16

zeus

преди 6 години

Нещо послъгват, 100 милиона делено на 50 000 полицаи, делено на 12 месеца прави точно 166 лева повишение на калпак месечно. Или заплатите ще се вдигнат с толкова или много от парите отиват директно в касичката на ГЕРБ.

15

ни моа ги позна

преди 6 години

добре че на шапката пише police

14

sante_dog

преди 6 години

Преводачите и психолозите ще получават по 861 лв. Толкова е заплатата и на програмистите и системните администратори.После да не се чудите защо МВР е неефективно и имат още бланки дето се попълват на пишещи машини. За 861 лв основна заплата познаите колко програмисти или системни администратори ще започнат работа там. Или пък защо всички служители на митниците влизат с една парола в системата. За толкова пари пак че има парола...

13

Анонимен

преди 6 години

Най - корумпираната система и служители. Няма нито един без връзки там...22114

12

ДА

преди 6 години

Мдаааа,100000 в Румъния,50000 в Солун а у нас!?Милиони овце!Вдигат заплатите на най-корумрираното племе-милиционера!Че и на администрацията му!А на народа вдигат -тока,парното,водата,а той спинка зимен сън!Догока!?

11

Анонимен

преди 6 години

Лицата на снимката горе- от лека до умерена умствена изостаналост... При реален, а не фиктивен тест за психологическа пригодност, половината състав на МВР ще остане на улицата...

10

Анонимен

преди 6 години

Закривай!

9

Анонимен

преди 6 години

Властта пак си купи спокойствието...

8

дидо

преди 6 години

Аааа СНИМКАТА цепи мрака хахахахах! Е тия капацитети следят закона и ни пазят от апаши, как да нямаш респект просто, направо козирувам пред компютъра!

7

Бойко

преди 6 години

До ПЕНСИОНЕРНе може от теб нищо не зависи, а тия ми пазят за дника *** от народната любов.

6

МВР

преди 6 години

Снимката сама по себеси показва много не полицаи а гашници ! Срам и позор за МВР !!! А тези заплати за чий са !? Може ни за добре защитения народ , за бързата разкриваемост или издирване на престъпници или за смирено подчинение на властта за да не бъде свалена с линч !

5

Анонимен

преди 6 години

Осемдесет лева увеличение? И защо? Всеки КАТеричок тези пари ги изкарва за половин час, като не се прибират с под хилядарка на смяна, да не говорим когато има урожай,тогава под четири - пет хиляди не падат. После има за началника, за този над него и за баш суджука. Вместо да се разтури тази банда корумпета, те още пари наливат.

4

ПЕНСИОНЕР

преди 6 години

Бойко, искам пенсия 500 евро. 40 години работих.

3

Констатиращ

преди 6 години

Остава открит въпроса обаче: По 1 или 2 бензиноколонки ще се зачисляват към всяко РПУ?Щото сякаш в Павликени едни им идваше малко. Улуха ги.При две обаче е друго: Журналистите ще вардят на едната, а те ще ще си вземат от другата.Мдаааа, остава въпроса.

2

Анонимен

преди 6 години

Полицаите които въобще не заслужават им увеличават заплатите, за лекари, учители, учени от БАН и пенсонери нищо.Вчера в Румъния се събраха близо 100 000 човека, в България кога ?

1

Анонимен

преди 6 години

На снимката гъмжи от капацитет и рутина в издирването.Поздрави Чикагото