60

Анонимен

преди 6 години

Я някой ми обясни какво точно ще стане като приемем конвенцията...

59

Анонимен

преди 6 години

Типичен ход,както на всичко досега!!Да се снишим,да поотмине бурята,да си помислят,че са спечелили битката,но не войната,да са позабрави,а после.........някак си ще я прокараме тихомълком и по терлички,преди да са се усетили!!Това и такова управление ни ем,вече почти тридесет години!!

58

Анонимен

преди 6 години

Аз се определям като Трансджендър веган вампир. Боли *** за конвенцията ви. Нищо не можете да ми направите хаха!

57

Анонимен

преди 6 години

Тази конвенция с абсолютно нищо не променя нещата... не мога да разбера тази паника. Със или без нея всеки е свободен да се определя както си иска. Това, че някой щял да научи нещо за гейове и тн няма да го направи гей. То бива сте глупави ама вече миниавате всякакви граници!

56

Анонимен

преди 6 години

52Ами може и не само гълъб а и котка да стане

55

Анонимен

преди 6 години

До странна работаТе понеже не го виждат всеки ден в интернет или по телевизията нали... що се правите на глупави

54

Анонимен

преди 6 години

Абе кво да се успокояват страстите бе. Да не би да искат да го приемат тихомълком без хората да разберат. ЕК така между другото ли? Те "властта" се подиграва с хората вече!!!!!

53

странна работа

преди 6 години

До Анонимен 48 на 5/6 годишни да се говори за гейове , лесбийки , тарнсексуани ит.н, че могат сами да си избират пола , казваш това не е травмарищо ???

52

Няма да забравим

преди 6 години

Страстите няма да се успокоят! Ние няма да забравим! Въпреки ,че семейството ми гласува за Герб на миналите избори с надеждата да спре корупцията и комунизма- този път -НЕ. Неморалноста е много по-лоша от всичко останало! Затова- страстите никога повече няма да се успокоят и никога повече няма да гласуваме за Герб!

51

бюрокрацията

преди 6 години

ще изяде нацията, и не само българската. Вместо да пишат килограми с празни думи да приемат просто Хартата за правата на човека и точка. Там всичко си е написано просто кратно и ясно, или да приемат Десетте божи заповеди. Там нали пише същото. За какво са тези километрични локуми, че отгоре на това дискиминационни за мъжете. Човека си е човек от какъвто и да е по пол,цвят и възраст това е и човешкия живот и достойнство са ценност

50

Анонимен

преди 6 години

Какво общо има Конвенцията с децата ви, които вие си възпитавате и отглеждате. Детето ви утре като види гълъб на улицата- гълъб ли ще стане?

49

АЗ СЪМ БОЙКО

преди 6 години

и се дупя на всеки в БРЮКСЕЛ

48

Деса Страпонеса

преди 6 години

И моят Роско даде заден за истанбулската.

47

Истината

преди 6 години

За конвенцията има много добро изказване в тубата на Щефан Кьонигер.Просто слагате това : GFMkVkeYpx0 в търсачката и гледате !Приятно Гледане!

46

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах как точно тази конвенция пречи на децата ни....

45

Василев

преди 6 години

Жената е свещенна, тя дава живот и възпитава, тя задължително трябва да има права!!!Дори когато е забрадена и изповядва исляма, не е образована и ражда непълнолетна, каквато в момента е реалността в българската държава!!!Много ми е интересно тази конвенция, дали няма да даде такива права на ромките, че вместо да ги образоваме и вкараме в правия път, няма да си вкараме сами автогол!!!Агент Питър Фланиган!ЦРУ!!!

44

Владо

преди 6 години

Очакваше се :) PR-те му нямат грешка просто...както винаги,хитро уж дават на заден,докато се уталожи гнева на народа :)А преди седмица в Брюксел лично обеща,че България ще приеме конвенцията

43

Анонимен

преди 6 години

Уж мощни и непоклатими, а виждате ли колко са тънки, когато не цялото общество дори, а само няколко авторитетни фактора заемат позиция срещу тях! Православната църква направо ги заби! Започнаха да се гърчат и Цецун иначе нагъл и арогантен изповядващ Ботущ демокрация, хленчи и мънка пак колко са велики и как Нинова им пречела, но нямала да успее.....

42

Анонимен

преди 6 години

Ще подгряват, ще успокояват, пак ще нагорещяват и пак ще охлаждат и накрая на хората ще им писне, ще се уморят да се занимават с тая конвенция, и спокойно ще я преглътнат. Вие какво си мислите мишки, че можете да тръгнете срещу Брюксел, а? Всичко е решено, вие нямата думата, конвенцията ще бъде приета.

41

Какви страсти?

преди 6 години

Да се успокоят страстите! Така завършва изречението, но всъщност трябва да има запетая и ненаписаното би следвало да е нещо от рода-Да се успокоят страстите, а после ще се приеме тихомълком и народа български ще бъде поставен пред свършен факт и отново ще е изигран! Така както изхвърлихме турското робство от учебниците, Батак, Паисий, така ние, властимащите ще приемем тази конвенция!