12

Анонимен

преди 5 години

Най-важни са натовските долари за баце, другото е след това

11

Анонимен

преди 5 години

А БЕНЧО ДАЛИ Е МАКЕДОНЕЦ?

10

Анонимен

преди 5 години

към # 1 ХА - ХАдуне , става дума за България ! миз.е.р.нико !!!! Всеки може да я защитава от СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !!!!

9

Циник

преди 5 години

И Обама е македонец...скоро и Нелсън Мандела....колебая се кой народ е по-***...клоня към македонския - скоро Енвер-ходжа ще им е националния герой!

8

Анонимен

преди 5 години

Ното претендирахме,че в географска Северна Македония близат Рила, Пирин и долинта на Струма, нито реагирахме на Заев. Ама те ГЕРБ-ерите са до един "yes". Казали от НАТО на нас и на гърците, че Македония трябва да влезе в блока като сателит на Албания, и ние веднага yes, и гърците си потъпкаха Александър Македонски, ама поне ограничиха историческите претенции на тия само на север.

7

Анонимен

преди 5 години

Питбул Нинова пак се захваща с неща, които много не са в нейния ресор. Въпросът, драга моя, е че за теб не е толкова важно македонско ли е Илинденското въстание, а с какво отново да захапеш правителството на Борисов. Ние историята всички я знаем, или поне повечето от нас. не си ти тая дето ще ни отваря очите. Освен това си напълно наясно че историческите факти са едни, а политическата действителност друга. Дай идея как да се постъпи в тази ситуация, стига само си упражнява гласните струни.

6

Анонимен

преди 5 години

Айдукиньо, кажи нещо за Бенчо за финансирането на БСП от мафията, какви ги дрънкаш *** престъпницо.

5

Анонимен

преди 5 години

да се срещнат със Заев и да се разберат като мъже. А на българския народ кога ще кажат истината за създаването на македонска нация. Колко хора от Пиринския край са се крили по гори, колко са загинали само въртоглавите знаят. Ако не беше тази антибългарска дейност на въртоглавите, днес Македония да си е от България.

4

Луд

преди 5 години

Не ви ли омръзна да се занимавате с тая Македония. Българска няма да стане, към албанска е тръгнала. Зарежете ги да си бият главите, да си измислят история. Това няма много да им помогне. Историята им ще стане албанска.

3

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хаЧерните каси на тия, които са последните 10 година на власт не са ли повече и по-големи?Но темата е друга. Защо Борисов и външната мълчат???

2

Орце

преди 5 години

Ами, македонско си е!

1

Ха-ха

преди 5 години

Тая да не се прави на патриотка и да не отбива темата с черните каси