70

Калеко Алеко

преди 6 години

Блазе му на Радев с тез Пепеляшки, само дето и третата му Принцеса - от с.Крушовица, е пропуснала да се снима на таз семейна снимка ... !!!

69

nelly stoichkova

преди 6 години

Не ОЦЕНЯМ, а ОЦЕНЯВАМ!!Щом имате претенции!

68

Анонимен

преди 6 години

Много нагла и повярвала си жена за съжаление в България много хора който са били нищо получават права и почести който не заслужават. Просто народ слаба държава!!!

67

Анонимен

преди 6 години

А, да ЧЕЗно да си кажа вечерното деколте разбуди много малко народа, който ЧЕЗно си плаща тока .... Леле, а Радева я плюете, ми въпрос на мнение. И за двете ми е все едно. Радева е жената на президента, но на 43 без образование и да си купиш ЧЕЗно цяла една компания и ей така банки да стоят зад тебе?! Е не има нещо гнило в тая чиста непорочна сделка и един тоалет и чанта за хиляди евро.

66

ист

преди 6 години

Невъзпитана и арогантна. Това че сложи президента под чехъл, не те прави значима. Точно обратно. Стигаше му партийният чехъл.

65

целувка и поклон...

преди 6 години

По дрехите те посрещат, а по умът те изпращат.. Няма да се учудим ако утре двете дами тръгнат голи.Може вече и да са се разбрали.....каквото им наредят от Москва.

64

Анонимен

преди 6 години

И двата тоалета не ми харесват и едно от основните правила е, че синьо и черно не се комбинират. С тези прозрачни черни дантели? Можеше доста по-стилни да бъдат и двете.

63

Анонимен

преди 6 години

бе..., готини са! спор нема! кои са тия сватбарки?

62

Анонимен

преди 6 години

По тъпо нещо отдавна не бях чел!Югославия се разпадна защото беше изкуствено обединение и там искаха само една нация да властва!ЧЕТИ Я ТАЯ ИСТОРИЯ!

61

ангел

преди 6 години

Боли , нали ? А когато оплювахте Л.Павлова с опорните си точки беше добре !!!!

60

Анонимен

преди 6 години

Само пълен....абич може да каже че асфалт не се яде и комуникация не е нужна !Ако има такива то те са в 17 век!!И със сигурност нямат и най малка представа как се прави икономика и естествено стандарт на живот!По добре такива ....ниандерталци да не се изказват!

59

Анонимен

преди 6 години

Къде е Гинчет,щедрата,,на което трябва да плащаме тока,и която купи чез за 320,вместо за 220 милиона,колкото струва...

58

Анонимен

преди 6 години

Много отворена и нагла била тая Деса?!И да ,интересува ни как се обличаш защото иначе излагаш и нас!То бива да си смотан ама да облечеш перде нещо никак не се връзва!

57

Цонко

преди 6 години

Престанете да наричате текущата (втора за сега) съпруга на президента - президентша, първа дама и тем подобни. Тя е просто една втора съпруга!

56

10

преди 6 години

Тия да не са от улицата на червените фенери?

55

Анонимен

преди 6 години

Джеферсън е доста умен мъж, но от устата на тая махленска брантия звучи нелепо. И Конфуций да цитира - пак ще си е същата брантия.

54

АМАН от престъпници

преди 6 години

ТАзи жена НЕ Е РЕДНО ДА ходи със РАДев на международни срещи и на работа.Традицията в БЪлгария го ЗАБРАНЯВА>>НЯМА законно право да бъде водена С Ограбени пари от народа по чужбина Нито да представлява БЪлгария заедно с Румен РАдев.

53

Анонимен

преди 6 години

Най-добре да си седи вкъщи по пеньоар. И без нея нещата не се получават

52

Анонимен

преди 6 години

Другарката Илияна Йотова, която забогатя от чиновнически служби из Европа ... прави метани и се кланя на генерала от КГБ Гундяев ... представляващ "руското православие" разбирай криминалната групировка окупирала Кремъл ... пък Генерал Гундяев пак недоволен и ни се кара !с една дума комунист ли е - няма морал, няма ценности ... има само алчност и готовност за всякаква мръсотия

51

Анонимен

преди 6 години

Цитира г-н Джеферсън. Ами тогава и аз ще го цитирам - "С демокрацията е свършено, когато започнете да отнемате от хората, които искат да работят, за да го давате на тези, които не искат да работят. Визирам ВАС - алчни скапани политици!