69

Анонимен

преди 6 години

Краят на 70те на миналия век само три страни в света произвеждат main frame компютри. Това са САЩ, Япония и България.

68

юбералес

преди 6 години

До АнонименРазбира се че почитам смъртта на родителите ми- жертви на болшевизма, всяка година с цветя на гробищата. Болшевиките обаче честват своите жертви с шествия по площадите със знамена. ( Справка - безсмертния полк на Путин)

67

Анонимен

преди 6 години

С какви глупости се занимават тия в парламента, Божееее!!

66

мазепа

преди 6 години

Защо ''курсът на въоръжена борба'' на БКП срещу германците в България започва не на 1 април 1941г., когато немците пристигат у нас, а на 25 юни 1941г., - три дни след нападението на Германия на СССР ? Защото болшевиките са национални предатели и борбата на народа срещу тях е патриотизъм.

65

Анонимен

преди 6 години

В България имаше култ към необразованите хора и съответно заплащане. Хората с висше образование получаваха 120 лв. месечна заплата , а хамалите 400 лв. Така се създаде омраза към образованите хора. Това беше умишлено направено и сега още берем плодовете. Сега всички останали живи привърженици на БКП-БСП са от тези неграмотници.

64

Жокер

преди 6 години

Айде да плачем за регентите на царя и министрите му и т.н. дето хвърлиха държавата във война. За такова нещо и сега наказанието е най строго. Или една война - голяма работа станало айде да не се занимаваме с дреболии

63

vlady

преди 6 години

До Шеленберг е знаелРежимът на Цар Борис III е сходен с Франко, Салазар, ранния Хорти и т.н. За разлика от нацизма е авторитарен, а не тоталитарен.

62

Анонимен

преди 6 години

При соца България имаше индустрия, произведа сама спътник и го изведе в орбита 70те, космическа техника и обурудване което още работи в космова, компютри, а днес няма нищо - България е 100% зависима от еврофондовте с които строят магистрали и спа центрове по селата но никакво собсвено производство и технологии не се развиват.

61

НОВ НАРОДЕН СЪД

преди 6 години

за ТЕРОРА и ГЕНОЦИДА над българския народ след ПРЕВРАТА 1989

60

многошумзанищо

преди 6 години

Гадничко племенце сме.Само се чудим как да разединяваме народа,а не правим нищо за правата на хората днес.Върлува престъпност на всяка крачка,повечето се чувстват незащитени,но на властта не и дреме.Половината са членове или наследнице на членове на бкп седнали на чест да ни учат.Ако син или внук на разстрелян от комунистите се обади,ще му повярвам.

59

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

не е върнал ПАРТИЙНИЯ БИЛЕТ и е напуснал ПОЖАРНАТА поради несъгласие с ДЕПОЛИТИЗАЦИЯТА и. ПОсле почна да говори за ДЕДО си ЖЕНКАРЯ - уж убит от комунистите, а за баща си ПОЛКОВНИКА от МВР нищо не казва. Много бедно детство е имал само филии с мас, И 6 / /яйчица на закуска както го хвалеше майка му за апетита. Сега на кого да вярваме НА НЕГО или на СПАС-ПОЕТА КОМУНИСТ, СЕДЕР.АСТ и ГЕРБ активист

58

Анонимен

преди 6 години

Кога ще признаем жертвите на демокразията ?!?

57

Анонимен

преди 6 години

В Народното събрание има хора, които не желаят да запазят едноминутно мълчание за жертвите на комунизма. Позор!С такива депутати е ясно защо сме бедняците на Европа

56

Исти

преди 6 години

Всички фашисти не са комунисти,но всички комунисти са фашисти! Комунизмът е най-лошия вид фашизъм: значи всички жертви са почетени!

55

Дано и

преди 6 години

Президентството почете паметта на жертвите на тоталитарния соцком режим, защото благодарение на ЛИПСАТА му сме в ЕС, свободно пътуваме и работим по света- нещо, което за обикновения гражданин бе НАКАЗУЕМО и невъзможно.Никога повече социализъм и комунизъм.

54

ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМ

преди 6 години

1945 България 5.9 милиона1989 България 8.9 милиона2017 България 5.4 милиона

53

Шеленберг е знаел

преди 6 години

Валтер Шеленберг, началникът на военното разузнаване на Германия през последните месеци на Втората световна война, пише следното в книгата си "Лабиринт": Борис Трети беше привърженик на Хитлер, който високо ценеше българския цар". Този факт казва достатъчно и за личния режим на цар Борис Трети, наложил се няколко месеца след преврата на 19.05. 1934 г. и продължил до смъртта му през август 1943 г. Много трудно може да се открие СЪЩЕСТВЕНА разлика между този режим и режима на Хитлер в Германия.

52

Доказателството

преди 6 години

Мойте 7 дядовци бяха убити от комунистите защото бяха интелектуалци, а комунистите не могат да търпят търпят. Довечера излизам на нощно бдение със свещи пред Позитано в памет на моите 7 дедовци убити от комунисите.

51

дебел депутат

преди 6 години

Зрелища и Пасти за Народа !

50

Жокер

преди 6 години

Добре ама до 1946 на власт е Кимон Георгиев. Той не е комунист. Фашист си е бил човека. Главен превратъджия на БГ - организирал е 3 пъти преврати. Оцапан в кръв естествено. Но не бих казал че е от БКП