213

Анонимен

преди 6 години

дали е корумпирана тук не коментираме. но полицаята е действала бандитски. Още утре жената може да каже - Полицията ме тормозеше, не пускаше адвоката при мен, караше да пиша фалшиви самопризнания - и цялото дело пада, а тя ще осъди държавата за няколко милиона, а ББ ще се сърди на съдиите. Ако я осъдят тук - вСТрастбург ще ни осъдят-

212

Анонимен

преди 6 години

Припомням, че по подобен начин беше изкаран Цветан Гунев - от предния вход с белезници и сочеен с пръст - след 6 месеца той осъди държавата, защото се доказа че е НЕВИНЕН.Има си процедури. Отива се с изпълнителен лист, със заповед за обиск или призовка за разпит в съда. Ако човекът се укрие - информираш ИНтерпол. никакви белезници, никакви демонстрации. На разпитваните (арестуваните) се дължи уважение.дори само за това че са бавили адвоката й, тя може да обяви цялото дело за невалидно!

211

158

преди 6 години

хаха къв е тоя подкуп бе, това даже по американските филми го няма.. Сценаристите нещо са се оляли.

210

Анонимен

преди 6 години

К'вито са ни псевдо-юристчетата в тоя форум, такава ни е и държавата - пълна пародия!

209

Анонимен

преди 6 години

НЯМА КАК БЕЗ ГРЕБ/ФЪНДА ДА МИНЕ ТАЯ ДАЛАВЕРА !!!!

208

Анонимен

преди 6 години

цялата работа е постановка, защото беше спрява една турсак фирма. Като във вица - и да нямаш счупен фар 0 ще ти го счупим, за да си плащаш. А действията на прокуратурата напомняха на бандитизъм - дори да е виновна - а това няма как да се знае, преди да има присъда - дори да е виновна, спокойно може да ги осъди в Страстбург за нарушаване на човешките права. ИЗкарване със белезници, при това публично!

207

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, според юриста, могат само със съмнение за престъпление да те държат на улицата с белезници 24 часа, а после за още 48, хахаха

206

Анонимен

преди 6 години

Тези които спретнаха номера с подкупа са пълни *****!!! Тази вчерашна кокошка трябва да е луда да иска 1 МИЛИОН евро!!! Това се иска от много изпечени далавераджии, които да се подсигурили с Баце. А тези от КОНПИ са същите тикви. Един милион прибира само Баце, той играе толкова високо. За да подсилят обвинението приказват така, нали бяха 70 000, после паднаха на 40 000 и после май на 12 000. Искала, щяла да иска, взела, трябва да се доказва. На онзи *** Гешев не вярвам и една дума. Поръчка

205

:))))))))

преди 6 години

1. Защо човекът, който е дал подкупа, не е обвинен? По нашето законодателство той също трябва да носи отговорност. 2. Проверили ли са разследващите произхода на парите, които са дадени за подкуп? Все пак не всеки харизва милиони. 3. Каква е била ролята на маскираната жена /с бурка/? Защо крие лицето си, а баджа и е на врата....Една жаба пита :)))))))))))))

204

do 212

преди 6 години

Пълни глупости, не са я завели в ареста, а са я държали 5 часа на улицата с белезници, правиш ли разлика, "юристе"?

203

Анонимен

преди 6 години

Ненавиждам корупцията, нито съм дал, нито вземал, а съм бил години държавен служител. Гнъсна история е това - хем хората ти плащат заплата, хем ги изнудваш и дереш и то с властта и правомощията, които са ти предоставени, за да работиш в техен интерес. Подобни заслужават разчекване, на площада! А за това, че било постановка - едва ли. Щом има пострадал, който е предоставил парите, считайте че са описани и маркирани предварително. При наличие и на СРС-та нещата са навързани и отнасят хурката.

202

Анонимен

преди 6 години

Само като и видиш гнуснaта физиономия ти става ясно, че е крадливо камуне. Нещо като *** на млади години.

201

до 209

преди 6 години

Моля те не се изказвай неподготвен.Само при съмнение за престъпление полицията има право да те задържи за 24 часа.След което Прокуратурата може да удължи престоя ти в следствен арест до 72 часа.След което отиваш на дело и ако се окаже че си напълно невинен ,ще те освободят но Нямаш право да съдиш държавата.Може да съдиш държавата ако те върнат в ареста и в последствие се окажеш невинен!

200

Анонимен

преди 6 години

надява, се този път от прокуратурата да са си свършили наистина качествено работата с ареста и събирането на доказателства за да не я измъкне някой устат адвокат с много връзки .

199

Анонимен

преди 6 години

Стига бе, къф милион подкуп! Това са жълти стотинки! Сто милиона подкуп е поискала!

198

Анонимен

преди 6 години

Алооу, юристчето, само затова, че са я държали 5 часа на улицата с белезници, без обвинение и без достъп до адвокат е престъпление и унижение на личността, за което в Страсбург ще ги осъди на 100% за много пари!

197

До 199

преди 6 години

А за кого да гласуваме, бе? За някой "интелектуален капацитет" от ГЕРБ? Не ме карай да се смея!

196

Моряк и половина

преди 6 години

Аз май се сещам, защо едни казват 70 000 а после стават 56 000... Някой си е чопнал 14 бона

195

123

преди 6 години

До ЮристХАХАХА да бе да. Като знам полицаите колко са "интеленагньетени". Баш така ще да е. А ти след катос и стигнал до този извод от една толкова неграмонто написана статия и мани бегай и юриста.

194

Анонимен

преди 6 години

По същия начин трябва да постъпват всички рекетирани, както този строителен предприемач - да подават жалби срещу рекетьорите. Недобросъвестни кметове и министри винаги е имало и ще има. Докато им се дава, те ще взимат. Не им плащайте, а ги сезирайте, те са алчни престъпници.