121

Су 35

преди 6 години

Русия е непобедима,историята го е доказала не веднъж.Дано Путин не бъде толко добър като Сталин и заличи всички неверници.Госпд е с Русиия.

120

Анонимен

преди 6 години

До Русия ли? (9) Боже мой ! А Джемс Уат работил 16 години з заводите на Урал преди да се прибере в Англия и да прави парна машина .

119

ере бе

преди 6 години

До Русия ли? (9)а колко немци са работили в САЩ по ядрената им прогрма (Опенхаймер) ..по каосмическата им програма до луната (Вернер фон Браун) ..къде избяха Аинщайн !? ...над 300 000 гермаснки учени и специялисти бягат в Америка от нацистите

118

Русия ли? (10)

преди 6 години

Славата на руските оръжия?Внимателният анализ на много подвизи станали митове започва с поставянето на въпроси. Суворов - похода през Алпите - ранените просто са захвърлени. Двадесетте и осем Панфиловци, просто, банално не са съществували. Боя на Пересвета с Челобей си е чиста приказка. Битката при Бородино - победата е много уникална, защото защитаващите се руснаци загубват повече убити от нападащите французи и напускат бойното поле, продължават да се оттеглят и накрая предават Москва...

117

Анонимен

преди 6 години

НИКАКВИ ПРЕГОВОРИ ПОВЕЧЕ!!! ВСИЧКИТЕ ПУТИНОФИЛОПИТЕЦИ В СИРИЯ НА КАЙМА!!!

116

Ф.С.В.

преди 6 години

До ВЪПРОС Защото войната и всички военни конфликти са __?? Между ЕВРЕИ !!! Евреи вярващи в СТАРИЯТ ЗАВЕТ и Евреи вярващи в НОВИЯТ ЗАВЕТ !! ДАНО СИ МЕ РАЗБРАЛ _ ОТДАВНА РУСИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЕВРЕИ КАКТО И ЕВРОПА И САЩ !!

115

СССР и НРБ

преди 6 години

Руските подводници тръгнаха към статуята на СВОБОДАТА .Добечера ще изплуват до нея за да огледат за евентуални врагове .Според мен няма да посмеят да нападнат руснаци дори и в Сирия .Аз бих разположил флота близо до Америка например Куба .

114

До 124

преди 6 години

До ЕмиАбе, ушшанкее....това, което Запада е направил за света...вие не можете да го постигнете още 300години.Една пасмина от мафиотизирани и алкохолизирани мутри сте всички, които освен да говорят за бомби и войни..д.руго не знаете.Плюете по лошия Запад...но му ползвате всички благини, които той е създал. Карате му колите, ползвате му технологиите и се възползвате от всичко това.В замяна...разчитате само на един нефт, който природата ви е дал. Ако и него го няма...ще сте още повече в мизе

113

Анонимен

преди 6 години

Американците могат да се осмелят да атакуват само ако са в съотношение 1:10 иначе не биха и си помислили а да и с голямо количество памперси.

112

Анонимен

преди 6 години

Руските бази в Сирия са празни, чакайки умните ракети

111

Анонимен

преди 6 години

До Русия ли? (9) Голямо смукане му удари .

110

майорски

преди 6 години

Русия вече е победител в Сирия.... на Русия не и трябват повече никакви победи !за 2 години изритага Ислямистите от Сирия ..Асад е все още на власт !Русия показа, че може да спре САЩ и съюзници в региони които НАТО си мислеха че могат да правят каквото си искат !Ако не бяха Руснаците сега Сирия щеше да е разбита на 4-5 държавички ...а на САЩ в момента не им стиска да ударят Сирия именно защото Руснаците са там !Самият тозифакт показва че НАТО и съюзници могат да бъдат победени и спряни!

109

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 120 И тоя си ги смучи от задницата .

108

Анонимен

преди 6 години

Самолетоносачите идват, убийците на жени и деца бягат

107

Русия ли? (9)

преди 6 години

Освен това над съветската ядрена програма са работили до 7000 германски учени. Сред тях са носителят на Нобелова награда Густав Херц; Герой на социалистическия труд Nikolaus Riehl, съветникът на Хитлер по научни въпроси Peter Thiessen, създателят на газовата центрофуга Gernott Zippe.Боже мой, дори грандиозният Уралмаш - и той от германците! Единственото нещо, което СССР е построил, без Пиндосите, е Беломорканал. Които се оказа се не е необходим, и който отдавна никой не ползва.

106

Еми

преди 6 години

Само Русия може пак да направи синоветени войни.А западът какво направи ! Закри казармите.

105

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Памперсите на говедарите преливат като река Нил по време на пълноводието.

104

Симо Хаюха

преди 6 години

Скоро ще замирише на пърлени уш.анки!!!

103

Анонимен

преди 6 години

До Мар ЖуковВие сте с много тежка диагноза.Лошото е, че лечението е само куршум.С това мислене...направо бегай към твоята родина Москва.И защо ти е руско знаме в цяла Европа? За да я направите една алкохолизирана клоака, каквато в момента е Евразия ли?Какви сте такива промити, бе?

102

до 70

преди 6 години

Америка изпраща голяма армия срещу малка армия на русия.Малката армия има само отбранителен характер.По този начин Америка ще си свери часовника по отношение на въоръжението.Защото Русия е важна поради природните богатства и в бъдеще всички ще се нуждаят от нейните ресурси.А в момента русия не е много отстъпчива, така че се търси начин да бъде отстъпчива.Но ако се засегне малката армия която е отбранителна, ще дойде голямата армия която е нападателна и въобще Америка не знае дали е готова за нея.