46

Наблюдател

преди 5 години

Срам ме е , вече от германците. Какви бяха, какви станаха!

45

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха Още една черна точка за Тиквения Райв Германия при затворниците живеят при по-добри условия от редовите Тикволандци

44

х

преди 5 години

сега ще видите как ще го изкарат този "ром" невинен

43

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Първо ни карат да ги развъждаме, а после като ни избиват питат затворите ни европейски ли са ...България незабавно вън от Европейския съюз !Тези "евроценности" не ги споделям.

42

Сатира

преди 5 години

Какви европейски затвори??? До 1-2 години с него е свършено където и да влезее...

41

Анонимен

преди 5 години

Условията са точно като за Северин и за майка му, че не се обадила веднага, когато е научила за "изнасилството".

40

Анонимен

преди 5 години

Не се напрегайте бе това са рутинни процедури при това тъпите цензурирани медии пак не са ви обяснили защо се прави.Никаква Германия и никакъв ЕС не им пука за тоя и даже ще се радват да ви го миетнат и вие да си го издържате в затвора а тия запитвания отговаря ли на стандартите са заради новия регламент за депортации чиста формалност почти няма откази спокойно бай *** няма да бъде разделен от бъдещия си съпруг в пандела няма да разделим влюбените.

39

Анонимен

преди 5 години

До ВСЕКИ,...Вчера дори много се коментираше как тоя клощьо можел да изнасили по-висока и яка от него жена-РОМЪТ Е НАД 185 така като го гледам на някои снимки,яко животно а водещата е сигурно максимум 60кг.а тоя е и "мъж".Как бе не ви е срам,как не ви е грях?

38

когаааа

преди 5 години

Ще ги стигнем германците!

37

Киро Кардана

преди 5 години

Края на годината идва!Идват и номинациите за мъж на годината на БХК и мисля ,че този образ на снимката ще е победителят!

36

Само питам

преди 5 години

Изпълязях. Сега ще ревнат всичките за правата: Хезлинкски комитети, евролиберали, Еврроми, Веселиновци Кънчевци, грозна работа.

35

Анонимен

преди 5 години

Не го мислете имаме затвори запазена марка Белене в комплект с гладни и нахилени прасета вие само го доставете останалото е наша грижа.

34

Бай Х

преди 5 години

Германците как ще ни прецакат.....ДА - европейски са затворите има и *** и наркотици....

33

Истукан

преди 5 години

Това е оправдание, за да го прикрият германците.

32

Burzum

преди 5 години

Перфектни са...по 3.14...

31

Всеки

преди 5 години

Е невинен до доказване на противното!Даже и децата го знаят!Обаче,както винаги,българина го мързи да си размърда сивото вещество и да си зададе въпроса:КАК ТАКА има толкова разминаване в приказки,видео,алиби и прочие....Не го защитавам,но това престъпление ВОНИ!

30

ШибиРиби

преди 5 години

Ми правилно питат щото знаят че тия с пещерни закони в бг тоя ще го разчленят докато стигне от летището до съда. Кажете на германците едно спасибо че ви спестяват нова вълна критики.

29

Анонимен

преди 5 години

До *** 26 такива като Северин са твоите бъдещи съседи в Германия, свиквай от сега, може и някой "ядрен физик за опраши дъщеря ти" а за десерт и теб. това е твоето бъдеще в Германия и това ще стане много СКОРО.

28

PIT BUL

преди 5 години

До Бат ***-С уважение и респект към вашата особа!!Може ли да ми кажете ако влезе един такъв като този на снимката но за дрога,кражби и доносничество на полицията в неговия град,какво би му се случило??И друго нещо може ли един човек тежащ скромните 74 кл. висок 175 см. да стане тартор на затвор да речем като Плевенския затвор (КЛЕТКАТА)Много БЛАГОДАРЯ ГОСПОДИНЕ ДА СТЕ ЖИВ И ЗДРАВ ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!?

27

Анонимен

преди 5 години

Еврипейски съ,еврипейски,санитарните помещения най-вече,всеки има свободен достъо до писуара а там какво става само стените знаят,не се бойте НА СЕЛИЯДИН КИЛИЯТА ЩЕ МУ Е СКРИВАЛИЩЕТО та ще гледат барем там да е уютно. АХХХ МАЙКАООО КАК ДА НЕ ВИ ПСУВА ЧОВЕК....***/ИЛИ,затова има всеки ден изнасилвания от "бежанци".....ДАВИЕМСКАПАНА БЕЗМОЗЪЧНА!!!!