119

Анонимен

преди 6 години

''От един държавен глава се очаква да бъде благороден, широко скроен, справедлив, да работи за доброто име на България по света"ДА, това очаквахме и от Вас, но единственото, което направихте и популяризирате е водевилен личен живот!!!! По-БЕЗЛИЧЕН Президент България не е имала!!!!

118

Ром Коняков

преди 6 години

До Анонимен 209НЯМА МЛАДЕЖИ В БСП,ЩОТО НЕ Е НА ВЛАСТ . ТАТЕТАТА БИВШИ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ СИ СМЕНИХА БОЯТА И СЕГА СА КОНСТИТУЦИОННИ СЪДИИ.А ДЕЧИНЯТА СА МЛАДИ ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРП.Я НЯКОЙ ДРУГ ДЯ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ-ВЕДНАГА СИ СМЕНЯТ И БОЯТА И ЖЕНАТА.

117

Анонимен

преди 6 години

Като дойде агент на КГБ Михайлов на посещение в България, Резидента пак ли ще мълчи, навел послушно глава ония като му се кара?

116

123

преди 6 години

поредната словестна диария от най-смешния президент, който си избрахте някога!

115

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКой е Плевнелиев888888888888888888888Абе не знам кой е, но много ви е вътрешно, щом го коментирате толкова. Като е никой зарежете и не се хабете да си чупите пръстчетата червени по клавиатурите. ОК

114

Анонимен

преди 6 години

Както каза един наш социолог. Най-неуспешния президент в новата история на България. По-добре за България е да си останеш пасивен гражданин.

113

Анонимен

преди 6 години

А пък всяко управление на БКП означава кризи, фалити на държавата, обезценяване на лева, фалити на банки и т. н.

112

NoName

преди 6 години

До Президент Плевнелиев!Да Радев е популист, марионетка на Нинова и нищо стойностно не е направил до момента, НО вие също сте Провалил се президент и марионетка. Оставете политиката и се занимайте със зайчето Деси еБанова :P

111

Анонимен

преди 6 години

Кой беше тоя?!?

110

Анонимен

преди 6 години

Едно време с в. "Работническо дело" си бършеха д-то в нужника, че нямаше тоалетна хартия.Сега младежката секция на БКП е с членове набор 1934 г., че по-млади няма.

109

А леко Бай

преди 6 години

Мислех си,че като дойдат герп на власт,ще се разправят с кумунистите...бошлаф.Те се превърнаха в по-големи кумунисти от гошо тарабата.Една партия,една държава,един келепир...ура!да живей!Винаги верни на партията-кърмилница ГЕП!

108

Малмото пишленце

преди 6 години

Тоя гАз не обърсан,колкото по е плют,по голям го вади! Като чета коментарите тук фекалников я има ,я няма 5%/подръжка. За какъв фактор се мисли? Бил се изправил срещу Русия,Смях,Смях в залата! Че плевчо реши ли Путин да те прасне и голямата ти еврогейска каста не би те спасила! Аве Владимир,прати му на тоя едно писмо Новичко и да ни отървеш от плужку!

107

Анонимен

преди 6 години

Ти немаше ли си жена, а у там да се занимаваш. Ясно е, че политик не ставаш. Поне жена си занимавай, там не е много ясно ставаш или не ставаш.

106

точно така!

преди 6 години

Умен и с добра визия- топ президент си имахме ама долните комунисти го изгониха с постоянната си помия която изливаха по негов адрес. Добре, че генерал Бойко Борисов няма да могат никога да махнат докато не им се даваме. За сегашния какво да кажа освен, че е *** комунистическа *** и нищо друго.Да живее ББ и герб !!!

105

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

тва да не са наели за поддържащи некви от боята ? то верно яндекс чете ключови думи, ама вие вече чупите ***. ще уморите некой човек от смях с умозренията си. "и два шамара с крак в гръбначния кош" мола ви се... читалищна работа

104

Анал изатор

преди 6 години

Тоя чумавия и да иска и да не иска е завинаги аут от политиката. Най слабият президент,който не може и на малкото пръстче на Радев да се мери. Гнусен мразен и продажен,това е плевнята! Ходи да се жалваш на кравария,нали беше нейна ***?!!!

103

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Джъстин Тюдокъде виде ксенофобия в описването на атрибутите на слушбаша бънди? ало, редколегията, купете му на тоя тапир един тълковен речник! читалищна работа.

102

Евроатлантик

преди 6 години

Единственото решение - единен евроатлантически фронт срещу Русия!

101

Анонимен

преди 6 години

Много добър,същинска ирландска преродена пастирка-с чупки в кръста и таза...абе маж,та дрънка!

100

Анонимен

преди 6 години

"сега тия си мислят че като на по 40 години са се сетили че книгите освен да си вариш компот, стават и за четене и се мислят за некви гига аристократи. а каскета, си е каскет"Момче, текста сам по себе си говори колко си неграмотен. Същото се отнася и за 80% от населението.Преди 89 хората се редяха на опашка за книги и масово четяха дори в трамвая. Имах приятел тракторист от ТКЗС-то, които беше прочел повече книги от цялото ръководство на ПП Герб.