37

срам и позор

преди 6 години

Странно е разумни същества да подкрепят терористи и да плюят по тези който воюват и загиват в една жестока война срещу тероризма в Сирия,спасявайки всички нас!!!но така е при третия пол те имат женски полов орган вместо мозък.

36

до 30

преди 6 години

Бъди сигурен , че това ще стане. Просто до сега не са си поставяли това за цел но сега при тази идея ще го направят. Ще четем тука за самоубили се писачи но соро соид ни организации от софия

35

Анонимен

преди 6 години

До 32 рускиня до 79Той не е лакей а ная обикновен софииски трансджендер и е омъжен за ислямист

34

да бе

преди 6 години

"Казаха, предполага, казаха, предполага" и това ни се сервира като чиста истина. Че защо да им вярвам?А аз съм казал и пак повтарям, че умерените ислямисти са тези, на които са им свършили боеприпасите.

33

До 25

преди 6 години

По няколко причини, ето 2 от тях:- Американски самолети не атакуват позиции на Ал-Кайда, които доказано притежават ПЗРК.- Американските пилоти нямат топки да слязат под 3000 м височина и бомбят от високо. Това е и причината 80% от градовете като Ракка и Мосул да са изравнени със земята.

32

нали

преди 6 години

До Анонимен 26Първо прочети за Руските бази в Сирия и тогава пиши.

31

смях

преди 6 години

До Анонимен 28От рано си прекалил с Руска водка,пич.

30

Анонимен

преди 6 години

Те добре бомбандират терористите там но КГБ трябва да се "погрижи" за техните платени от сороски организации симпатизанти в софия.

29

възмездие

преди 6 години

Вечна слава и поклон на Руските братя който се бият с терористите в Сирия спасявайки света от тях,никой не е забравен нищо не е забравено.

28

Анонимен

преди 6 години

Това ще да е разликата между морала на алкохолизираните мужици и турския аскер - турският аскер цепи косъма на четирийсет, само и само да не навреди на един невинен човек, пияният мужик минава със самальотчето и засипва болници, училища и джамии с бомби!! Турският аскер натръшка над 1,000 кюрдски куманази с няколко цивилни жертви, рашките убиват 1,000 цивилни, докато натръшкат един терорист!

27

Анонимен

преди 6 години

Не руски, а съветски самолети биеат сваляни.

26

Анонимен

преди 6 години

До факта тези руснаци нетрябваше ли да са си вече в родината. Май се бяха изтеглили, та за каква провокация говориш ако те не трябваше въобще да са там.

25

usa vs russia

преди 6 години

Как така до сега нито един американски самолет не беше свален над Сирия, а руснаците губят вече трети?

24

ясно

преди 6 години

До 79Самолета не е свален от кюрди а от терористични групировки близки до ал кайда и ид,бившите нусра.

23

Боби

преди 6 години

До Анонимен 8Тия са от друга фракция - Тия са АлКайда или както сега са решили да се наричат ...Грубо казано има над 100 фракции и групировки които или ще се очовечат и приемат мирни преговори или един по един ще ги изтребят.

22

Анонимен

преди 6 години

До поклонНяма вече кой да вярва на приказки за Матросовци

21

факт

преди 6 години

В тази част на Сирия са последните остатъци от най кръвожадните терористи който са въоръжавани и пазени от САЩ,свалянето на самолета е американска провокация.

20

79

преди 6 години

Тия колко пъти победиха, че и се изтегляха, а все са си там и все се бият. Ни победа, ни изтегляне ще има скоро....а потъване в блатото, щом тези кюрди по прашки успяха да им свалят високотехнологичния самолет. Руска работа му вика на това народа.

19

антисоросоид

преди 6 години

До 2 АнонименОт кога терористите резачи на човешки глави са мирни граждани ? О ! Забравих бе , то за софииските со ро сои дни джендере ислямските терористи са им любимите....

18

СатаНАТО

преди 6 години

Вече знаем и последните думи на руския пилот ли,...момчета?Сигурно докато е стрелял със Стечкина с едната ръка, с другата е пишел предсмъртно писмо. Те руските пилоти могат такива неща.