето ти на публично място, тогава и ти го прави! Докато ние нашите неща ги държим в спалнята, то и ти тогава си ЗАДЪЛЖЕН да правиш същото! Набийте си в простите кратуни, че правата вървят ръка за ръка СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯТА! А не само права и никакви задължения! Това го няма никъде!

98

Solar Power

преди 5 години

Ами не е нормално всеки да си натрапва религията или убежденията. Нямам нищо против всеки да бъде какъвто иска и да си мушка каквото иска по дупките стига да не го натрапва на другите. Ето така аз например съм пастафариянец но не го натрапвам и не го рекламирам на никой :) Също така вярвам,че сред нас има рептили и под земята друга цивилизация, но не съм го разпънал по плакататите ....

97

Анонимен

преди 5 години

До ГошоЕ ти правиш ли разлика между това да ми каже ,че има пациенти гейове и конкретен пациент гей?Не ми е казала имена.

96

iceblast88

преди 5 години

До Палав джендърКато си толкова отворен кажи поне едно ваше право което да е нарушено? Поне един пример ни покажи? Стига сте ревали глупости!

95

Закари

преди 5 години

До правилноКажи бе пич, какво те тревожи, че си такова раздразнено?

94

Solar Power

преди 5 години

Сега е модерно да си веган с татута и пидирунгел :)

93

Хммммм....

преди 5 години

някой трябва да подготви обществото да живее с представители на ЛГБТИ***От горното изявление оставам с впечатление, че досега не сме живели с представители на ЛГБТИ?Човечето, цръцнало тази ***.отщина, очевидно изпитва известни затруднения в мисленето...

92

Анонимен

преди 5 години

До ИлияИ кой си ти ще ме гониш в Русия? Да не те пратим ние, мнозинството хора, в Русия да ти разпорат дупето там? По много тънък лед ходите, на хората много им писна от сбърканяци, то не бяха гейове, то не бяха вегани, защитници ни имигранти, зелени талибани и т.н, то не беше чудо. Като ни писне от вас ще стане много страшно, така че не се напъвай много тук, че после ще е късно.

91

правилно

преди 5 години

До ЗакариОпитвал ли си любов с верижен трактор?

90

Закари

преди 5 години

До iceblast88Ще си навираме, каквото исаме, където поискаме. Включително и в твоето лице.

89

Анонимен

преди 5 години

КОЙ, КОЙ направи тази снимка пред Парламента?! Заслужава Нобел за журналистика, или каквото там се дава. Проникновена, изпълнена с истина, дълбок смисъл, подтекст, насрещен контекст. Събрани са баш-таман - едните п....и. срещу другите х.....сти.

88

Maks

преди 5 години

Това се прави с цел. Постепенно натрапване на такива ЛГБТИ за свикне лека полека обществото и така да се променят нагласите и ценностите му.

87

1001

преди 5 години

Тази Писанкънева е лесбийка!Тя смята,че децата са бреме(!) налагано от обществото!Явно децата и пречат!Друго не разбирам,до кога ще давате трибуна на откровено откачени и сбъркани хора!?Благодаря!