15

Анонимен

преди 5 години

Заплатата ми стига до 5-ия - 6-ия ден.След това започвам да крада.Зная че не е прилично и не е почтено, но нямам друг начин да оцелея.Нито семейството ми. Всички крадем. Дори и децата - по моловете.Срамувам се, но нямам избор.

14

Анонимен

преди 5 години

Вие го искахте, всички го получихме.Значи ти си от най-прецаканите. Хем не си го искал, хем си го получил.

13

Анонимен

преди 5 години

Тиквата по телевизора всеки ден пее , такива инвестиции, онакива не стигат кадри средни заплати големи кой лъже не знам , но нещо не е добре работата

12

Анонимен

преди 5 години

До КоментаторВ смисъл? Ще напуснеш защото са ти малко ?

11

Икономика

преди 5 години

При 1.8 млн пенсионери, 0.8 млн на ТЕЛК, 1.0 млн Рома, 1.3 млн. държавни чиновници, 1 млн. деца 0.6 млн безработни=6.5 млн. които викат само дай , а не дават нищо, какъв растеж какви 5 лева ,даже се учудвам как има пари за заплати изобщо. Растеж ще има когато например произведем една чаша и и платим данъка.

10

Анонимен

преди 5 години

"Слаб икономически растеж, ниски доходи. Какво остава като теглим чертата?"---Какви ги пишете, бе! Не слушате ли Бойко Борисов (Банкянскийо Туупан) какво ви казва? Не четете ли великите му изказвания? :)

9

Щерю

преди 5 години

Остава - да заплатим по- висок Бонус-малус и за теглената черта...

8

Анонимен

преди 5 години

До ФактПоклонкратко и ясно

7

Анонимен

преди 5 години

Като теглим чертата, остава #ур до колене, беднотия до шия. Това остава.О С Т А В К А !

6

аз

преди 5 години

Предлагаха ви Южен поток не искахте! Сега духайте супичката!

5

Анонимен

преди 5 години

Основната причина за слабият икономически растеж са мизерните доходи на хората в България. Тук би трябвало да се намеси държаваа и да оскъпи няколко пъти използването на човешкият труд от дебеловратите бизнесмени-демократи, примерно като наложи данък човешки труд на дебеловратите. Основното тук е, че когато има възможност за евтин ръчен труд, дебеловратите бизнесмени не използват съвременни високопроизводителни технологии, а използват евтин нископроизводителен ръчен труд. Има и друго.

4

Анонимен

преди 5 години

Остават около 7-8 лв на ден за :- храна от супермаркет- кино, театър, кафенце, дискотека- ресторант, пицария- лекарства, почистващи препарати- бензин ( моляяяя ??!! )- следващите 21 неща няма смисъл да ги пиша

3

Коментатор

преди 5 години

Наскоро пък проучване показа, че българите не търсят много високи доходи за живот в България мнозинството са съгласни да получават до 2000 лева, за да не напускат страната като емигранти в търсене на по-висок жизнен стандарт и реализация.Ако аз и съпругата ми вземаме по 2000 чисто на човек, при сегашните условия на живот в България, то никога не бих се поколебал дали да напусна.

2

BOKO

преди 5 години

KOI NI DOKARA DO TUK SAMO LAJI LAJI I PAK LAJI OT OPRAVLIAVA6TITE

1

Факт

преди 5 години

Нормално - така е при демокрацията и пазарната икономика в България. Много на брой много бедни и малко на брой много богати. За такова неравенство подрипвахте и ревяхте като мага рета по площадите след 1989 година. Вие го искахте, всички го получихме.