11

Анонимен

преди 5 години

Европа свършва до границата на руския Гулаг...от там татък е тайга !

10

Искаме мир!

преди 5 години

Не искаме Нато! Искаме мир!

9

Анонимен

преди 5 години

НАТО - Кошмарът на Кремълската Хунта !

8

за какво ни е

преди 5 години

НАТО е незаконно съществуваща структура която действа в нарушение на ДОВСЕ,те нямат спечелена мисия и са не боеспособни тяхната задача е постоянно напрежение,лъжи и харчене милиарди за пропаганда срещу Русия.

7

Анонимен

преди 5 години

Путин няма да прегази Украйна, Путин ще прегази рептилите от НАТО дето подкокоросват Украйна. Баба Ванга е казала 2025 год българите да се връщат от ЕС.

6

Анонимен

преди 5 години

В Сирия загубиха войната. Сега ще опитат в Украйна да спечелят. На чужда територия ще си правят тренировките. Украинците са много, могат да атакуват смело с 2-3 милиона мобилизирани войски. Нека да видим тези страхливци дали наистина искат да сии върнат териториите. Уж Крим бил техен, украинецът Хрушчов им го бил дал без пари. Забравиха да го върнат след края на СССР.

5

Патрик Дж. Бюканън

преди 5 години

Адриан Каратницки от Атлантическия съвет ни призовава да укрепим американското военно присъствие в Черно море,да разположим противоракетни и противокорабни ракети в Украйна,да затегнем антируски санкции.Но тук възниква още един въпрос. Нима контролът върху Керченския проток е наша работа?Как се отнасяме към тази кавга и защо американски стратези искат да подадем искове към Русия за Кримския полуостров, където се намира дворецът Ливадия, който стана последната лятна резиденция на цар Николай II?

4

Анонимен

преди 5 години

Кои беха тия НАТО,та да дават акъл на новия император на света Владимир Велики.Я къш в кокошарника.

3

Анонимен

преди 5 години

До мнениеКато си толкова сигурен, че обикновените украинци са с Путин *** да развееш руския байряк в Украйна да видим за колко секунди ще ти го набучат в русофилския ***.

2

Анонимен

преди 5 години

*** да ги освободиш де, натоварвай се на една гумена лодка и тръгвай дa гребеш към Азовско море.

1

Анонимен

преди 5 години

Все още Украйна не е част от НАТО но със сигурност ще стане до 2025г, независимо дали Крим и Донбас ще бъдат върнати на Украйна от крадеца путинова русия или не.