20

Анонимен

преди 6 години

Само пълен наивник вярва, че Русия не е намесена и нямаше техника и войски в Украйна. Те и за зелените човечета в Крим казваха ,че не са руски нали ама каква стана ...

19

:):)

преди 6 години

като гледам таз бурия на снимката и се чудя как тска ще падне от 10000 метра и че е с така добте запазена цилиндрична форма.А холандците ще търсят отговорност на Русия но взеха едни *** за да и построят кримския мост. Посмъртно не могат да докажат че ракетата е от руско поделение. Това е комплекс от 90 те. тоест няма как да е от съветско време и Украина да пази архиви кои серии къде да доставяни

18

не син

преди 6 години

Престъпниците от бандата НАТО явно с всички сили започват война срещу Русия! Измислените им причини будят само погнуса и презрение!

17

чичо

преди 6 години

........Никога не обиждайте руснаците. В противен случай когато те са върнат на земята където са погребани дедите и прадедите им живеещите на тази земя ще завиждат на мъртвите. Герман Садулаев писател от чеченски произход.

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗАЩО ТОЗИ САМОЛЕТ Е БИЛ ПРЕКАРАН ПРЕЗ РАЙОН НАД КОЙТО СЕ ВОДЯТ ОТКРИТИ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ-------Прекаран е защото никой не е очаквал че пияните руснаци ще го свалят.

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИма ли още някой да вярва на западняляците?!-------Само те са около 1 млрд. , кой друг да им вярва ?

14

Да

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ ЕС И НАТО !!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

13

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с комисията търсеща новичока на Асад? А с престъпленията на Израел?

12

кой

преди 6 години

Не Русия , престъпникът Путин и Кремълските бандити , да се изправят пред Трибунала в Хага и ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ ......

11

Анонимен

преди 6 години

Украйна не иска от Запада призиви, безполезни декларации, хленч и сополи, а реални бойни действия срещу Путин! Но не им държат гащите!

10

Анонимен

преди 6 години

Нато Австралия и Холандия и САЩ и другите шизофреници дето го играят световен жандарм да кажат защо за пътническите самолети не е осигурен безопасен коридор, тъй ли на пазят от сатрапа в Кремъл който до обед сваля самолети, а следобед трови жителите на Солсбъри с Новичок, а те не умират.

9

Ибн Ебн АлКохол

преди 6 години

Да не забравяме и вулканът на Хавай, призовавам Русия да поеме пълната отговорност за изригването му!

8

Анонимен

преди 6 години

Има ли още някой да вярва на западняляците?!

7

Анонимен

преди 6 години

Холандия и Австралия правителствата им са отговорни задето не са предупредили гражданите си да не пътуват над държава в която се води война. Cъс същия успех олигoфрените от Холандия и Австралия могат да идат до Сирия да рзгледат някоя забележителност.

6

анонимен

преди 6 години

случаят скрипал се повтаря западьт да привлече подлогата си порошенконяма какво да намесва русия набльскали украина с орьжие и тьрсят изкупителнажертва ама не са познали

5

Пъклен план

преди 6 години

Тогава предните дни Киевската хунта загуби доста самолети свалени от опълченците. Затова свалиха този пътнически самолет да накарат ПВО на опълченците да замлъкне и да обвинят Кремал!

4

Бате Гойко

преди 6 години

"На пресконференцията вчера холандският прокурор Фред Вестербеке каза, че има съществен напредък в разследването, но още не може да се каже кой и защо е свалил самолета." - какво има да се говори повече? А защо не казват кой е ясно. То бива бива "независимо разследване", ама чак пък толкоз.

3

ужас

преди 6 години

Странно е как всички сателити на САЩ който следят там обстановката денонощно изчезват точно по време на свалянето на самолета!!!който много прилича на самолета на Путин по цветове на корпуса!!!

2

Анонимен

преди 6 години

смърт на тази западняшка банда от сатанисти !от лъжите им ми се повръща вече !

1

стига вече

преди 6 години

Какво общо има Русия?самолета е свален на Украинска територия!писна ми вече от западната мръсотия и лъжи....