46

Анонимен

преди 5 години

До FallschirmspringerТочно за това нямаме нужда от армия... пари на вятъра буквално.

45

Анонимен

преди 5 години

До дъртия мъжКазармата никой не е направила мъж. Или влизаше такъв или си оставаше вечния новобранец с който всики се евааат дори новобранците му. Казармата е загуба на време която няма място в годината в която живеем. Никой нито ще ни напада нито ние ще нападаме някой. Военна подготовка 3 месеца примерно пожелание става ама задължителна казарма да ти седя ти поливам доматите цял ден 1 година няма да стане.

44

Fallschirmspringer

преди 5 години

В момента армията има чисто оперетъчни функции и възможности.Теглото-на огневия залп на армията в момента е по-малък от теглото на огневия залп на една МСД по време на "тъмния"соц.Положението в момента щеше да е смешно ,ако не беше жалко.Сам като чуя цифрите направо се заливам от смях.Щурмовата авиация сведена до смехотворни бройки,атомно носната авиация я няма,действуващи изтребители 2-3 бройки.Излитането на транспортен самолет национално събитие ,а той е само един в летателна годност.С една дума смях ама през сълзи.

43

Ким Чен Ун

преди 5 години

socbg/2017/10/трета-армия-бойната-армия-на-българия

42

Анонимен

преди 5 години

До 38Много обичам такива като вас които живеят в миналото. Какво било преди не знам си колко години и за това ни трябвало армия. С кой ще воюваш и кой ще те напада, че не ми е много ясно?

41

Ким Чен Ун

преди 5 години

socbg/2017/11/какво-представляваше-отбранителната

40

Анонимен

преди 5 години

до 41 Дъртия, говоря ти за идиотското ти умозаключение, че в армията се ставало мъж. Не в армията моето момче, а в живота. Ти или си мъж, или *** поначало в живота, папагал.

39

до м

преди 5 години

стига с таз америка бе,ами турция най голяма по численост армия в нато ами бундесферът също с наборници....

38

Анонимен

преди 5 години

До 37То ако седнат да ви питат всички отделно за всичко ще си седим още в пещерите.

37

Анонимен

преди 5 години

То държава няма те казарма ще правят

36

Анонимен

преди 5 години

Безбройни са народите, останали завинаги в историята заради изповядването на такива пацифистки про.стотии. Още повече, че се насаждат от най-милитаристичните глобални сили.Армия ти трябва, за да направи подчиняването ти неприемливо скъпо. Което гарантира преговори и сътрудничество, като по-икономична алтернатива на пуцането.

35

Кашика

преди 5 години

До Ким Чен УнНе всички поделения, няколко поделения трябва да има. Hе можем да подържаме поделения като едно време за да не се раздува офицерсикят състав и да имаме не армия а хрантутници и всеки некадърник и гащник да е офицер. Оная армия беше позор имаше поделения за 2 години стреляли 2 пъти.

34

дъртия мъж

преди 5 години

До АнонименНие бяхме 150 000 състав бе. Искаш само ти ли да си ***?

33

до37

преди 5 години

пич ти май не четеш какво ти пиша и че е е в твоя подкрепа

32

м

преди 5 години

искат да ядът русенско варено беэ пари имат носталгия тия,в АМЕРИКА КАТО НЯМА ЭАЪДЪЛЖИТЕЛНА ВОЕННА СЛУЖБА ИМАТ НАЙ ДОБРИТЕ ПЛАТЕНИ ВОЙНИЦИ спрете с тия експерименти,вместо да хвърляте пари и эа тия които не са родени эа войници насила да ги карате утре да бъдат пушечно месо при война,отделете теэи пари эа армия платена добре обучена професионална с добри эаплати эа войниците не по 600 лв а теэи офицери които са навършили эа пенсия години сега вэемащи по 3000 эаплата и по 1000 лв пенсия ги съкр

31

Анонимен

преди 5 години

"Аре чупката от тук ве. За какво ни е армия?"Безбройни са народите, останали завинаги в историята заради изповядването на такива пацифистки про.стотии. Още повече, че се насаждат от най-милитаристичните глобални сили.Което гарантира преговори и сътрудничество, като по-икономична алтернатива на пуцането.

30

От 23 до 27...

преди 5 години

...ти може да си в НАТО. Мен за това никой не ме е питал - искам или не искам. Отговорът ми винаги ще е против! На въпроса защо руска тенекия - защото е най-добра в класа си. Когато НАТО направят читави изтребители, междуконтинентални ракети, подводници и ПВО, да заповядат. Иначе не отричам американските радарни системи - те са добри.

29

дъртия мъж

преди 5 години

До Анонимен Гордея се, че съм служил в армията. Сега особено в армията навлязоха най-висши технологии. За простите *** гледащи бай брадър пишещи тук Наркомани не сте ни нужни!

28

до27

преди 5 години

защо руска, защото към момента за да разкараш всичко русков БА България теяжва да изкара 32 милиарда долара за натовско оръжие и то втора ръка.....а на половината цена ще получиш руско ново проверено в бойна обстановка...

27

Анонимен

преди 5 години

"ама явно не можеш."Мога. Но просто на човек, чакащ за мозъчна трансплантация е безсмислено.