32

4мил пенсионера

преди 5 години

И кой ще храни тези 4-5 мил пенсионера?

31

Анонимен

преди 5 години

Скоро пътувах из Новозагорските и Сливенските села почти всички са населени само с един етнос положението е страшно и не само там

30

Анонимен

преди 5 години

Ако това изследване е дело на учени комунисти не вярвам. Те бяха казали, че през 1984 г. в НРБ вече ще е построен комунизма... А то какво стана комунизма падна.Та и сега е така, от 75 г. управляват комунисти и трагедия след трагедия...Ще има промяна, няма как да е иначе, и България ще се промени.

29

Анонимен

преди 5 години

За това се създават държавни програми за различни неща. Примерно следващите 10 години плащайте по 800 лв в продължение на 2 години за всяко бебе . Или давайте цифра на младо семейство за закупуване на апартамент в даден град. То когато всичко се нали в СФ кво да стане. Хем ви тежи там, хем не взематее мерки.

28

Анонимен

преди 5 години

Има ли официален доклад в брюксел?Или чакат да изпукаме колкото може по бързо?Че нещо им бъркаме в...пречкаме се де.

27

Анонимен

преди 5 години

Данните са даже прекалено оптимистични. Чистите българи на територията в момента не сме повече от 3 милиона, останалото до 6 млн са роми най-вече, български турци и всякакви навлеци, получили българкско гражданство.

26

extremist

преди 5 години

До Анонимен - ДА СИ ВИДЯЛ ПОЛЗА ОТ ТВА "геосртигическо" ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ 1400 ГОДИНИ ОТКАК Е ОСНОВАНА ***....ЩОТО ВСЪЩНОСТ ТАКАВА ПОЛЗА НЯМА.БЪЛГАРИТЕ ДОКАЗАХА ТЕЗАТА ЧЪРЧИЛ: "БЪЛГАРИЯ...СМЯТАМ ЧЕ ТАКАВА ДЪРЖАВА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА."

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Сега са 10 милиарда.Всъщност почти 11.Населването на планети в слънчевата система ще е все така скъпо,нерентабилно и невъзможно.Жалко че няма да си жив към края на века за да се смееш на детинските планове за бъдещето на уж технологични и разумни хора.По-точно в какво са се превърнали..

24

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм с това само едно уточнение че тези 5милиона 80 %от тях ще са етноси

23

ex

преди 5 години

А щом намалява населението цената на тока,водата и т.н. ще се вдигат,защото все едни и същи главанаци са си на власт и следват комунистическите тъпотии дето са учили.Нищо няма да се промени.Ще има монопол,поредния Тошко или Бойко ще пиарства,народа ще му ръкопляска и толкова.Само не ми е ясно ,защо се строят толкова много блокове и кой ще живее в тях?

22

Ъъъ

преди 5 години

Значи за да живее демокрацията трябва да мре българинът?

21

Анонимен

преди 5 години

В момента сме реално под 6 млн. И ще се стопим. Няма как - държавата изгони или уби собственото си население.

20

Анонимен

преди 5 години

Няма да остане обезлюдена такава хубава земя и то с такова геостратегическо положение... Китай ли ще е, Русия ли, Турция ли или ще си я поделят, няма да разберем, защото няма да ни има. Но ние пък дотогава ще правим всяка година по един гей-парад, за да покажем как се заличаваме демократично!

19

помилуй

преди 5 години

Още малко страдания ни остават и , няма да се прераждаме повече.Направо в рая.Ще станем божи народ.

18

Българофоб

преди 5 години

Бравос, радвам се.

17

Стара мома

преди 5 години

Сега всички ще нападнат нераждалите и нежелаещите да раждат жени как те са егоистични ,че не желаят да мизеруват отглеждайки поредния *** в милата ни Родина....

16

Анонимен

преди 5 години

След Освобождението България удвоява населението си до 1944 г. След това за горе долу същят период от време до 1989 г.расте само с 1,5 млн. души. Когато границите се отварят навън бягат 2,5 млн., като разликата в цифрите идва от там, че за разлика от в България, навън българките раждат, защото имат условия. Така, че в чужбина се раждат повече българчета от тук. А тук продължават да бягат от комунистическите заплати и условия на труд и живот.

15

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е германците да върнат марката.

14

Анонимен

преди 5 години

Аз се чудя как се е пояаил нефта.Ами тая гмеж е станала на нефт . Преди млн. Години

13

Анонимен

преди 5 години

Имай в предвид ,че на тия феодални старчета държавата им плаща да правят изследвания и те трябва да си оправдаят парите ..Населението на света до 2080 ще е 10 млрд Ако решим да вкараме чужденци още сега ще се промени отрицателния прираст ,хората говорят за заселване на нови планети ние четем глупостите на някъв старчета