25

Анонимен

преди 6 години

До санкции до дупка Пълен бойкот и приемане на Истамбулската конвенция ,задължително еднополови бракове и гей паради .

24

Анонимен

преди 6 години

То след 20 -30 години знамето на Пророка ще се развява и в Брюскел и в Пари и в цялата Европа .

23

санкции до дупка

преди 6 години

И пълен бойкот на всичко руско. Не трябва да имаме нищо общо с Резервата на таласъмите - Путинистан. Изобщо не са променили съветското си мислене, даже мумията на сифилистика не са изхвърлили на бунището.

22

TT

преди 6 години

До Анонимен- И какво е това страшното с което ще отговори любимата ти Рассия?Сигурно по телевизора ще покажат Мария Захарова без грим...

21

Анонимен

преди 6 години

Самотният руски Гулаг начело с Мумията - добра перспектива !

20

Путин

преди 6 години

На вълка врата е дебел, защото сам си върши работата.......

19

Емигрант

преди 6 години

До ДедовияИ защо палячото ще подпали светът?Защото няма да позволи на рашъните да си разиграват коня,както на тях им дойде ли?Вижда се на картата на светът как е плъзнала Русия като гигантски злокачествен тумор и продължава да пълзи и да се разширява.Е какво запада ще затвори очи и ще мига,както стана с Хитлер,за да не си развали рахатлъка ли?!Щом руснаците се мислят за толкова силни,непобедими и че те са и никой друг,може би ще се наложи да им им се охлади ентусиазмът!

18

Анонимен

преди 6 години

Как се повтаря историята. След ПСВ, на крилете на унижениетона потисната Германия, на власт дойде Хитлер и започна ВСВ, само за да излекува поданиците на бившия Ваймарски райх от имперските им заблуди.Сега след унижението от Студената война, на власт в рашистан дойде побърканяка ***, който след предстоящата война окончателно ще излекува и мужиците от техните имперски заблуди.

17

Анонимен

преди 6 години

До 19 Какво пишеш РУСИЯ. НАРОДА е важно какво търси.

16

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия!!!

15

Хасфалт

преди 6 години

Що не отразявате протестите на хората с увреждания, които са 100 пъти по-силни и смели от здравите?

14

анти западняк

преди 6 години

Сбирщина от ,психопати са тези от Запада и отвъд големия гьол

13

без ценности

преди 6 години

Русия никога не е искала да стане част от т.н. "западна цивилизация"! Защото "западна цивилизация" няма! Има хомосексуализъм, педофилия, декадентство, корупция и разграбване на ресурсите на цели държави. Включително и на дребните ресурси на България!

12

Морски

преди 6 години

Ха дано и нашето приключи скоро,та да си отдъхне народа.Не на ЕС,Не на НАТО!!!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Гозопреносните проекти ще ги изолират ли.....С изолирбан!

10

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам желанието да се противопостави Русия на Запада.Явно някой има огромен интерес това да се случи.Жалкото е ,че от това ще страдаме ние.

9

Химик

преди 6 години

Нашмърканите с одеколон руски генерали се *** тотално! Русия се е заела да воюва-ами,само това им остава на ***. За тях идва 1997 г. в България.

8

Анонимен

преди 6 години

Глупости!Хората на запад се срамуват от политиките на политиците си и това е лесно проверуемо в разни сайтове.

7

Изолация

преди 6 години

Русия се самоизолира защото:1. Не приема гейовете2. Не лъже и маже3. Не стреля по афроамериканците без предупреждение4. Не приема политически арабски бежанци (нашественици) с милиони5. Защитава собствената си култура6. Не екстрадира свои граждани в САЩ по подозрение7. Говори само с фактии т.н.Като гледам май гейския запад се изолира

6

Ресурси

преди 6 години

Русия държи огромни природни ресурси и раполага с високи военни технологии. Може да е изолирана на запад, но не и на изток и на юг. Запада нека да изолира колкото си иска, но доката плаща газта и петрола навреме, ще се разбереме.