127

Анонимен

преди 5 години

До ГашоОт ДПС ли каза? ДПС си имат най-малко двама министри в това правителство. Познай кой е втория?

126

Гражданин..

преди 5 години

Начи..спира катаджия некъв в нарушение. Онзи вади 100 лв..подава му ги и казва. Ако не ги вземеш ша та пребия.. полицаят. Уплашен. ?? Кво да прай..ми да ги вземе инак *** го бият.!! И така навсякъде..предлагат..ама ги ллашат..и..ша вземаме,че така в страх да живееш!! Я Винету..кльопал филия с мас..ама като е на влас нема мас..Юруш..страхливци..най добре бори страха- парата

125

Анонимен

преди 5 години

Кръстници, баджанаци, докато не оправите цялата си рода не можете. Изедници. Безплатно било жилището ама друг път!

124

Цуци Ухото

преди 5 години

Прокурорите от СпПи тези от КОНПИ можеха да разпитат Хр.Сариев как така толкова много пари валят при него, че той си позволява апартамент за 300-350 хил.лв да подари за безвъзмездно ползване вече 6 години от мин.Горанов. Това е загуба засега на 2222258 хил.лв, колкото за един добър двустаен апартамент. Пък да запитат и Горанов за строящата се луксозна вила в "Ярема" негова вила ли е, та всеки ден обикаля там и да подпише Клетвена декларация, че няма нищо общо с вилата и не е плащал апартамента

123

Анонимен

преди 5 години

Вече е известен като Владко Шубето.

122

Анонимен

преди 5 години

До 124Да, много точно. Ето там е конфликта на интереси. Горанов не може сам да се разследва и затова има други институции, които трябва да го направят. И човек, който укрива данъци или помага на някой да ги укрива не е морално достоен да заема пжста Министър на финансите.

121

Анонимен

преди 5 години

ох горкия човечец. И мен много ме е страх от земетресение бе, може ли и на мен тоя кръстник да даде едно апартаментче 180 квадрата?

120

Анонимен

преди 5 години

На когото му трябва жилище, тегли заем и купува ново.Нищо не споменават драгите *** за вилата, която наглеждал и давал разпореждания на строителите как да я строят. Пък и вилата на Кръстника. Кой се занимава със строежа на вила на друг човек ей така между другото, щото има много свободно време? Какъв тоя интерес към изграждането на чуждата вила? Сигурно от уплах.

119

Анонимен

преди 5 години

Днес Горанов е получил уплах от мръсния въздух и ще се мести в къща на чист въздух.

118

Василев

преди 5 години

А какво да каже обикновенния българин за труса в държавата , след масовата и касовата приватизация???Това не беше заметресение, това си беше апокалипсис, това беше трагедия за 90% от народа!!!Добре че ЕС е щедър, защото никога нямаше да излезем от блатото!!!Велики всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

117

XMAN

преди 5 години

Направо пуснах една сълза..... *** много "плашливи" били тея ог ГЕРБ - от едно земетресение и отива да живее без пари от 60 кв. на 180 кв. А българския народ - вълците го яли.

116

Счети

преди 5 години

Съгласно ЗДДФЛ лицето предоставило безвъзмездно апартамента за шестте години е трябвало да плати 22500 евро данък. Освен това е трябвало да се регистрира по ДДС, тъй като месечният наем излиза около 6791,07 лева или годишно 81492,92 лева, а това е над границата за задължителна регистрация по ддс. А дължимото ддс за шестте години е 97 791,41 лева. Нещо не виждам НАП да търси тези пари ? Дали защото НАП е под шапката на МФ и конкретно Горанов ?

115

Д5

преди 5 години

Това на снимката е министроплашник. Малко се знае,за това същество.Обитава сградата на министерски съвет,там се храни и спи. Подло е и мушичаво.Много лакомо...много папа.Постоянно се озърта и души.Страхливо е затова винаги е нащрек.Прибягва между стаите и ръмжи.Не се знае колко живее и дали се размножава.Понякога се приближава до хората,ама много рядко и е блещи недоверчиво. Няма данни за него в енциклопедиите и не е изучено добре.

114

Анонимен

преди 5 години

"...аз като отшелник ли да живея, за да не ме обвинят в конфликт на интереси?" - казал Министърът на финансите. Ами ще живееш като спазваш законите и правилата на тази държава. Ще изтърпиш годините, в които заемаш този пост да бъдеш морално и финансово чист, ако не можеш, подавай оставка и нека да го заеме този, който може да бъде. Аман от корупция по високите етажи на властта, не сте над закона, като заемете висока държавна длъжност и се самозабравяте. Няма как си да карате по старому.

113

Предприемач

преди 5 години

До Гробокопач.Виж, може един да работи и 5 да скатават, да пушат или пишат по форуми. Тя производителноста не се вдига от един човек, а от целия колектив. И това с бойкота - що? Като бойкотирате ще цъфнете и вържете ли?За да сме добре, трябва всички да се упрягаме и да запретнем ръкави - от Мениджъра до чистачката. Само така ще има прокопсия.Верно един човек беше казал....че трябва да се смени чипа на хората.

112

Анонимен

преди 5 години

Черешарко, ще слушкаш щото след такава "уплаха" да не се наложи да ти"леят" куршум!

111

Уф

преди 5 години

Tой ако види к.р с две уши и две гуши сигурно ще превърти,и ще отиде в Карлуково.

110

Дедо

преди 5 години

Слушах те сабале,Горанов,слушах!Нали каза,че апартамента е взет от кума за ИНВЕСТИЦИЯ,а ти НЕ ПЛАЩАШ наем!Кумът по какъв начин си я избива тая инвестиция?А?А?Ама и журналисти няма вече да го рачекнат тоя от въпроси - бяха меки с него и пак въртеше нервно очички и гледаше на посоки!!!

109

Василев

преди 5 години

Човекът сега си строи къщичка и нама да живее на версия!Нашият живот е живот на версия!!!Господ ни го дава за без пари, а ние ставаме роби за жълти стотинки и го търгуваме за едни фалшиви идеологии и влизаме във фалшиви спирали за домогване до неща, които мислим, че ни правят независими!!!Животът е жесток, времето лети!!!Агент Ърни Бигалоу!ЦРУ!!!

108

Анонимен

преди 5 години

Едва ли го обитава безплатно този апартамент. Хайде не на нас тия опашати лъжи. Ще го купи кръстникът му този апартамент за инвестиция и няма да си взима наем всеки месец, ами безплатно ще го дава. Няма нищо безплатно на този свят. Просто не декларират наема, за да не плащат 10 % данък към държавата и да не обяснява Горанов произход на пари. "Безплатно е само сиренцето в капана за мишки".