196

Пешо

преди 5 години

Днес доста се посмях на суперлативите за *** не мога да пропусна и изтърканата тема за "защитник на християнството". Даааа, аз добре си спомням, че едно време в офицерските школи заедно с полагането на клетва един поп ги кръщаваше.Това бе абсолютно задължително за пилотите, защото те летят горе... И особено се наблягаше на християнските семейни ценности, които *** съблюдаваше ревностно!

195

Суб Зеро

преди 5 години

Ползата от президeнството е Абсолютна нула Zero даже две нули и то кръгли, ако ги уволнят всичките космари там и ще се намерят пари за болните деца и една спортна зала да има къде да спортуват хората.

194

Опаа

преди 5 години

Като му гледам риториката, зеленото човече се гласи да прави крайнолява неокомунистическа партийка.А, хаирлия да е, ама искай първо разрешение от кака си Корни, както е по устав.

193

Анонимен

преди 5 години

Президента ни е много прав, но ограничените хора не го разбират.

192

Анонимен

преди 5 години

Хм, ако БСП дойдат на власт няма да се учудя да направят референдум за излизане от ЕС и НАТО. Също така очаквам каквото винаги правят - да фалират държавата.

191

Опаааа

преди 5 години

сори, г.н Президент, ама правда и неправда са относителни понятия - според кого? ти си длъжен да представляваш цялата нация. щом ще сееш разделение - подай си оставката. Ако не можеш да бъдеш Президент на русофобите, на хората от Герб, - сред които има такива гласували за теб; ако ще се изолираш сам от европейските лидери - ходи си с мир.

190

Nliasik

преди 5 години

Vseki bg chetnik moje po-dobre da pedstavia rebegeto po sveta ot tasi kalinka...ama naistina si zaslujavate vsichko....nali sami si gi izbirate tea miserabli ....v prezidentstvoto....izlichni pari ...po-dobre si kupete kucheta....i kotki.....s tea pari.....

189

Анонимен

преди 5 години

Не виждам поумен от Вас,другарю Радев във върховете на държавата.------------------------------Ти си за очен и психиатър !

188

Селяк

преди 5 години

Демократете дойдоха, наядоха се, изпърдеа се и си отидоха! Радев е моя идул, напомня ми на бай Тодар в профил!

187

тонката

преди 5 години

Путин чака Борисов само за да го изхвърли като мръсен пес :)))) унижи го все едно е някаква незначителна тиква... То май си е така

186

Анонимен

преди 5 години

Какъв Путин, какъв Радев бе, герберастче. Когато Путин попита за Баце и той отиде, Путин още същия ден го изгони. Даже не поговори с него.

185

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 185Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от хейтърите и платените *** на БСП Бог ми е свидетел, пък и вие, че по никакъв начин не сме парадирали и не сме казали каквото и да е, освен за това, че съм имал разговори с президента Тръмп. Не ми е целта да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, защото е непродуктивно.

184

куртропович

преди 5 години

Това ли ти прошепнаха по слушалката от библиотекарския? Ми нали хората точно с тази идея гласуваха за теб, бе, хайванин? Или да използвам речника на агент Димитър и да те нарека мискинин, лисугер и ***.от?

183

Anonymous

преди 5 години

От другаря Прецедент само един превратаджия става, за друго не го бива.

182

Анонимен

преди 5 години

Дали Радев се е ръкувал с Путин? Дали Путин отново му е казал: Аз чакам Борисов?

181

Пу Тин

преди 5 години

Тръмп и Путин ще лъскат пода на Райхстаха с тоя зелев чорап.

180

БГ

преди 5 години

До Бивша ПрезидентшаПост номер 158 изчерпа темата. Поздравления! Точно и изчерпателно, няма какво да добавя. Армията от червени културисти могат само да се възхищават на поетичния стил и да бършат сълзите си, пиейки водка със сельодка в клуба на репресираните червени буржоа. Колкото и да плащате на писачи в сайтове и на фейсбук маниаци, вдигащи бунтове, този народен поет ви закопа:)

179

Ujuzho

преди 5 години

Pensioner i na darjavna rabota v rbg ...rezil.....uuuuuuuuuuu! Zakrivai prezidentstvoto i dance....chengedjiiska rodninska chervena komunisticheska armeiska mafia.....uuuuuuu! Po-dobre da niamame prezident....po-malko pensioneri, po -malko rezili....uuuuuuuuuu, diplomati, uuuuuuu, chengeta, samo reziliat bg narod suveren pred sveta! Uvolnenie! Uuuuuuu!

178

Тръмп

преди 5 години

Скъсан миризлив чорап.

177

Анонимен

преди 5 години

Браво Радев. Съжалявам, че не гласувах на президентските избори. Но ще си поправя грешката, защото на следващите ще бъдете пак кандидат и ще бъдете преизбран! Не виждам поумен от Вас във върховете на държавата.