38

АТАКИСТ

преди 6 години

Да видиш как врагът ти хамериканеца те възвеличава- Безценно!За всичко друго си има ибрикчийска потребителска карта за на бай Дончо гениталиите!

37

Анонимен

преди 6 години

Като прочеутох 41, първата дума, за която се сетих е ***,дерунгел.

36

Анонимен

преди 6 години

МОТОТО НА РЕЖИМА В АНТИХРИСТКА РУСИЯ Е: УБИЙ БРАТ СИ И СЕМЕЙСТВОТО МУ ЗА ДА МУ ВЗЕМЕШ КЪЩАТА И ЗЕМЯТА!ПРЕСТЪПНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА РУСИЯ СЕ КРИЕ ЗАД ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ ИНАЧЕ ДА Е ОМИРОТВОРЕНО ОТ ЦЕЛИЯ ХРИСТИЯНСКИ СВЯТ ДОСЕГА!

35

Анонимен

преди 6 години

Според Ню Йорк Таймс Бойко Борисов е най-наведеният политик в Европа. Всеки, който мине край него се упражнява...

34

С Русия в сърцето

преди 6 години

Нещо големи християни се пишем, а? Антихриста е колективен персонаж в момента. Живее на уолстрийт. Стената. Оная, нали се сещате? А за Путин ще се бием наистина! С вас! Скоро!

33

Анонимен

преди 6 години

А бе будали виж , че ви вкарват една схема демокрация - авторитаризъм.. Схемата плоскост или или за плоски мозъци..

32

Анонимен

преди 6 години

До ЗА РУСИЯ ЩЕ ВОЮВАМЕ 36РУСИЯ И ПУТИН НАД ВСИЧКО!..А?! Че нали си "патриот" бе, "родолюбец" ? що любиш чужд страна и чужд президент?Абе патриот ли си ти или се "патриотизма" е новата целофанова, лачено обвивка на фашизма, зад който удобно се е скрил загниващият вече банков-капитализам, който проснто няма бъдеще в досегащният му вид?

31

Анонимен

преди 6 години

Ей, да не излезе Ванга и този път права? Това май се е разчуло чак до кравария:-):-):-)

30

Анонимен

преди 6 години

АНТИХРИСТКИЯ РЕЖИМ НА РУСИЯ Е НАПЪЛНО ОПОЗОРЕН ЗАВИНАГИ И ФАЛШИВИЯ *** СЪЩО!!!НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ НЕ ПОИСКА ДОРИ ИЗБОРНИТЕ ПРОТОКОЛИ :D ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА РУСИЯ Е ПО-ВСЯКАКВА КРИТИКА!ТУК В БЪЛГАРИЯ ДОРИ БЯХА ОБЯВЕНИ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ!!!

29

До нервните тролчета

преди 6 години

Разбирам ви, кофти е, но е истина донякъде. Владимир Владимирович е новия Цар на Нова Византия! Единствената истинска християнска православна империя на света. Не се прекланя пред станистите от стената на плача и мамона, не му дреме от шорош цру фейсбук ес хага страсбург трибунали арбитражи палячовци нато истамбулска конвенция папата пед офилите саудитските главорези телевизиите радиото нета биткоина демократите торите републиканците не грите дж ендърите ле сбий ките холивуд и целия цирк. ЦАР!

28

Анонимен

преди 6 години

Немците и до днес са благодарни на австриеца и то е не само заради аутобаните. Има полза от големите лидери дори от Цезар, Неро и Калигула. Всеки е допринесал нещо за развитието на човечеството. И Путин ще допринесе нещо, надявам се.

27

Анонимен

преди 6 години

ПЛЮЯТ ПУТИН, ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВАТ ОТ НЕГО.

26

Анонимен

преди 6 години

Искаше ми се да похваля и Борисов, че е влиятелен, но не мога, защото той стои наведен под 90 градуса презд всички в ЕС, че и извън ЕССилният човек е винаги влиятеленКак да кажеш, че Тереза Мей е влиятелна, като се оказа една стара лъжкиня.

25

Анонимен

преди 6 години

липсват му само квадратните мустачки, всичко друго е същото

24

Анонимен

преди 6 години

Демократ е този , който позволява на САЩ и евреите да го грабят.. С една дума демократа е будала..

23

Анонимен

преди 6 години

Не се карайте, бийте се! На Петин му дреме на фара какво мислите за него. Той е отговорен само пред своя народ, който го обича, както ние обичаме боко, цоко и калинките, или?

22

Анонимен

преди 6 години

до Зомби. Няма как да сравняваш Хитлер с Путин. Хитлер е унищожител на света докато Путив е вэзстановител. Държавата му след "Трезвеника" Елцин беше стигнала дъното и копаеше под него както в момента копаеме ние. Разликата е тази че ние ще продължиме да копаеме а Руснаците отдавна спряха и вече са на повърхноста въпреки опитите на капиталистите да я пратят пак под дъното. Свалиха цените на горивата обявиха му санкции и пак не го изплашиха. Даже война води с идалците и ги унищожи. А ние загиваме.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ДА ЛЪЖЕШ БЕ ПУТИНОФИЛЕ!!!ЛИЧНО ПУТИН ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ АКО НЯКОЙ ТРЪГНЕ ДА СВАЛЯ РЕЖИМА МУ В СИРИЯ!!!И ТО ЗАПЛАШИ НЕ ВЕДНЪЖ!------ПУТИНОФИЛИТЕ НЯМАТ НИТО СРАМ НИТО МОРАЛ НИТО СЪВЕСТ НИТО ЧЕСТ НИТО ДОСТОЙНСТВО ТЕ СА ЧИСТО ЗЛО АНТИХРИСТКО!

20

Анонимен

преди 6 години

дай Боже и на нас истински мъжкар като Путин ,,защо ни наказваш с наще мишоци в СФ Боже ни ДПС ни ГЕРБ ни БСП ни патриотите продажни обича народа ....искаме мъжкар и родолюбец като ПУТИН

19

Анонимен

преди 6 години

Руското джудже-най-голямото в света! Ботоксовата Борджия-най-добър отровител в света за 10-та поредна година....