184

Еврейн

преди 5 години

По нататака още по лошо в българия за българите резултат на предателска политика тези северини след 20-30 години ще са почти толкова колкото и българското население а колко изнасилени и убити момичета от северините ще има и кой е отговорен за произходящото българи събодете се на вашите политици не им пука за вас тяхните деца няма да живеят във българия а тази пасмина ако не се изсели ще ви затрие!!!

183

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов Буратанлията.

182

Анонимен

преди 5 години

Много им се напече подгъза затова не се посрамиха да изкарат един от малцинствата. Значи момичето е ровило наистина в бунището на управляващата мафия. Убеден съм 120%.

181

Друг

преди 5 години

Жалко жалко че една Българка образована хубава си отиде убита от този при мат!! Те ни теророзират ние ги храним издържаме,даваме всичко на бъдещите си убийци.Ай стига а?? Боко и всички вие които в тяхно лице виждате гласувачи..айде направете нещо за нас които носим бремето.Шведите няма как да посегнат на вас. Ние ви плащаме милионите за охрана ,НАРОДЕ!!!!! Жалко и за нас самите че такива(тикви) са на власт

180

Анонимен

преди 5 години

Все пак съм учил 2 години Съдебна медицина, но така и не разбрах как ДНК-анализът може да стане толкова бързо.Явно в ГЕРБ са някакви извънземни специалисти.

179

БЪЛГАРСКА АРМИЯ

преди 5 години

Българската армия няма да посегне на братята и сестрите си. Правете каквото сметнете за добре!

178

Анонимен

преди 5 години

От всичко, което видях по телевизиите, оставам с впечатлението че в тази "братска" махала, всички са знаели за престъплението и са мълчали. Това между другото, макар и в подобна отвратителна ситуация, показва колко са задружни и солидарни тези етноси, а не като нас - да се плюем и прецакваме всяка минута. Със сигурност не е бил сам този из род - което обяснява и мълчанието на свидетеля. Познавали са се. Има и друг, това за мен е извън всякакво съмнение.

177

Анонимен

преди 5 години

Конспираторите се плюнчат пак яко виждам :)

176

Бай Оня

преди 5 години

До Анонимен, Абсолютно си прав, засегнала е интереси на мутробизнесмени, от хората на ГЕРБ. А тоя ман-гал е удобната изкупителна жертва, дали е той физическият извършител или друг ман-гал, не е толкова важно, важното е кой е поръчителя. Такива неща са нещо обичайно за ман-галите, по селата, за по 20-30 лв, които ще откраднат, влизат в къщите на пенсионерки на по 80 години, изнасилват ги и ги убиват по същия начин.

175

До 221

преди 5 години

Когато някой е действително глупав.,това няма как да му бъде обяснено- Ти не си виновен,тя природата се е подиграла с теб-...........Браво на полицията.И спрете с лигавите и детски коментари.ПОНЕ ВЕДНЪЖ БЪДЕТЕ МЪЖКАРИ, и реагирайте адекватно.

174

Анонимен

преди 5 години

Бойчо пращай Цвъки да носи пържоли на кучето и миметстеро .

173

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 240МВР-то имат ДНК от кражбите на Северин. След това когато им потрябва я разпръскват изследват и казват този е. Това е в случай който МВР не могат да разплетат.

172

Анонимен

преди 5 години

Това е пълната истина за лапнишаран обитателите на територията. Перфектно скроена лъжа

171

Анонимен

преди 5 години

Чудя се - от ГЕРБ наистина ли мислят че българите са толкова тъ пи като тях самите.

170

Анонимен

преди 5 години

За убийството в Борисовата градина им трябваха почти 2 години, а тук за 3 дни разбраха всичко.Смърдииииииииииии

169

Иф

преди 5 години

ТОКУ ВИЖ ПРЕДЛОЖИЛИ ШОФЬОРА НА МЕТО ЗА ШЕФ НА ЦРУ.ДИВАЦИ,ДИВАЦИ ПЛИТКОУМНИ....

168

Германия

преди 5 години

Защо ли никак НЕ вярвам на тази версия?! Че швед.и са изрази, Да, няма съмнение! Но... Нямаше свидетели,Нямаше заподозрени,баце отказа помощ от чуждестранни специалисти и изведнъж - крадец ,извършил гнусно.то убийство ........Дано е Той,За да се успокоят хората, нооооо съмненията ми си остават,За съжаление! А що се отнася до ***,докато ги толерират И бхк скача за всеки от тях,така ще е !!!!!😡😡😡

167

Х6

преди 5 години

Добре ни манипулират.Пак укриха главният виновник и причината....Идват избори и трябва да настлоим народа един слущу друг,най вече по етноси....Е бравус....

166

СЕМ

преди 5 години

Ама господа колеги от ГЕРБ, много ви моля.Постановката е изключително слаба.Не можем да я приемем.Намерете друг изпълнител на главната роля.Сценарият също е много изтъркан.

165

Бай Иван

преди 5 години

Хелзинкския комитет да не чака ,номинациите за човек на годината предстоят ;) !!!