65

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Два пъти подава оставка под натиска на БСП... - трети път няма да има - доказал е, че не ламти за власт...

64

Анонимен

преди 5 години

Нали има банани.........

63

Анонимен

преди 5 години

Ако Борисов е гарант за мир - защо не ни пускат в Шенген?ААААА, имало корупция. пише го със ситни букви и в ТОЗИ доклад на ЕК. Била се влошила медийната среда. Ъхъм. Сравняват ни с Конго по медийни свободи, а през 2007 ни сравняваха с Франция.

62

Анонимен

преди 5 години

Абе имаше преди време един дето се хвалеше че спрял Южен Поток и още три руски проекта, но не мога да се сетя как му беше името ?

61

Анонимен

преди 5 години

Ние искаме обяснение от Борисов за:Премахването на облекчения данък за коли на газ и метанГражданската за колите на нарушителитеОставката на СимЬОновДДС върху хляба и лекарстватаИ като цяло - защо покупателната способност на българина намалява всяка седмицаАко не го е срам да отговори

60

Анонимен

преди 5 години

Какво има за писане бе гората. Ако нее аксиза и ддс. то нафтата щее ефтина. В македония откъдето си пълня резервоара дизела е 1.60 лв. За литър. Като се има предвид че горивата ги вкарват от нефтохима в бургас. Защо в Македония са евтини не само горивата ами и хранителните продукти и цигарите. Камел и боро са 1.40 лв. Сигурно защото още не им диктуват евроге. йците. Добре че живея наблизо до македонската граница та се възползвам от евтините продукти иначе с моята пенсия от 200 лв.щях да гладувам

59

Анонимен

преди 5 години

до 54 - това сигурно е виц? Турция се тресе, в Босна има имигратнска криза, В Нова Македония има репресии над опозицията, в Украйна има гражданска война, в Румъния- ежедневни протести. За какъв мир в Европа говорим, как Борисов му е гарант, като в ЕС му се смеят?

58

Анонимен

преди 5 години

Добре бе мамицата им немска, тъй и аз мога пускам един доклад че е мръсен въздуха из цяла Европа и продавам нови немски екоавтомобили. Британците що си набиха шута от тоя ЕС.

57

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Приказки под шипковия храст ...

56

8888

преди 5 години

Агонията на Боко и ГЕРБ!Колкото по-бързо подадат оставка, толкова по-добре за тях и за държавата.

55

реалист

преди 5 години

ВОЖДЕ, ЗАЩО ДЪРЖИШ НА НАРОДА НАЗИДАТЕЛЕН ТОН? НЕ Е ЛИ ТОЙ ТВОЯ РАБОТОДАТЕЛ И ТИ ДАВА ЗАПЛАТАТА? КОЙ СЛУЖИТЕЛ СЕ КАРА НА РАБОТОДАТЕЛЯ СИ? НИЕ НЕ СМЕ ТИ СЛУЖИТЕЛИ А СВОБОДНИ ХОРА С ПРАВА. АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА, ИЗМИТАЙ СЕ ОТ ВЛАСТТА. ОСТАВКА НА ЦЯЛАТА ТИ ШАЙКА!!!! НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД. НЯМА ДА ОТСТЪПИМ.

54

Безумие

преди 5 години

Имам кола - за 1000 лева. Застраховката ще бъде ошще 1000 . ТОВА СА ИЗЧИСЛЕНИЯ НА ЗАСТРАХОВАТЕЛИ,,НЕ Е ФАЛШИВА НОВИНА. Следователно - нито мога да карам колата си - нито да я продам. Мога само да я дам на скрам. Ако Горанов твърди, че новината за застраховка от 1000 лева е фалшива новина - нека обясни как ще стане ценообразуването на застраховката на кола, която струва 1000 лева средно.

53

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТААко Вазов прочете какво си написал ще се обърне в гроба!

52

Пич

преди 5 години

Излишни усилия. Шпиц командите на Нинова с мерцедесите, които задръстват магистралите, изобщо не ги интересува цената на бензина. Нито пък Ториното нито пък среднощните вълци, които са активни участници. Те са там за да изпълняват поръчки, това е ясно и на малките деца. А полезните идио-ти, които се присламчват и си мислят, че протестират за някакви цени, просто изпълняват ролята на пълнеж. Ако някой искаше намаляване на цените на бензина, щеше да отиде пред рафинерията на Лукойл.

51

за бибитко

преди 5 години

подсказване: вкарай ддс в хазарта и в бюджета ти веднага ще влезнат 800 млн, а ако нап ги следи изкъсо ще се удвоят. да, ама за това се иска ду.е, а на теб не ти стиска, нали.

50

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Борисов е гарант за мира в Европа...

49

Анонимен

преди 5 години

44 - безпланото саниране, е всичко друго но не и БЕЗПЛАТНО. ние го плащаме от данъците си.

48

Анонимен

преди 5 години

До КрайВместо внос на скъпи коли от Германия и Франция ще се правят евтини нови бг коли под 5 хиляди лева напр. ладички или москвичи, които са изгодни и за пенсионери и безработни.

47

Анонимен

преди 5 години

Пролетта с очите си видях как Борисов и Златев разположени заедно в едно сепаре пушеха пури в ресторант "Панорама" на Японския на Ветко Арабаджиев. Както се казва - без коментар...

46

Анонимен

преди 5 години

през 2012 г. имаше идеи държавата да дава по 5000 лева при закупката на Електроавтомобил - интересно какво стана с тези идеи?