30

Анонимен

преди 6 години

Сетила се мара да се побара

29

Анонимен

преди 6 години

Дърта крадла ,нито ГЕРБ,нито БСП,нито фесовете ни трябват за нищо не ставате 30 години ви търпим .

28

AZ22

преди 6 години

Хвърлят прах в очите на хората. Защо не премахнете партийните субсидии, даже и референдум имаше? Дала 600 лева от заплатата си като депутат, а колко хиляди е прибрала от партийната субсидия, не казва. Мижи да те лажем.

27

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на България сега е съдебната система. България трябва да реформира съдебната система. Съдебната система е в основата на всяко демократично общество. Пряка номинация за членове на ВСС от неправителствените организации, отпадане на тайното гласуване и ограничаване на правомощията на председателите на съдилища. Ето с това трябва да започнем, това ще бъде едно добро начало.

26

Гробокопач

преди 6 години

До валериТо и Бойко с разните му фирмички там и Цветелина Бориславова, шъ попадне под тая сеч;))) Но най-веч, Ванката Костов трябв ад абъде подведен под отговорност. Кой раздаваше Порциите, тогава? Той! "Иване, кажи си, м-да";)))

25

тя

преди 6 години

Докога 240 на брой - ДОКОГА! Докога ще сме с най- ниски доходи-ДОКОГА!!!

24

Го4о

преди 6 години

"Наяла се е въшката и излезе на челото" - и нейната работа е такава.

23

*****

преди 6 години

Абе Нине яко те гони критическата . Неискам подаръци аувеличение на минималната заплата. Политиката ви е да ни принизявате до просяци и да си създавате ореол на благодетели и спасители, зада си запазите статуквото и властта. Само безумни ще ви вярват. А в България бол, благодарение на вас от системата на ДС.

22

тя

преди 6 години

Това са търтеи ,смучещи "кръвта" на народа ! Некадърни и мързеливи!

21

*****

преди 6 години

Абе Нине яко те гони критическата . Неискам подаръци аувеличение на минималната заплата. Политиката ви е да ни принизявате до просяци и да си създавате ореол на благодетели и спасители, зада си запазите статуквото и властта. Само *** ще ви вярват. А в България бол, благодарение на вас от системата на ДС.

20

Анонимен

преди 6 години

Гроб не са партия, а ОПГ!

19

валери

преди 6 години

Искаме да премахнете ДАВНОСТТА за приватизационните престъпления , която си гласувахте при Станишев , за кражбата от 5.5 милиарда , я не ни хвърляй прах в очите с тия 500 лева , като си откраднала стотици милиони !!!!

18

тя

преди 6 години

3 570 е основната им заплата ,като си сложат отгоре добавките по най- различни точки стават 5- 6 000 лева +редица привилегий и всичко това ни е на гърба! Путин се изказал за България , че се" управлява от много алчен политически елит!"

17

Лелка Зелка

преди 6 години

Ало НАП, едни хора ще получават по 600 лв. Да не ги пропуснете

16

Bat Petko

преди 6 години

Да вземе да им раздаде по една акция от Техноимпекс.

15

Анонимен

преди 6 години

До ком.3.А колко от БКП са в Герб и другите сателити?

14

Анонимен

преди 6 години

Аз да крада по стотина хилки на месец, с кеф ще дарявам едни 600 лева. Популизъм до дупка, ей, безочливи типове.

13

Анонимен

преди 6 години

BOIKO I ZEZO NIKOGA NYAMA DA DARYAT PARI ZA BEDNI.

12

Анонимен

преди 6 години

Искам повече депутати и министри да последват примера й!

11

Осман

преди 6 години

НС трябва да се закрие напълно и парите да се дадат на хората с увреждания 240 прасетa по близо 4 000 лв на месец плюс разходи за шофьорир горивор сметката излиза дебела. Като имаме поблеми ще ходим на протести не ни трябват депутати защото иземмат функциите на буднот гражданско общество и се губи смисъла на демокрацията и се получава един смазан народ. Ако депутатите имат съвест да си подават оставките.