32

fake news

преди 5 години

бреее глоби и глоби и глоби то герб = глоба

31

Он

преди 5 години

На ден от Сф има между 7 и 10 полета за Лондон - всички са пълни до горе. Средно по 200 пътника, направете си сметка за скоростта на емиграция. ..а колко още дестинации има... Аз и семейството ми също се готвим да се махаме. Продавам панела за 1000 Е/кв.м на някои от ГЕРБ и заминаваме.

30

КАТманду

преди 5 години

Идват празници, Ко дъ прайм?

29

Анонимен

преди 5 години

Ганьовщина

28

до 42

преди 5 години

Дано някой от ложето на ГЕРБ те глоби по-най гадния начин без да си виновен ,че да ти преседне кафето ,та и ядене н да не можеш да си купиш..дано ДОЛУ ГЕРБ !!!! Да ти плюя на к..ето..

27

Анонимен

преди 5 години

Това нова схема за грабеж и ало-измами и рекет от страна на ГРОБ да краде двойно повече пари от неинформираните граждани и селяни ли е ?

26

Анонимен

преди 5 години

"За балканския селянин само яки глоби. Той от друго не разбира. Мисли си, че правилата не важат за него"Да не ти останат пари за лекарства и хляб от глоби, балкански гражданино. Накендза се от тролене, да не би СОРОССС да ти е дигнал надника?

25

Василев

преди 5 години

Аз винаги имам по 20 фиша актове и глоби на година отивам на Нова Година и ги плащам на веднъж този закон ме дискриминира и ми увеличава бюрокрацията. Aко си искате парите търсете ме в Страсбург и Хелзинки зад сградата на БХК там ходя да акам.

24

Анонимен

преди 5 години

Докога МВР ще се бавят при изготвяне на лични документи и документи за ППС. Един месец по една буква да изписва компютъра и пак 2 седмици ще останат. Сроковете са от времето на социализма, когато се пишеше с печатни машини. И мисленето в тази институция ли е от това време.

23

Он

преди 5 години

В Бг-то скоро няма да има кого да глобяват, защото ще останат само болни пенсионери няколко богати фамилии и онези с каруците. Успех на 240-те мало-умника!

22

Анонимен

преди 5 години

Дърти комунисти ни газят яко още!!!!

21

до 23

преди 5 години

Много си ....ъп платен мразен от всички гербер--не дразни нормалните хора и без това не могат да ви гледат м...рите. Долу ГЕРБ !!!

20

Анонимен

преди 5 години

До Еваларка бацеБеден народ, пък на кола се вози. За скъп бензин пари има, за глоби- няма. Има обществен транспорт за "бедния" народ. Айде стига с този "беден" народ.

19

Долу милц.......ия

преди 5 години

..произвол.... Вдигат глобите вдигат критериите въвеждат мрак.....сие под формата на фалшива загриженост и правят милиони длъжници...Ако глобите се равняват-- по една нормална за Бг заплата то никой няма да се крие ,а пенсионерите ? Да знаете няма безгрешни и идеални автомобили...дето се вика пред вас ще дойдат и ще те гробят ,че ти е *** колата ...Долу ГЕРБ !!!!

18

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Че какви са ми КАТ на мене, че да им плащам данък и да ги хрантутя аз имам дълг към обществото а не към КАТ ако ще плащам на някой ще даря парите на болните деца на Тикви пари не давам, че крадат много повече .

17

Анонимен

преди 5 години

Иначе казано, нов хитър начин ГЕРБ да прибира повече пари - не ти казват един месец че имаш фиш, след което научаваш че трябва да го плати двойно!И естествено пак ще плащат само данъкоплатците - за една малцинствена група, както и за джигитите на пътя, които по принцип не им пука за никакви глоби, пак ще си карат спокойно, пък било то и с колекция от фишове

16

34

преди 5 години

ще стигнат ли служителите на МВР ако тръгнат да разнасят като курири фишове по домовете, И какво хората ги чакат по улиците да контролират, а те си разнасят фишове насам-натам

15

Анонимен

преди 5 години

още парички за касата на герб

14

Менда Стоянова

преди 5 години

Калкулирам: След като оцених мат'ряла на 20000 лева, гражданската ще е 1000, пътния данък и той 1000, глобите на КАТ по 500, винетките 100, излиза че една мат'рялна единица се изплаща за 7 години. Целта на партия ГЕРБ е да намалим този срок на 5. При заложената проектна пенсионна възраст от 75 години се получава че мат'рялната единица ще бъде активна и годна за доене 55 години. Тоест 11 пъти повече от стойността и. Това е отличен бизнесплан, а аз съм велика капиталистка.

13

Анонимен

преди 5 години

Българинът трябва да се научи, че има правила.Хайдущината е история.