410

До ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

преди 5 години

Прекалено ти е дребно ,русофилското мозъче ,за да осъзнаяеш нещата ,*** неуко.

409

Shark

преди 5 години

До 503.Спасили са ги друг път. Американците влизат във ВСВ когато виждат накъде отиват нещата. Изхода е бил ясен, чак тогава се намесват. Какво ми ги хвалиш, потопиха им няколко корабчета в Хавай и ще реват во век и веков за това и ще се правят на велики.

408

ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

преди 5 години

До Анонимен 502За такъв коментар като твоя се иска бая гьонсуратлък. Това да кажеш, че Русия не е спечелила нито една война е доста малоумно, но явно това ти е нивото. И, след като Русия е толкова слаба и не е печелила война, защо още ги има? Тези да вървиш да ги приказваш на децата от детската градина, но едва ли и те ще ти повярват.

407

ракетчик

преди 5 години

Ех ако можеха да се ядат тия ракети...

406

Анонимен

преди 5 години

До SharkИменно, не са си взели поука, че само американците ги спасиха от прегазване . Също както ги спасиха през първата световна дори след капитулацията им пред Пруската империя.

405

Анонимен

преди 5 години

До ВЕЛИКАЯ РОССИЯпринципно е точно обратното. Който не е воювал с русия, той не я е бил. И като изядат пердах се почва рев към британци/американци да спасяват положението, че да не ги помете германски ботуш или Бонапарт. Русия никога не печелила нищо извън бедствените зимни условия, на които нормален човек не функционира добре и не му е до нищо.

404

ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

преди 5 години

До ДимитърЕх смехурко нежен. Толкова ли ти е капацитета, за да избръщолевиш тези глупости. Ей *** те Северна Корея вече могат да достигнат територията на ФАЩ ти за Русия си се замислил могат ли или не. Защо оранжевия перчем си обърна корабите обратно и се изнесе набързо когато Ким му каза, че ще ги избомби бе едноклетъчно същество такова?

403

Shark

преди 5 години

Явно никой не си е взел поука от ВСВ. Само че ако краварите си мислят, че и при евентуална нова война пак ще останат настрани, значи са адски ***. Този път може да се води на тяхна територия, те нека си правят сметки да я водят от Европа, нещо забравят западното си крайбрежие.

402

Анонимен

преди 5 години

Всъщност правят точно обратното. Гарантира си безаварийно съществуване. Руския мужик се ежи само на малки и слаби, но няма да направи нищо за да не стане точно той история и бивш жител на настояща пустиня. Много добре разбира, че вече има само една суперсила и това е САЩ.

401

Бляд

преди 5 години

Омръзна ми да чета за Россия! Това е държава на войната и на ***! Как може страна с толкова много полезни изкопаеми да продължава да живее в мизерия! С изключение на Питер и Москва. Мафиотска страна управлявана от шепа олигарси. Това ли защитавате другари русофили?

400

Pst

преди 5 години

До ВЕЛИКАЯ РОССИЯАко някой си мисли, че в ядрена война има победител, значи е *** ***.

399

Старото куче

преди 5 години

Не прочетох заплаха , просто напомняне какво ще се случи .... Докато Европа се е нагъ*зила на краварите и не зачита собствените си интереси ще е така !!! Краварите искат да воюват с рашъните до последният европеец ..... На снимката е ТОС " СОЛНЦЕПЕК " / БУРАТИНО / , леко напомняне какво да очакват чугунените глави ......

398

Димитър

преди 5 години

До ВЕЛИКАЯ РОССИЯСМЕШНИ *** С ДЕТСКИ МОЗЪК, АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ИСКАЛИ ДА ВО'ВАТ НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ... АМИ ТО НИКОЯ ДЪРЖАВА НЕ ИСКА, НО ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ДАЛИ ВЪОБЩЕ РУСИЯ МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. НАЙ-ВЕРОЯТНО НЕ...

397

Ко? Не!

преди 5 години

Абе, прав е "замисления". За доктрина "тотално унищожение" рашъните имат сериозно преимущество. Имат 5..6... големи градове, които вероятно са тотално защитени от ядрен удар. Другото е огромна територия. В Европа обаче е различно. Поради различната инфрастуктура населението е концентрирано в мегаполиси, които просто няма как да бъдат надеждно защитени от ядрен удар.

396

ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

преди 5 години

АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ РУСИЯ В ЕДНА ВОЙНА ЗНАЧИ Е ИЛИ МНОГО *** ИЛИ Е ПРОСТО ЛУД. ТАКА И НЕ СЕ НАУЧИХА ОТ ИСТОРИЯТА, ЧЕ ВСЕКИ, КОЙТО Е ТРЪГНАЛ СРЕЩУ ТАЗИ ГОЛЯМА СТРАНА ЖИВ НЕ СЕ Е ВЪРНАЛ. СЕГА ОБАЧЕ С ТЕЗИ СЪВРЕМЕННИ ОРЪЖИЯ ВОЙНАТА ЩЕ Е ТВЪРДЕ КРАТКА, А ЖЕРТВИТЕ ЩЕ СА ЦЕЛИ ДЪРЖАВА С ТЕХНИТЕ НАРОДИ. АМЕРИКАНЦИТЕ КАТО ИСКАТ ДА ВОЮВАТ С РУСИЯ, ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВЯТ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ТЕРИТОРИЯ, А ИСКАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ТЕРИТОРИИТЕ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ? ЕВРОПА НЯМА ДА Я ИМА ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА.

395

Луд

преди 5 години

Българските русолюби, с кеф биха поели няколко ядрени удара, стига да са от братските съветски ракети.

394

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера това на снимката "Буратино" ли е или "Слънцепек"?

393

noFreeman

преди 5 години

тоя смотльо от германия все в България седи... ти безработен ли си или платен клакьор... *** не се изказвай, че е противно да ти чета глупостите!!!

392

Замислен

преди 5 години

Попрегледах коментарите и се чудя на колосалното малоумие. Как Русия щяла да бъде ядрена пустиня. Що не вземете да си отворите една географска карта? Там, да видите за каква територия става дума. И население от един човек на 50 кв.км. Колко ядрени удари трябва да бъдат нанесени? И сега погледнете Европа. 10-на ядрени удара и населението го няма.

391

Анонимен

преди 5 години

Руският "елит" вече много пъти безуспешно се опитва да организира пуч на Путин.