62

Анонимен

преди 5 години

Хахаха не се смея на всички, а само тези които все комунистите виновни, Русия виновна, президента ни бил виновен. Лаят на умре.ло истината на яве ама "едно си баба знае, едно си баба бае". Иран сега виновен!Фактите преди Иран! - СИРИЯ, ЛИБИЯ, ИРАК, АВГАНИСТАН, КОСОВО. Ообенно в ИРАК лъсна всичко " ОПА ИЗВИНЕТЕ ОБЪРКАХМЕ СЕ", а намериха 400 петролни кладенеца запалени с иракско злато. ФАКТИ И "БОГОВЕТЕ" МЪЛЧАТ!

61

герб-бабичка

преди 5 години

Обичам да ровя в кофите за огризки от храна.

60

Му 34

преди 5 години

Това, че цените на всичко се вдигат и че един милион българи сме без зъби няма значение. Важното е, че цената на еврото е все лев и 95!!!!!

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"А вие като скачахте 45 години какво направихте?"Никой не е скачал 45 години. През тези 45 години хората живееха 100 пъти по-добре от мизерията през последните 30 години. През тези 45 години България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света и 27 по стандарт на живот, а сега българите са бедни като африканци.

58

Червена бабичка

преди 5 години

Обичам да давам пари на телефонни измамници и да плюя Бойко

57

Анонимен

преди 5 години

Проблема е на управниците в България. Тези управници са на власт защото изпълняват на Москва условията. В страните на ЕС това неможе да стане защото има силна местна власт и такива управници ги измитат собствениците- частниците. Деиства Закона на Конкуренцията.

56

Ердоан султан

преди 5 години

Защо така бре? Тръмпела да не ви е изчуруликал някой туит?

55

Анонимен

преди 5 години

Е нали ПП ГРОБ вдигна МРЗ, при това няколко пъти за последните 10 години! Вече колко се,вдигнаха цените - ГРОБарите мълчат, важното е че МРЗ расте въпреки негодованието на бизнеса (който подкрепя Симеонов и "кресливите майки")

54

Анонимен

преди 5 години

Не може да бъде:-) Всеки ден чета статии, колко сме богати. Колко спестявания имаме, как са се повишили с много заплатите, как съседите са ни станали бедни и как гърците едва ли не ще фалират. Обясняват ни че понеже сме отишли до Гърция, значи имаме много пари. Как работодателите искали да имат работници и давали каквито трябва заплати, ама нямало кой. Коментатори във форума се хвалят колко били успели и как нямало бедни. И изведнъж... :-)

53

Факт!

преди 5 години

Германия ще фалира преди България.Споменах ли че Пежо са производител номер едно измествайки ФВ.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47А вие като скачахте 45 години какво направихте? Най-бедната държава в Европа това направихте. Сега ходите да баламосвате хората под 40 години колко хубаво и богато било по времето на комунизма. Ми те хората не са балами виждат колко е хубаво и богато в Армения и Беларус дето се подведоха по акъла на руските архиграбители.

51

Анонимен

преди 5 години

До ПишоНа теб специално ти пожелавам да напуснеш България и никога да не стъпиш в нея отново!

50

Германия

преди 5 години

Чакаме ви да ви даваме големи заплати, насочвайте се кам Терминал кой номер беше, две ли - това е спасението.

49

Работник

преди 5 години

Увеличението на заплатите тази година е такова, че увеличението с някакви мижави левчета и стотинки на хляб, ток, парно и гражданска въобще не се усеща.Още от началото на следващата година увеличението на заплатите ще направи тези увеличения още по-нищожни.Червените журналясти и социаглисти се опитват да ни убедят калко сме зле, ама ние не сме слепи дърти членове на компартията.

48

Пишо

преди 5 години

Терминал 2 скъпи хора, терминал 2. Докато има българи тази държава няма бъдеще.

47

Анонимен

преди 5 години

Виновна е Русия и Путин!

46

Анонимен

преди 5 години

Аман от комунисти

45

Смирен депутат

преди 5 години

Беден и неук народ лесно се управлява! никакво вдигане на заплати и пенсии,пари няма,защото вашите любими депутати трябва да вземат коледни от рода на няколко хилки на калпак.Депутати през годишнината много работят за разлика от мързеливите българи.Българина е мързелив защото не иска да бачка за 510лв

44

Анонимен

преди 5 години

Виновника не е Иран главния виновник и агресивна Русия. Иран просто е колаборант на Русия. Ако не беше Русия да купува ембарговия нефт на Иран и да го препродава, иранците отдавна щяха да насметат чaлмите и моллите. Иначе е много изгодно за руската пропаганда да бълва змии и гущери срещу САЩ и техните санкции срещу Иран. Хем те са чистички като плюшени зайчета хем Америка е виновна хем си печелят от препродажбата на нефта.

43

Анонимен

преди 5 години

Скачахте по площадите, а?Скачахте с двата пръста, нали ?Сега ще си траете.Разрешава ви се да мрънкате само по форумите.Да не се е излъгал някой да излезе да протестира да сваля стабиУното правителство.