449

Анонимен

преди 6 години

Никой няма полза от война в днешно време, освен евреите.Защо им е на чужди войски да влизат тук, в това няма никаква логика. Какво ще ни вземат, нещо което го нямат ? Абсолютни фалшиви новини за всяване на страх. Масонските орди и еврейските им сектантски господари просто манипулират събитията така, че да изглежда, че сме в библейските "последни времена", войната между гог и магог. това, което не знаят обаче е, че тези времена наистина ще са последни, но не за нас, а за тях.

448

Анонимен

преди 6 години

502 - ХУбави размисли страсти, но това ако беше толкова просто, кадафито и компания, щяхя да са попиляли с бомби израелците преди 30 години ...

447

хммм

преди 6 години

кой ще ходи да се бие за вас бе, вие всичко взехте на хората с кредити и продажно управление, нито земи имат хората, нито имущества, нито каквото и да е. Кога сте се застъпили зад народа? Веднъж да сте казали стоп на мигрантите. Вие сте защитници на малцинствата и всичко друго което не е българин. Те на война не ходят, бягат от нея, изоставят майки и дъщери, че вас ли ще пазят. Действията ви стоят винаги в противовес с мнението на народа. Продaжна твap.

446

Полоний

преди 6 години

Форумнициии!! Вие какво си мислете че е голяма философия да се направи Атомна Бомба без да се изпробва дори! Технологията е на възрастта на Баба ми.Която дори Телевизор не е имала като малка! Сега ще ви публикувам списък с държави които разполагат и с точната технология и с ядрения материал за 10-ки бомби!Почвам от БЪЛГАРИЯ!! Беларус ,Казакстан,Украйна,Австралия,Алжир,Аржентина,Бразилия,Германия ,Египет,Ирак,Румъния,Швеция,Сърбия ,ЮАР и Южна Корея.Информацията е от Руската Уикипедия.

445

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Нека ме мобилизират !Тъкмо ще ми дадат оръжие, с което да стрелям по НАТОвските нашественици.Ако някой управляващ *** си въобразява, че мога да насоча оръжие срещу православен руснак или сърбин, нека знае, че е по-вероятно да получи куршум в главата от мен. :)

444

Анонимен

преди 6 години

Американския генерал .Да стреляме сега ще загубим между 20 и 40 милиона американци но руснаците ще ги истрепем до кракАмериканския президент. Не искам да одговарям за толкова смърт а и сигурно руснаците имат повече а бомби от колкото смяташ генерале Руския посланик .Нямаме и на половина толкова от това дето смята генерала всичко замина за пропаганда да хвалив новия вожд и да казваме колко много А бомби имаме ....КУЛТОВА СЦЕНА все още пот цензура в русия

443

Анонимен

преди 6 години

О Полоний в нашата Татковина вече и мотика не можем да направим, а ти говориш за ядрено оръжие.

442

Анонимен

преди 6 години

Късно е вече, всички или са негодни или О. братни . Не можете да накарате никой млад да застане с пушка пред границите ни само с дух и обич към родината. Всички искат пари ,но да не вършат нищо и да е лесно.

441

Анонимен

преди 6 години

Ядрений, затвори си джама да не те ковне някоя ракета, че вече излетяха.

440

Анонимен

преди 6 години

Ще си пусна. Доктор стренж лаф .или как спрях да се страхувам и заобичах А бамбата .да гледам сеир щото още от тогава рашките бяха много добре показани какви индиянци са .Буквално същите хвалби и опорни точки дрънкаха

439

Полоний

преди 6 години

Мислите ли че технология изпробвана и разработена преди 73 години (1945г) не може да бъде тайно разработена без да се изпробва,дори и от държава като България! .Имах честа преди година да съм на една маса с бившия директор на АЕЦ-Козлодуй Димитър Ангелов.Ядрен Физик с огромен опит.Същия ми сподели че България разполага с точната технология за Атомна Бомба от поне 40 години.Предоставена ни от Руснаците.Нашите инженери са способни за дни да направят ефективна Атомни Бойни глави при необходимост!

438

Анонимен

преди 6 години

Чеснто казано, можем да се възползваме от една редукция ...Мухаха ... МУххахаххаа ... мУХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ !Ай ляйати си, че мноу глупусти зехти да гуворити ...

437

Анонимен

преди 6 години

Много,, тежко"изказване493 остави младите да пострелят пред компютрите.

436

Анонимен

преди 6 години

Дали ще загинем от американски, "демократични" атомни бомби или от руски, "диктаторски", няма значение. Резултатът е все същия - трупове сме всички... Стане ли война.

435

Анонимен

преди 6 години

Само нещо да кажа, преди да си легна - 80% от съучениците ми са безнравствена, лишена от човечност напаст и се чудя, как такава велика страна, като нашата допусна , това да се случи...

434

Анонимен

преди 6 години

Американзите по-скоро да подпалят една световна война да живее евроатлантизма само СДС . Какво не сме ли братя с американците не искате ли да скачате пак по площадите и да викате кой не скача е червен ааааааааа ?

433

Вастеланд Йесус

преди 6 години

До до 488Във волта има рафинерия и филтъра за водата е с гаранция от 200 години.

432

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да се правете на мъже пред клавиатурите и на велики войници, в случай на война няма да има победител. САЩ може да унищожи Земята 15 пъти, а Русия - 10... Дали ще си 15 пъти мъртъв или 10 пъти, все тая е. Казармата е безсмислена, откатко има ядрени бомби. Стане ли война, всичко ще свърши много бързо. Ядрената гъба ще унищожи за броени минути цяла България. Радиацията ще е толкова силна, че в следващите няколко десетки хиляди години няма да има живот на Земята.

431

до 488

преди 6 години

Стой си в града и чакай от същата радияция първo ще ти спрат тока и водата после ще рупаш керемиди и асфалт аз отивам във гората ще ловувам ще ям корени и треви ти чакай някоя НАТО вска или руска ракета да те нахрани ***.

430

Удар с ядрен чук !!!

преди 6 години

Ха ха ха!!! Всички дето не искат война са НЕЩАСТНИЦИ бре!!! Дето са се "изхитрили"да си имат ПОКОЛЕНИЕ- ха ха ха!!! Сладки дечица и милички внученца бре!!! Еми да сте мислили бре!!!А тва че сте жалки СТРАХЛИВЦИ е очеизвадно от дисплея на айфуна ми,бре!!!Ха ха ха!!! ВЕЛИКАТА ТЕРМОЯДРЕНА БИТКА С ТРАНСКОНТИНЕНТАЛНИ БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ с монтирани БОЙНИ ТЕРМОЯДРЕНИ глави е неминуемо НЕИЗБЕЖНА бре сел$ци *** бре!!!Ха ха ха!!!Да ви имам дечицата и внучетата бре!А съм тарикат и ги нямям бре!Буууухаха!!!