78

Анонимен

преди 5 години

Най фалшивата новина ! При 10 - 12 % одобрение от народа Собственика на ГЕРБ никога не е печелил избори да властва сам ! Три пъти назначен Мин. Предател с патериците !

77

Хе-хе:))

преди 5 години

Най-фалшивата новина на деня! Ами като го харесват там да ходи там. Ще бъде хубаво да имигрира. Вие мислите ли, че ако утре страната се събуди без него и без партията няма да може държавата да функциунира? Ще пее и ще се развие за няколко седмици. Така преди време лекарите в Изрел стачкували и не лекували болните хора. След този период се оказало, че смъртноста е намаляла в това време. Със сигерност, ще дойдат по-богати времена в страната ни.

76

Автентичен десен

преди 5 години

За тези близо 30 години имахме само един свестен държавник, но ДС доведоха мадридския комарджия, т.нар. " цар " и започна разрухата!

75

Анонимен

преди 5 години

Харесват го, защото не им е техен премиер.

74

Ала-Бала

преди 5 години

Коко плати Баце за тази похвала. Смах в залата!

73

Анонимен

преди 5 години

е ки го писа в учебниците тва не е малко за плазмодий кат него

72

Аааахахаха

преди 5 години

Аааахахаха

71

Автентичен десен

преди 5 години

К о м у н и с т и ч е с к а социология!

70

Анонимен

преди 5 години

Аз пък знам че Словения НЕ Е НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ А Е МАЛКА,ПОДРЕДЕНА С ВИСОК СТАНДАРТ АЛПИИЙСКО АДРИАТИЧЕСКА РЕПУБЛИКА!!Никакъв допир в историческо и географско отношение с Балканския Полуостров който обхваща териториите на БЪЛГАРИЯ,СЪРБИЯ,БЮРМ,АЛБАНИЯ,ЧЕРНА ГОРА,КОСОВО,БОСНА И ЧАСТИ ОТ ГЪРЦИЯ!!!Другото е Югоизточна Европа,Азия и Северна Африка а именно ХЪРВАТСКО,ЮЖНА ГЪРЦИЯ Турция,КИПЪР !Румъния си е източна и средна Европа!!Балкани от Молдова до Словения е нечувана глупотевина!

69

гого

преди 5 години

хаха а българите кучета ги яли

68

шукри

преди 5 години

Евала на Бойко, такъв държавник от стотици години сме нямали !

67

Кратун

преди 5 години

Хахахаха. По-смешен виц не бях чувал в скоро време. Баце води единствено хорото на крадците в тази територия.

66

Смешник

преди 5 години

Над 90% от медийте са на 2ма души . Който знаем кой са тъй че с тия прости статии може да манипулирате хора родени 40-50г

65

:)

преди 5 години

Някой питал ли е Гърция, Румъния... Шиптърите го харесват сигурно. Те си падат по престъпници.

64

Анонимен

преди 5 години

Аз знам че Западните Балкани са Словения и Хърватска.Явно вече има нова География и Косово,Македония,Албания се водят Западни Балкани според ГЕРБ.Тогава Хърватска и Словения излиза че не са Балкани,и тогава не трябва да се радваме че хърватските футболисти са Балканци!Щом ГЕРБ казва,значи е така!

63

Анонимен

преди 5 години

В Мадара каква вяра са?

62

Анонимен

преди 5 години

На тая пропаганда никой не се хваща.Половината, не се хабете да пишете такива статии.По-добре пишете защо избиха здравите животни в Странджа и за кои я готвят тази земя там,след като фермерите напуснат.А този индивид на снимката ще остане в историята с това,че се е опитал да унищожи България.

61

Въпрос

преди 5 години

Докога всъщност вместо проблемите за решаване ще ни пробутвате европредседателството?! Това е типично за последните 10 години - подмяната на темите, изместването на въпроса. Реалността е една, ние умуваме, джавкаме се...

60

Axe

преди 5 години

Просто *** компликсар, без визия (идея) за собствената си република. Моля Ви, припомтете си кой спонсорираше метража през 90 години. БКП/БСП си иска париците. Боцко, колкото и да е тъжен, ще ги върне. Сомо продължавайте да гледате;):);)

59

Ха-ха

преди 5 години

Ало каскетите, абе тоз Бойко луди ви прави бе :)