34

Българин

преди 6 години

1. Т.н. "българи" не са никакви българи, а роми и турци. 2. Като живеят в Мюнхен като кучета, да се бяха върнали в България, където "имали къщи и имоти". 3. Не плащат никакви данъци в Германия, защото работят нелегално. СТИГА ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИ!

33

Анонимен

преди 6 години

Жената болен детето и той.Българската език го знам много добре.

32

Българина

преди 6 години

*** имали къщи в България, малка подробност че са незаконни, а в бавария незаконни катуни.... Ще спиш в кауша не под под моста. Нека германия да види с какви ни принуждават да живеем... Ами интегрирайте ги бе!

31

мид

преди 6 години

Някой си направил филмчето за да изцъка някоя кинта от някъде. Иначе по темата -какво се оплакват точно по ромаджийски, ако това е вярно то по-лесно би им било тук. Намира си работа на строеж в София за каквито и да е пари, наема си евтина квартира в Ботунец или подобен избушен квартал и живее под покрив ама неее друго си е Мюнхен

30

представят се

преди 6 години

за българи, защото като турци нямат право да пребивават и работят в ЕС.Взимат фалшиви Български документи. Възползват се от некадърността на българската държава, която не може да защити българския език, като задължителен национален език. Българската държава не може да зищити и българските документи. Фалшификаторите имат силно лоби и от години спъват въвеждането на пръстови отпечатъци в личните карти и други защитни атрибути.

29

Анонимен

преди 6 години

Дано да им помогнат. То след 5 г. работа в Дойчланд имаш право на помощи, които са много добри, отделно държавата ти плаща квартирата. Сега не знам как така 10 г. ще плащаш данъци в Германия и ще спиш под моста, това няма как да стане. Явно данъците са се плащали от дъжд на вятър и няма как да взима помощи. Иначе в това отношение Германия е изрядна, законите се спазват.

28

Никк

преди 6 години

Някой да пише на германската телевизия BR и да им обясни че тези не са извадка за българи, нито в България, нито в Германия, нито където и да е. Заради такива като тях ни е такова реномето в чужбина

27

boby

преди 6 години

Те тия повечето даже не знаят и български...

26

Анонимен

преди 6 години

До Патриот 27Ти си мениджър в цитираните компании толкова колкотои ромалесте са с млечно бяла кожа или ,......а дано ама нафали.Мениджър на прахосмукачка не те прави истински мениджър!!!По-скоро си Меринджей.

25

boby

преди 6 години

Българите живеят и работят в България, или ако са в чужбина - имат добра работа и живеят като местните. Тези са толкова българи, колкото е уличния пес пред нас. Без образование, без култура, само това че имаш българска лична карта не те прави българин.

24

Анонимен

преди 6 години

Да идат в Русия, защо в Германия?

23

аз-ът

преди 6 години

каква невероятна либерлана драма. Поредната.Не знае език, турски ломоти, нищо не може освен общак... ама не се отнасяте добре към мене? Ти кво искаш те дондуркат. *** имал бил къща с имот, *** и цяла хасиенда да имаш - що си там бе ПУРКО?Занимавате ни с дег.енерати. Сега трябва да ми стане тъжно. Ми не. Не ми стана.

22

Анонимен

преди 6 години

Досега от мойте познати българи не знам някой да е отишъл в Германия и да е зле. Шофьори, общи работници все работа има и пари има.

21

дедо Ташунко

преди 6 години

Отново качествен материал от г-жа Василева. Живея от 30 години в Мюнхен и мога да потвърдя много от изложените факти. Някои от тях са трагикомични. АД бил плащал данъци. И т.н. Пълни глупости! Без език, без добра професия тези български граждани, повечето от ромски произход могат само да просят, нищо друго. Те ровят из кофите за ***, замърсяват парковете и излагат България. В паспортите им не пише, че са българи от ромски произход и немците започват да считат, че всички българи са като тях.

20

Анонимен

преди 6 години

Да работиш за от 6 до 10 евро на час и да не можеш да си наемеш квартира, нещо не се връзват нещата. Нещо може би хлопа?

19

...

преди 6 години

Абе аре бе значи едно са неграмотни, никаква професия и иска да живее като нормален човек. Нормалните хора имат професия следователно работа следователно и жилище и т.н. Той иска без образование да живее наравно с образованите хора. В развитите държави няма такива филми, няма как да са наравно образован и необразован. Ех ех

18

Анонимен

преди 6 години

Е не са турци, защото са с български имена.Те знаят и други езици освен турски и български (например "шведски"), полиглоти са, но виж за работа не ги търси.

17

Анонимен

преди 6 години

Не са българи. Лъжете.

16

Анонимен

преди 6 години

Иначе като ги питаш казват ,че в Германия живеят.Пък сега се оплакват.

15

Анонимен

преди 6 години

Сещам се за видеото в ютуб за блок 22 в Ямбол, дето го бяха оглозгали и после пред камерите се възмущаваха "Ама как да живеем в такива узловия?". Е нищо поне в Германия покрай тях някой си намират работа, правозащитници правят филми...