53

DiesIrae

преди 6 години

До Жалки стеИ аз това казвам. Дали гледаш - Герб, БСП, СДС, патриотите, ДПС и която друга чувана или нечувана партия се сетиш всичките до един са бивши членове на БКП. В политиката ни няма нито един човек, всичките са държавни служители издигнали се с връзки и подлагане, а не с труд. Няма нито един човек в политиката ни които с труд да е изкарвал заплатата си. Затова и създават простотия след простотия - няма как човек които не е продал и копче да знае как се продават камиони.

52

А стига де!!!!!!

преди 6 години

Дали имат разлика?

51

Conservative

преди 6 години

Ако се провери ще излезе, че типа хора,които гласуват за двете партии е еднакъв. Просто няма нормална опозиция нито вляво от ГЕРБ, нито вдясно. Така те онират всеки, който не знае за кого да гласува. БСП прибира гласовете на животе банички, шепа десни, попиляни в 5 партийки и корпоративен глас за ГЕРБ. Така, може и още 4 мандата да си управляват.

50

ЧЕ КОЙ ВИ ВЯРВА

преди 6 години

на лъжите. Половината от написаното за политиката е лъжа.

49

Оруел

преди 6 години

Фейк нюз!

48

А стига де!!!!!!

преди 6 години

Ген. Румен Радев През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия Акад. Боян Петканчин, Хасково. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище Георги Бенковски, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж Air War College.

47

ПАДИШАХА

преди 6 години

даде жълтици на ДНЕСните медии и отрано почнаха с фалшивите прогнози. После ЦЕЦО ще обяви същите резултати на предсрочните "избори"

46

А стига де!!!!!!

преди 6 години

Ген. Бойко Борисов - Завършва средното си образование в Банкя. През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа Георги Димитров на МВР в Симеоново, във факултет Държавна сигурност. Приет е обаче във факултета Противопожарна охрана. По време на следването си отбива и военната си служба в ШЗО-Плевен. През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността Противопожарна техника и безопасност .

45

А сега истината

преди 6 години

Истината:БСП 22%ГЕРБ 16%

44

А стига де!!!!!!

преди 6 години

Цветан Цветанов е завършил училището за бавноразвиващи се във Вършец. Това съобщи зрителка на телевизия СКАТ от Варна.Според нея, дипломата на зам.-шефа на ГЕРБ е от помощното училище Никола Йонков Вацпаров в градчето.През 1987 година Цветанов постъпва на работа в тогавашната Народна милиция, като щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност. Завършва Национална спортна академия през 1992 година със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика.

43

Бойок Борисов

преди 6 години

БСП са поне 5 процента пред мен, но добре,че контролирам всички медий та да заблуждават народа..Добре че са ромите от югозападна българия да ги купя и да гласуват за мен, иначе за къде съм без тях..

42

:)

преди 6 години

Спомням си как Цеца Рабфака "водеше с малко" на генерал Радев. Спомням си и как гледаха милиционерите Цецо и Боко, когато излязоха резултатите от изборите и Радев имаше два пъти повече гласове.

41

Жалки сте

преди 6 години

Герберските *** повтарят някакви лозунги за комунисти и БКП-та, но ако направим едно проучване за членовете на БСП и ГЕРБ, съм сигурен, че в ГЕРБ ще откриете в пъти повече *** и милиционери. Самият Вожд и Учител е рожба на школата за верни червени милиционери в Симеоново. Пак той е член на БКП от 18 годишен?!?!?!?Аз на 18 не съм и помислял за БКП-та и тъпотии. Отидох в казарамата, после следвах и т.н. Не ми е пречело, че не съм в Партията Майка. Всичко си ми беше ОК.

40

*/*

преди 6 години

Оптимизъм с ГЕРБ ,това е оксиморон.

39

Анонимен

преди 6 години

Патриотите ако се напънат малко може пооследният момент да са втори а чорбарите 3

38

Aman

преди 6 години

Dnes.bg когато започнат да падат главите на платените медии, вие ще сте едни от първите. Поръчковите ви статии са отвратителни, манипулативни и платени. Как не ви е срам да пробутвате, че хората били оптимисти при разпадаща се държава и държавност.. Пази боже, всеки ще си получи заслуженото

37

До Морски

преди 6 години

Също не е и повод за радост че втори са БСП. Те отдавна трябваше да правят компания на СДС.

36

МАСКАРИ

преди 6 години

ЗАГЛАВИЕТО НА СТАТИЯТА Е ЧИСТА ПРОПАГАНДА

35

1234

преди 6 години

А дали е така, коооой ще ми каже.....?Тези не спряха да лъжат - купени статистики...

34

ГинкаГейт

преди 6 години

ГЕРБ плащат за тези лъжи. Никой няма да гласува за тях. След Гинкагейт и най-големите шарани се отказаха от "бате Бойко" и шайката му от Калинки, Теменужки (комата), Гинки и Ганки. Само с платените ромски гласове и Калинките няма да им се получи.