30

shared economy

преди 6 години

Добре сме си със САЩ и ЕС, имаме свобода на придвижване. Ние им осигуряваме черноработници и пpocтитутки които изкарват евра на Запад и ги изпращат в България на близките да купуват стоки второ кочество които ни внасят ЕС вериги и парите пак заминават на Запад да плащат с тях на българските чернораборници и пpocтитутки. Много ефективен и взаимоизгоден бизнес модел.

29

cazzo duro

преди 6 години

Абе не искам минуси бре тролчета!! Отговорете по каква причина трябва да излезем от подредения и богат ЕС и да завием към гладната ***???

28

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Никакъв завой няма. Просто и елементарно шикалкавене. Хукнаха към Путин за да молят милостиня и да цивлят в предстоящата война руснаците да не удрят по българска територия. От Кремъл са отговорили, че ще унищожат само противникови цели. Премахнете целите и страната ви ще остане без последствия.

27

Анонимен

преди 6 години

Bylgariq si stoi na mqstoto nqma kak da zavie ni na zapad nina iztok na balkanite sme goveda djurnalski

26

Анонимен

преди 6 години

По време на евроатлантическото развитие в България са били закрити 764 училища!

25

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Не бъркай Бойко с Борис-трети дето е казал ДАЛЕЧ ОТ РУСИЯ във съюз с Германия!Аз не виждам при положение, че Германия си гледа интереса и поддържа строителството на Северен поток 2, ние да не гледаме нашият интерес!? Да се робува на чувства и зависимостти, не е най-удачниият начин да се води успешна външна политика. Няма вечни приятели има вечни морални ценности!

24

истината

преди 6 години

До рубладжиите Трудно ще се отървем от пипалата на КГБ. Отвсякъде сме вътре! Предадени сме!

23

cazzo duro

преди 6 години

Пак питам! По каква причина трябва да излезем от богатия и подреден ЕС и да завием към гладната ***??

22

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

България трябва да подкрепи западните се партньори за връщането на Крим.Колкото повече дадени проблеми ескалират, толкова по-лошо за световният мир. Агресията на Путин, трябва да се тушира, чрез действия които няма да го провокират да използва оръжие срещу цивилизованият свят!

21

за сведение

преди 6 години

До Hafen die WahrheitНе бъркай Бойко с Борис-трети дето е казал ДАЛЕЧ ОТ РУСИЯ във съюз с Германия!

20

Анонимен

преди 6 години

Единственото ,което е в ума на Бойко е Путин да го покани на финала на световното !

19

шматка

преди 6 години

До 16Че ти кога стана българин че започна и да обобщаваш.***.

18

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме с Русия сега нямаше да ни считат полу-хора второ качество и да консумираме храни и стоки второ качествао ами щяха да ни считат за хора десето качество и да консумираме стоки десето качество.

17

рубладжиите

преди 6 години

До мухахахТук всичко и навсякъде е завербувано от КГБ-ДС дори и Светата ни църква е КГБ.....

16

шматка

преди 6 години

След налудничавата политика на Тръмп какво очаквате.Мита Йерусалим Иран КНДР все грешки на САЩ.Скоро време целия ЕС ще започне завоя.Браво на ББ и Радев.Добре изиграни карти.Само да не стане ...който седи на два стола..

15

Анонимен

преди 6 години

България трябва да подкрепи западните се партньори за връщането на Крим. Разполагане на бази на НАТО в Крим ще позволи на САЩ не само да контролират Черно море, но и да поставят под пряк прицел на крилатите ракети територията на Русия чак до Урал. Паралелно се строи газопровод от най-голямото газово находище в Персийския залив през Катар, Сирия и Турция до Европа и се реконструират едно-две пристанища в Полша и Прибалтика за втечнен газ от САЩ. Тогава Северен поток 1 и 2 могат да бъдат закрити.

14

Анонимен

преди 6 години

Българина мрази Радев и Боко Тиквата и обича Путин, Путин може да построи цял АЕЦ, а тия само могат да лъснат ботушите на Путин.

13

warning GB

преди 6 години

НАмери се по време на проверката нов вид оръжие за масово поразяване на граждани и гости на Велика Британия ОН ЛАЙН БАНКОВ ТЕРОР.НАгли престъпници готвят ограбване на милиони дневно чрез платени програмисти участвали в изработката на банковия софтуер. Внушава с е че щели да пестят по тон хартия месечно и изискват само дигитално терористично обемно банкиране със следене на жертвите дръзнали да го ползват.!2 секунди им стигнали за да открият Скрилал..

12

Анонимен

преди 6 години

Ако не са гладните руски туристи да идват в България много българи щяха да вият от глад.

11

cazzo duro

преди 6 години

Та не разбрах само по каква причина трябва да излизаме от НАТО и ЕС и да завиваме към гладната, *** и недемократична ***???