44

Анонимен

преди 6 години

"Новичок беше създаден, изследван,изпробван и произвеждан в доста тонове единствено в РусияПълни глупости, защо тогава Узбекистан, моли американците да им съдействат точно "Новичок да утилизират!!! да не се окаже че американците са си прибрали нещичко от там

43

Анонимен

преди 6 години

Само руското правителство , грешка- Путин, знае за "Новичок", а разработчика живее в Америка :))) Да се смееш, да плачеш ли...Приготвайте сумките за война и стягайте скривалища по селата. София е цел. Не, че е живеем дълго.

42

Анонимен

преди 6 години

Путин е най-свирепият масов убиец на 21 век!

41

Анонимен

преди 6 години

А бе това, че руснаците в Сирия се целят само в училища, болници, опашки за хляб с беременни жени и деца, да го преглътнеш - студена война, но това излиза извън всички норми на нагледитет. Дори и тролистанците на Сор май им идва в повече.

40

Анонимен

преди 6 години

В всички случай това е демокрация към русия че не са единствените които държат химическото оръжие "Новичок".А и това обяснява мотива на убийствата, доста ясна демонстрация ,която може да хване само този които е в час т.е. Русия.Това е е по як удар отколкото ,икономическите санкции.

39

пехотинец

преди 6 години

Руските кървави авоари в Англия са вече замразени. Сега следват милиардите на олигарсите и имотите им в Англия и руските финансови фирми. Бруталният диктатор трябва да понесе изключително суров отговор от Свободният Свят за гаврата си с човешките същества! Браво на Тереза Май, по-мъж е от нашия руски доносник Радев!

38

Анонимен

преди 6 години

направо се чудя след това изказване тоя как са го пропуснали руснаците, или дъртия си плямпа да угоди на прибралите го

37

Руснаци-гнуснаци

преди 6 години

Естествено ,че са руснаците . Нещо което знаят и малуумните им защитници. И изобщо не се срамуват от гадната си постъпка.

36

Знете ли

преди 6 години

кое е най-лошото? Това, че на Запад повечето хора ще повярват на този пасквил. Зомбита! Това чака и нашите поколения.Разработвал БОВ в Русия и от 20 год, живее в щатите!?

35

Fake taxi

преди 6 години

Може и да си прав ,Великобритания може да взели друга информация, а именно и те да произвеждат "Новичок" , като се замисля прекалено бързо установиха че е "Новичок", т.е. химическото оръжие им е напълно познато.А няма начин нещо което произвеждаш да не ти е познато.

34

Мнооого съмнителна

преди 6 години

статия....предполагам платена...от де го изкопаха тоя.....

33

Fake taxi

преди 6 години

Британското правителство трябва да бъде наказано за незаконното купуване на информация от престъпник

32

Анонимен

преди 6 години

Британия не работят с това вещество и само предполагат че е това , ученият е работил в Русия и в САЩ , т.е. това са двете държави които могат да направят изследването за това вещество и да го разработят.Кръга се стесни , но и стана политически неразгадаем коя от двете е.Иначе сме сигурни че никой друг не може да го разработи включително и Великобритания.

31

Анонимен

преди 6 години

А бе то едни се кълняха че Саддам имал оръжия за масово поразяване, разпалиха война в Ирак, която взе почти милион жертви, и накрая излезе че Саддам нямал никакви подобни оръжия. Ама ония един милион няма кой да ги върне.

30

Анонимен

преди 6 години

"Сергей Скрипал, бивш руски разузнавач, издал на британското разузнаване десетки руски агенти" Мамин сладък!!! Продажник

29

Анонимен

преди 6 години

"каза Мирзаянов от дома си в Принстън, щата Ню Джърси, където живее в изгнание повече от 20 години"Това изчерпа всичко по темата.

28

Анонимен

преди 6 години

Създател е ония дето е писал формули и е висял над колбите. А тоя е отговарял за изхвърлянето на умрелите плъхове. Господин никой е. Няма нужда да го цитирате... Фалшив е.

27

Луцифер

преди 6 години

До АнонименИ ТИ НА МЕНЕ!!!

26

Анонимен

преди 6 години

И кво сега? Създателя на отровното вещество живее в САЩ и те нямат формулата на веществото и не са го произвели? Само руснаците го имали. А стига бе! Тея направо ни вземат за канарчета.

25

хаха

преди 6 години

Не съм вярвал ,че Британия ще станат толкова жа.лки та да им се подиграва цял свят на техните правителства,слушаме само истерични обвинения без никакви доказателства,между другото в СССР имаше 15-16 републики!