64

гатанка

преди 5 години

Трябва ли да загине половин България за да разберат ,че са ........................

63

бай Тъпчо

преди 5 години

Айде на бас, че Бойко ще отвори кибритената кутийка с калинки дето я държи в джеба си, ще я открехне малко и ще извади трите отпреде дето си чакат реда, пък другите ще си останат да си жужат вътре и си чакат да им дойде и техното време...Щото от другаде не може министер да са тури-требва да е от кутийката...там са най-послушните и кадърно-непотребни червени, жълти и бели и с точки отгоре...Сега ще изкара Лилито, щото много стоя без работа, то не че е имала преди, ама да видим и другите де

62

П.Петров

преди 5 години

Крайно време е да се носи и юридическата отговорност, не само политическата !

61

Ловец

преди 5 години

Много истерия бе другари,а сапикясвайте се малко?Кой не му изнася,а в гората!А да видим като смените тези какво ще стане!

60

До 52

преди 5 години

Умоляваш? Да спре да краде? 10 години, на три пъти му се доверявате и го умолявате!!! Той не е господ да го молите, а назначен да върши работа! Ясно? И трите пъти излъга! Не се чувстваш обиден, унизен, ограбен?

59

Анонимен

преди 5 години

опорочената обществена поръчка е минала, който се е облагодеталствал от това си е взел своето и то само една обществена поръчка ли е такава? И сега накрая си подават оставката? Не е достатъчно... трябва да се лежи и то много отговорни хора по много и на строг режим. Човешки животи са това и то само от една сфера, ако тръгнем да търсим сметка в здравеопазването и т.н. ? Не симпатизирам на никого, защото всичките една игра играят.

58

Анонимен

преди 5 години

Брях, брях, брях много настървени тия червените. Като бик на червено!Жадни за кръв - един вид - криволоци!

57

Анонимен

преди 5 години

Не искаме оставки. Искаме свършена работа или ефективни присъди!

56

Тиквуний, махай се

преди 5 години

На 16 Септември 2018г. от 12:00 ще се проведе Мегапротест пред Народното събрание в София! Всички български граждани са поканени на протеста срещу правителството и всички мафиотски партии - герб, бсп, дпс и т.н. Страницата на протеста - https://facebook/borisovmafia/

55

Весо

преди 5 години

Абе а за тия ,,Треис,, никой нищо не споменава! Толко ли са пък силни че не смеят даже името да им споменат на тези! Чува се само ,,фирмата изпълнител,,!

54

Анонимен

преди 5 години

Борисов трябваше да махне министъра на транспорта веднага след като пияния министър Московски уби детето си с шейна.Уж го разследваха и всичко се потули покрай случая.

53

46

преди 5 години

Тва Р. Овч. ли ти го каза или Христо Бисеров зъболекаря?

52

Анонимен

преди 5 години

Господин Премиер, умолявам Ви направете нещо и спрете порочните практики с присвояването на 50% от парите при всички обекти финансирани с държавни пари. Разберете, че това е самата истина. От всичко това идват и всичките беди в страната.

51

Анонимен

преди 5 години

Те тези уволнения са популистка мярка за утошаване на недоволството!Ще турят същите некадърници а тия ще ги направят още по големи началници на друго място!

50

Анонимен

преди 5 години

Оставка мръсен Суджук!Затвор за тебе и за Ушев Цецо и цялата ви крадлива престъпна клика.

49

Анонимен

преди 5 години

Само три оснавки? А Порожанов и онзи Дамян кога? А Цачева да не би да няма провал на ТР? А външното недоразумение, което се хили напосоки, дори когато става дума за важни и сериозни неща? А за теб, Главния сурат на държавата, оставка КОГА? Счупи държавата, не усещаш ли?

48

ad

преди 5 години

Време е всички да си заминавате. Баш мутрата и останалите от шайката около него получиха 10 години от нашия живот и точно 3 опита да покажат морал и качества. Не стана. Цялата страна е на командно дишане - точно както и жертвите на този път.

47

Анонимен

преди 5 години

Браво на Бойко Борисов.

46

Православен

преди 5 години

Проекта Герб е към своя край, но ще трябват дълги години да се възстановим след стореното от тях. 97-*** ще ни се види приказка с това което следва!

45

Vaseto

преди 5 години

Това със стани да седна уж замазва положение! Да ама не! Колко от подали оставка или отстранени са осъдени за нещо??? То бяха злоупотреби с фондове, то суджуци, то луканки, какво ли не! Сменят един пост с друг и толко! А парите кой ще върне? А човешките животи кой ще върне?? Не говорим само за катастрофата. Колко хора измряха заради калпаво здравеопазване?