94

XxX

преди 6 години

Освен за контрабанда този хубостник е обвинен за документни престъпления. Изготвял е документи с невярно съдържание, като е укривал коя е дестинацията на пратките. Прочетете малко преди да скачате с патриотичните викове. Има няколко обвинения. На практика не виждам причина, поради която нашия съд да откаже екстрадация. Евентуално може да намерят някакви малки вратички, но при подобни обвинения ще е меко казано скандално, да си затворят очите.

93

Анонимен

преди 6 години

Желяз не е бил обикновен служител. Той е заместник директор на Отдел "Продажби".Това е доста висока позиция в йерархията на фирмата.

92

Анонимен

преди 6 години

Всички са готови да съдят без да имат никаква информация.Съдиите ни юе имат достъп до информацията и трябва да преценят обективно има ли основание или не. При това по българските закони. Те трябва да си свършат работата това е. Да не стане като с пловдивския доктор дето се оказа предумишлен убиец, но всички бързаха да го защитават.

91

Анонимен

преди 6 години

Като се въртят около кол центъра и танцуват за пари около кола на американците, ще трябва да отговарят за действията си. Предаваме ги на американското правосъдие, те са наши евроатлантически другари, не можем да откажем.

90

Анонимен

преди 6 години

САЩ не искат да бъдат харесвани, просто си действат. Ти можеш да си спокоен, надали можеш да добуташ дори до колцентър.

89

Анонимен

преди 6 години

На този американците са му дали да подпише договор за управление във фирмата за да може да опере пешкира, а може и тайно да са го направили гражданин на САЩ. Както нашите бандити прехвърлят цели фирми с дълговете на неграмотните от маалата. Иначе няма как да носи такава отговорност.

88

Един

преди 6 години

"Първо, той е служител, не шеф. Поне доколкото се разбира от статията. Т.е. той е изпълнявал заповеди на визшестоящ."Всичко, което си написал в твоя коемнтар, са пълни глупости. Дори не знам от къде да започна. Това, че имаш шефове не те освобождават от отговорност. Никой шеф не може да те накара да нарушаваш законите. Какво, ако шефа ти каже да убиеш някой, ти не си виновен?! Второ, между САЩ и България има подписна спогодба за ектрадиране. И по БГ законите е виновен за котрабанда.

87

Анонимен

преди 6 години

договора да екстрадиция не е ли подписан 2008 г от БСП и ДПС?Питам само? )

86

СатаНАТО

преди 6 години

Фронтовата линия сега е в Източна Украйна. Ако искате да я преместите тука и да станем бойно поле, давайте си Г3 на евразийците.

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 73А дано!

84

Анонимен

преди 6 години

Тия кравари не са добре с главата. Как така ще живея в България, ще работя във фирма, която е регистрирана тук според българското законодателство, ама няма да съм подвластен на българските закони ами на американските?!?

83

Анонимен

преди 6 години

До 72Откъде знаеш че е бил обикновен служител ? щото той така казва, и размахва някакъв трудов договор, всички знаем как се пишат тия договори у нас :) и защо мислиш че не е нарушил законите в страната, пак защото той ти казва, не ти ли минава през главата че тоя съдия дето е искал екстрадирането има малко повече информация от тебе, или си мислиш че той е някой скучаещ старец, дето по цял ден се чуди какво искане за екстрадиция да напише :)Тия неща се решават в съда, а не на улицата

82

Анонимен

преди 6 години

Ако утре САЩ поискат екстрадиция на Корнелия, или Цецо, тогава какво ще пишете?

81

Анонимен

преди 6 години

Съпричастни сме. Съчувстваме на американските другари. Ще ги пратим. Доказателствата не ни интересуват, защото ние сме от един военен и политически блок и винаги трябва да заставаме зад евроатлантическите ценности. Тук става въпрос за съпричастност и съчувствие, не за доказателства, както казаха Цецо и реформатори.

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 75Сопол, ами и на Брендо аверите са "само" служители а самият Брендо заните на България не е нарушил (не търгувал в България с кока) дори напротив, инвестирал е куп пари в България.това значи ли че трябва орден стара планина 1 степен да му дадат??Толкова си *** че чак си вдлъбнат!!

79

до 75

преди 6 години

ако шефа ти днес ти каже - ходи и убий еди кой си или ходи и обери тази батка, ще го изпълниш ли?! слаба ти е логиката!! още по-слаба от правна гледна точка!

78

СатаНАТО

преди 6 години

Това за кол центъра е басня. Трябва не само да го бутнат в панделата, но и един сериозен афроамериканец да му прикрепят, да го направи човек.

77

Анонимен

преди 6 години

Интересно.Затворници бягат, осъдени за корупция няма - никой не протестира.Америка поиска да разпита някого - скок веднага.Заслужаваме си съдбата.

76

Анонимен

преди 6 години

Желяз ли си, Дървеляз ли си, ама си го закъсал здраво брат.Живял съм 8 години в САЩ и да те посъветвам най-приятелски - там тия сълзливи истории с приятелката, народните протести, просто не вървят.Хората спазват Буквата на Закона, дори са педанти в това отношение.Името ти го има черно на бяло в списъците, фирмата е продавала ембаргови стоки и ще тие много трудно да се оттървеш.

75

Гробокопач

преди 6 години

Исакхте американците д ави превземат и те ни превзеха. Викахте "Господ да благослови Америка". Е, той, може ид а е благословил Хамериката, но благослови с гибел, поколенията ви. Когато правите нещо в настоящите, правете го с мисъл з абъдещето, където сте вие, чрез поколенията си.