43

Шопо

преди 6 години

Интегрирайте ги ,бе Дойч ! Нали ни съветвате да ги интегрираме !

42

Анонимен

преди 6 години

Не бойте се, чеда български. Бойко ще отиде да ощипе леля Меркел по жартиера, тя ще зачерви бузките и ще упрайм как се казва, създалото се международно положение..!!

41

Анонимен

преди 6 години

До 36Да бе само че никой по света не се интересува какви са на цвят, а какви са по народност.

40

Анонимен

преди 6 години

Еми.... в правото са си. Германия не е забавачка, че да си пращаме там *** да се превъзпитават.

39

До 32

преди 6 години

До АнонименАйде, писна ни от вашите философствания. Не били българи..били ..Българи са. Щом са с български паспорти, значи са българи и като такива ги приемат по цял свят.В Китай има над 20 провинции и различни етноси. Ако някой китаец дойде и направи нещо, ще се интересуваш ли от коя точно провинция е и дали китайците го приемат за китаец или не???

38

Анонимен

преди 6 години

Франция най-добре ги нарече "криминален контингент" и всички до един ги екстрадира обратно в България.Та всички знаем кои са криминалният контингент.

37

Анонимен

преди 6 години

Няма значение какъв етнос са. Те са български граждани и представят страната такава, каквато е. Тръмп е с немски произход, което съвсем не му пречи да действа остро срещу Германия.

36

ааа това е резултата

преди 6 години

ДАВАЙТЕ ИМ ПОМОЩИ, ГАЛЕТЕ ГИ ПО ГЛАВИЧКИТЕ, ОПИТВАЙТЕ СЕ ДА "ИНТЕГРИРАТЕ" И ПОСЛЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО СИ ПРИЧИНЯВАТЕ ТОВА - НА ВАС И НА ДЕЦАТА ВИ? СЪЩОТО Е ТУК - ТЕ СА СТАНАЛИ БЕЗКРАЙНО БОГАТИ ОТ ИЗМАМИ, КРАЖБИ, ДАЛАВЕРИ, КОНТРАБАНДА И НАРКОТИЦИ И НИКОЙ НЕ РАЗСЛЕДВА ТОВА ИМАНЕ И НЕЗАКОННИТЕ ИМ КЪЩИ? ЗА КНИЖКИ И КОЛИ ДА НЕ ГОВОРИМ.....

35

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

До Анонимен 30Добре де,ти като видиш чернокож ама у паспорта му пише че е ,,американец,, какво правим? Не е ,,африканец,,. Същото е и с нашите португалци....

34

Анонимен

преди 6 години

Покажете им снимките. Защо не ги показвате?Защото са от маалата и е ясно за какви става въпрос.Българчета трънки, "български граждани".

33

бял българин

преди 6 години

Докато баба канцлер приема цялата *** на света барабар с нашите индийци - така ще е!!!

32

Анонимен

преди 6 години

Защо не напишете истината.Че това с избирателите на Бойко Борисов и ГЕРБ.

31

Анонимен

преди 6 години

Ало, 8 българчета или ромчета. Ромите не са българи. Нито ние пък сме роми. Да се разбереме веднъж завинаги. И стига тия смесици.Как да кажеш на някого че е българин, когато той е ескимос?

30

Анонимен

преди 6 години

aaa можело значи, вече не са "българчета" а португалцикрайно време е и България да реагира и да обясни за какви "българи" точно става думавсе пак това удря директно по реномето на държаватаа на изидрваните следващия път публикувайте имента, снимките, от кой край са семесйтвата им и т.н., за да може всеки нормален българин да съдейства на германската прокуратура

29

Анонимен

преди 6 години

Няма ли някакъв начин да почнат да ни разграничават 2та етноса? Аз по никакъв начин не желая да ги наричат българи, просто защото не са баси. После ходи обяснявай, че нямаш сестра

28

Анонимен

преди 6 години

Интегрирайте ги

27

да

преди 6 години

е, айде сега къде били БХК..мълчат

26

Анонимен

преди 6 години

БХК къде сте да осъдите действията на крайно лошите германци? Защо не си защитавате подопечните бъдещи носители на приза "човек на годината"?Гади ми се от тая лилава ***!

25

Анонимен

преди 6 години

Това са ***, не са българчета.

24

Анонимен

преди 6 години

В Германия в медиите пишат ,че група от 8 *** от България са изнасилили 13 годишно момиче,а нашенските медии по най груб и манипулативен начин обясняват ,че извършителите са ,,български"" момчета. Явно контролираните от еврейската Тиква Бойко Барух медии по заръка отгоре не дават лоша дума да се издума срещу етноса носещ гласове и изборни победи на партията на суджуците,стринките и калинките-ГЕРБ.