74

Анонимен

преди 5 години

семеен, ами как са се случвали тези неща преди 20 години когато далеч не всяко семейство имаше кола? Градския транспорт не е само за ученици и пенсионери.

73

Анонимен

преди 5 години

Вярно, че не всеки може да си позволи нова кола, но е също факт, че някои вместо да си купят една нова кола, редят пред блока по 2-3 евтини таралясника.

72

Анонимен

преди 5 години

Е не бе защо на *** да му разваляме кефа да си кара стария барутник и да трови всички около него??? Защо хората да предпочетат нова екологична кола пред стар барутник, при положение, че данък ще им е много по-висок??? Защо да не си живеем в ***, за да може шепа безотговорни маймуни да ни тровят?? Като не ти е изгодно и нямаш пари НЕ КАРАШ КОЛА!!!! ТОВА Е ЛУКС, А НЕ ПРАВО ПО РОЖДЕНИЕ

71

Мда

преди 5 години

Законодателството е тотално сбъркано и най-вече лобистко.Рационални мерки НЯМА,няма и да има.Факт е,че автомобилите са абсурдно много и твърде стари.Обаче принципът на решаването на проблема трябва да е осигуряване на алтернативи за всички,а не просто отрязване на достъпа.Има много възможности,но искат усилия за да бъдат намерени и приложени.Нещо,което държавната администрация категорично отказва да направи.

70

Шишо Бакшишо

преди 5 години

Кът немож си позволиш да пиеш 50 годишно уиски, пиеш домашна парцуца!Кът немож си позволиш гадже манекенка, чукаш Минка общата! Кът немож си позволиш здрава кола и да и плащаш разноските - ползваш граскию транспорт и мойте услуги! Просто и ясно кът знак СТОП! Айде стига сте пИсали, ми бачкайте да изкарате още 30лв да ни ривете, че данъка висок!!!

69

Трамваят

преди 5 години

Превърнаха България в автоморгата на Европа.Стига сиромахомилство, Албания забрани вноса на коли над 10 години.

68

Жоро

преди 5 години

сега плащам 44лв., след увеличение с 30% става 57лв....дали ще се втурна да си купувам нова кола за 20 000лв. :-)

67

-10

преди 5 години

Дрън, дрън ярини. 20-30-50 лв по-висок данък как ще те накара вместо кола за 3-4-5 хиляди да купиш такава за 10-20-30 хил.?

66

Анонимен

преди 5 години

Много правилно се вдигат данъците за старите автомобили! В цяла Европа данъка се начислява за това, че автомобила замърсява! Не може коли Евро 1 2 3 които бълват вредни емисии равни на тези на ЗИЛ да плащат най-малко данък, а тези които карат евро 5 и 6 да плащат безбожно висок данък. Само в нашата страна е презумцията - имаш пари за нов автомобил - плащаш висок данък! ПЪЛНА ТЪПОТИЯ! До евро 3 данъка трябва да е най-малко 1000 лева!

65

Анонимен

преди 5 години

Уникат, нов внос, двигател и ходова част перфектни, с гумите от завода, НОВА

64

семеен

преди 5 години

До Анонимен 74Независимо,че колата ми е стара си я подържам много добре,защото разбирам много ама много повече от автомобили от умик като теб!Работил съм в автосервиз и много добре знам как се подържат колите на клиентите!!!Когато евътт жената и когато ремонтират колата на човек по добре човека да не е там,,че ако види за какво става въпрос..хахахаххахахсхтъпак

63

Sss

преди 5 години

Мачкай,Бойко,мачкай!!!

62

Ром

преди 5 години

Ако не се намеси лобито на банките,то ще е хубаво да се увеличи данака на старите коли.

61

Жена

преди 5 години

Аз пък съм жена, която реши да не изкарва книжка, защото видях, че шофирането не е за мен, а и си направих сметката, че една кола ще ми излезе скъпо. Предпочитам градския транспорт.

60

Анонимен

преди 5 години

До семеен - ами ако не можеш да си позволиш читава кола, по добре ползвай влак, автобус и колело, вместо да застрашаваш живота на семейството си и на всички останали бе умник!!!! Много отговорен бащица се изкара като трябва да си защитиш удобството, ама колко безотговорен си всъщност хич не разбираш, нали!!!!

59

семеен

преди 5 години

До МенОх.Добре ,че си ти да ми подскажеш.От утре ще ди карам болното дете до болницата с автобуса а може и с колелото..Ще закарам и жената на работа с колелото.Ще ходя на село да занеса на баба ми и дядо ми храна,памперси,лекарства с влака...а лятото дружно цялото семейство ще отидем на море с каруцата.

58

АНТИ

преди 5 години

Ще накарат нашенеца да кара рикши накрая.

57

Анонимен

преди 5 години

Ама не знам какво плачеме(плачете) по Европа, че си продавала старите коли. Те не задължават никога да ги купува. Много сме странни. Ми купувайте Лади и Дачии бе, като не ви изнасят старите германски автомобили. Или пък си купувайте китайски от Ловеч.

56

Анонимен

преди 5 години

До ФАКТ - "майната и на екологията"?!?! Щото този въздух го диша някой друг, не ти, твоите деца, родители, приятели?!?! На всички като теб трябва да им спрат колите от движение!!! Всички реват, че нямат пари, а магистралите вече задръстени и няма къде да се паркира! 50% от колите в тази държава са за спиране от движение и на 50% от "шофьорите" трябва да се отнемат книжките!!!

55

Мен

преди 5 години

До DidoКаза им го много добре. 2 елементарни неща трябва да се случат, за да се оправи положението. 1. Техническите прегледи да станат истински. 2. Да се вдигнат драстично данъците за стари автомобили, защото сега с това увеличение никой няма да откажат, просто ще съберат повече пари, явно и това им е целта.