79

"Логично"

преди 6 години

"Самият факт, че се осъществява въоръжено бягство, единият е бил с пистолет, другият с нож, означава, че тези вещи са внесени в Софийския затвор"

78

ognyanz

преди 6 години

Ако отидат при братя Галеви няма да ги намерят никога.

77

Анонимен

преди 6 години

ДИРЕКТОРА НА ЗАТВОРА ГО УВОЛНЯВАМ МОМЕНТАЛНО ОЩЕ ДНЕС АКО СЪМ МИНИСТЪР!!!НО ПРЕСТЪПНИТЕ СИНДИКАТИ СЕ ПОДКРЕПЯТ ЗАТОВА НЯМА ДА ИМА НИТО ОСТАВКА НА МИНИСТЪРА НИТО УВОЛНЕНИЕ ЗА НАЧАЛНИКА НА ЗАТВОРА!!!А НАС КУЧЕТА НИ ЯЛИ :)

76

Анонимен

преди 6 години

" Майката на нацията " чия страна защитава в крайна сметка - на правото или на престъпниците????

75

Горан

преди 6 години

Вижте сега! За единия се знае, че е утрепал двама човека с чук! Другия, и той не е по-стока! Та, ако си имаше смъртно наказание, немаше да могат да избегат! Щото с каква презумция въобще се държи в затвора двоен убиец с чук!? Превъзпитание, а? Как се превъзпитава такъв? Много е просто! Не се! Утрепва се и толкоз! И, те така!

74

petrun

преди 6 години

"За бягството на Пелов имахме информация още миналата година, взети се необходими мерки, но за жалост се случи това, че той избяга", каза Радев.1 изречение което описва парадокса в който живеем

73

РОКИ

преди 6 години

Звучи ми като оправдание,а не носене на отговорност !!!!! При такъв случай се подава и приема оставка,да ама в България това е забранено на министрите,живеещи с притеснение КАК СЕ ОСТАВЯ КОКЪЛ !!!!!!!!ОСТАВКА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ ОТ СУВЕРЕНА,той един суверен с клечка за зъби да го сочиш !!!

72

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, имало било забранени за внасяне вещи, но за съжаление са ги объркали с разрешените за внасяне... Обясненията на МВР винаги са забавни.

71

Анонимен

преди 6 години

За жалост станахме Колумбия на балканите

70

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно Цачка какви ще ги реди, ако нейната охрана допусне такава немърливост и некой вземе та я притесни? Мани го телевизора, мен ме изумява факта, че затворниците имат право да гласуват...Цачке, ако твойта охрана вземе та се издъни така, друга песен ще запееш и със сигурност ще хварчат глави. Оставка бе..

69

Маринчо

преди 6 години

ГРАНДИОЗНО!!!!!"За жалост"

68

Анонимен

преди 6 години

ПРОКУРОРИТЕ СЪЩО ПРАВЯТ ОТЯВЛЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И НАКАЗАНИ ИМА ЛИ???????НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА Е ПРЕСТЪПЕН СИНДИКАТ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИЗБРАН С ГЛАСОВЕТЕ НА ПЪЛНИТЕ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ БЕЗ МНОГО МОЗЪК ПОВЕЧЕТО!

67

Анонимен

преди 6 години

В нормална държава, щеше да има оставки и уволнения. Защото както знаем, рибата се вмирисва от към главата.

66

!!!!

преди 6 години

Обаче за заплати сме първи да ревем, а ??? Надзиратели....смешнициииии

65

Амонинен

преди 6 години

Много се радвам за случилото се. Още повече ще се радвам, ако не успеят да хванат бегълците. А то така ще стане май.Няма по-голямо удоволствие от това да виждаш как го на4укват на системката.

64

Горан

преди 6 години

Е, те това е! Да знаеш, че ще бягат и да ги оставиш да избягат! Нашите органи са ампутирани! Туй то! Нямали технически средства, нямали мозък, нищо нямали!

63

Анонимен

преди 6 години

МОМЕНТАЛНО УВОЛНЕНИЕ НА ДИРЕКТОРА НА ЗАТВОРА МОМЕНТАЛНО!!!!!!!ТОЙ ГО НАПРАВИЛ НА СПА ХОТЕЛ :DАКО НЯМА УВОЛНЕНИЕ НА ДИРЕКТОРА НА ЗАТВОРА ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО КАКЪВ ПРЕСТЪПЕН СИНДИКАТ НИ УПРАВЛЯВА РЕАЛНО!!

62

Анонимен

преди 6 години

За другите рецидивисти като Жоро Плъха знаете ли, че са на свобода от колко време знаете и защо се стигна до убийства и то от лекари. Може би само Знание не достига дрогарю трябва и нещо да се направи, ъ ?

61

Анонимен

преди 6 години

Вече четвърти месец народът иска оставки и то с пълно основание - всеки ден вътрешни и външни проблеми, гафове, скандали....

60

Анонимен

преди 6 години

"За бягството на Пелов имахме информация още миналата година, взети се необходими мерки, но за жалост се случи това, че той избяга", каза Радев.Аз съм пълен некадърник, поверената ми институция се издъни яко, на свобода се разхождат двама въоръжени затворници, но за жалост няма да си подам оставката.